Erotické masáže Praha

Valeria – Number One Massage

Moje první zkušenost s Valerií a Number One Massage:

Domluva po WA řekněme OK, fotky jsem dostal až druhý den, pak jsem požádal o přiřazení jmen k fotkám. OK. Domluva dopoledne na 13. hod. s Valerií, dal jsem na recenzi Lenocha. Slečna mi poslala adresu, mapu, a foto dveří. Super nikdo netuší, co je to za dveřmi. Kdo jede autem bude mít dost problém najít místo, je to v centru.

Po zazvonění mi pootevřela brunetka, představil se jako Valerie bez bližšího seznámení, vstřícný kontakt vůbec. Uvnitř vskutku šero, 3 slečny na mobilu, vše malé úzké, anglické uspořádání, viz Notthing Hill 🙂 Žádný standard natož luxus nečekat, prostě lowend u šmudel.

Vyšli jsem po schodech nahoru do pokojíku se sprchou, Ukrajinka Valerie přede mnou, asi se trošku tady v Praze spravila, nekoresponduje s fotkou.

Objednal jsem si:

Secret masáž 2300 Kč (60 min)

(Secret masáž obsahuje – Společná erotická sprcha, body to body, poloha 69, neomezený počet vyvrcholení, extra doteky na intimní místa masérky a po dohodě s masérkou i vzájemné uspokojování)

 

Požádal o peníze, dostala. Nabídla mi vodu, přijal jsem  a odešla pro ni. Pochopil jsme, že do sprchy, přišla, svlékla se a vstoupila za mnou….Měl jsem pocit, že jsem já pro ní než ona pro mě. V Asii je sprcha úplně jiná liga, co se týče účelu té sprchy.

Lehám na zadá, ona mě konečky prstů šimrá, ptá se jestli takto nebo silněji, říkám to je jedno, jak ti to vyhovuje. Olejíček na záda a noha a pak se po mě válí docela stereotypně. A svým pahorkem a nohma škrábe :-). Aby se atmosféra změnila, tak jsme tomu musel docela pomoci vhodnou konverzací.

Občas složitá domluva, ale téma že je výhodné být trošku měkčí než kost  kůže pro účel body to body ji potěšilo. Atmosféra se přesunula na úroveň kamaráda a kamarádky.

Koleno mezi nohama často, občas ruka…Vzrušivá atmosféra stále nikde. Říkám si „co budeme robit“? GFE nikde, erotická sprcha nikde, extra doteky nikde, 69 nikde.

Požádal jsem o olej, abych jí mohl aspoň hladit ne nasucho…možná jí to překvapilo a byla i ráda. Ruka zavítal mezi nohy pozvolna okolo kundička a dále se nebránila i masáži své lasturky. Byla hezky mokrá, začala mi sténat do ucha a přitom se mi věnovala. Stimuloval jsem jí klitoris a ona mě ho honila. A úspěšně.

Hned začala utírat. koukla  mobil kolik je času. Zbývalo 15 minut. Naznačovala, že pomalu do sprchy. Říkám můžeme ještě jednou, co jí překvapilo, no ale poslechla…Opakování předchozího, nevím proč ale její projev už nebyl uvěřitelný a výsledek se přes veškerou snahu nedostavil. Prostě mě falešná hra nebere.

Zvolnili jsme, řekl jsem, že už nemusí, že je veš OK. chvilku povídání a pak spolu do sprchy. Sprcha probíhala jako když se myjí sourozenci nebo staří kamarádi.

Co říct. Očekávání se minulo. Velerie je pro mě spíš starou dobrou kamarádkou na pokec a trochu flirtu s obíračkou. Musím ale říct, že jsem od ní dostal 4 polibky z toho 2 na ústa. Takové rychlé rošťácké, nijak teplé, jako kdyby tem polibek dávala poprvé v životě. 🙂

Asi byla ráda, že jí někdo bavil, snažil se jí rozesmát, a tak to bylo asi vděk, poděkování. Ano ráda se směje a má ráda legraci.

Jedna věc je ale důležitá. Olej je dost parfémovaný a hůře se vstřebává. Takže domů přijdete jako když jdete od laciné kurvy. Oblečení k vyprání a sebe pořádně umýt. Riziko potíží doma značné

https://www.tapky.info/?4373,valeria-number-one-massage-777-405-722-777405722

WhatsApp-Image-2023-03-02-at-09.38.22.jpeg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 března, 2023 21:54

Mě tahle recenze bavila!
Nejvíc super překlep: „řekl jsem, že už nemusí, že je veš OK.“
Cítil jsem z toho ale svěží nadhled a soucítím s Tebou: mě falešná hra taky nebere!
Díky za recenzi a piš dál! Čeština není lehký jazyk a oceňuji, že jsi do toho šel!

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx