Erotické masáže Praha

Alexa – Candy Shop

Na stránkách tohoto podniku jsem zahlédl novou dívku. V té chvíli jsem neváhal a rovnou se objednal k této slečně. Rovnou píšu, že podnik Candy Shop patří mezi mé oblíbené. Dost mě k tomu vedou následující body:

  1. Akce ve sprše
    1. Zde musím říct, že jsem ještě nenarazil na podnik, ve kterém by tato součást masáže byla lepší
  2. Poměrně široký výběr masérek
  3. Přístup slečen k zákazníkovi + jejich vystupování
    1. Již jsem byl u značné části masérek z tohoto podniku a stále jsem udiven, že jsem nenarazil na žádný problém – samozřejmě je to individuální a někomu to může připadat jinak
    2. Mám raději akčnější masáž, ve které nenarážíte na samé zákazy – při masáži zad nechám prostor masérce, ale po otočce mám rád nějakou vzájemnou akci J
  4. Dodržení času
    1. Na masáž docházím ve většinu přesně na čas, ale i když člověk dorazí o něco dříve, tak to bývá bez problému
    2. Ve většině času z podniku odcházím +-60/70 minut.. Což mi přijde super

Ale to jsem odbočil, pojďme k samotné masáži se slečnou Alexou. Část ve sprše byla v pořádku, ale je to asi jediná věc, na které bych ji mohl něco vytknout.

Po sprše proběhlo ulehnutí na břicho a nechal jsem celou část této masáže na ni. Musím říct, že z pohledu masérského nemám co vytknout. Velmi příjemná masáž zad, nohou a obecně celého těla. Nebála se ani přitlačit, což je mám rád. Velmi se zajímala, zda je všechno v pořádku. Ještě by bylo možná v hodné zařadit více GFE prvků do této části, ale jinak opravdu nemám co vytknout.

Otočka proběhla si myslím něco po polovině masáže (mohlo být dříve), ale chtěl jsem to nechat na masérce. Část na zádech jsem si velmi užil, zde bylo GFE prvků zařazeno dosti. Slečna se kontaktu určitě nevyhýbá. V případě, že hledáte dobrou masáž s příjemnou slečnou, tak určitě doporučuji – budu opakovat.

Druh masáže: Pussycat 60min
Cena: 2200 Kč
https://www.tapky.info/?4546,alexa-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

alexa-2.webp

1.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx