Erotické masáže Praha

MOLLY – Rabbit Hall

Zkraje – píšu o své první masáži vůbec a výběr byl v podstatě náhodný, jako součást rozhodnutí jestli do toho jít nebo ne.

Rád bych alespoň částečně splatil můj dluh tomuto serveru, kterému bych tímto poděkoval za inspiraci a spoustu skrytých fantazií. Roky jsem hltal recenze a zážitky ostatních a přemítal co by mi přineslo do života, kdybych sebral odvahu a šel do toho taky. Asi nejsem sám, kdo má obavy z narušení svého zažitého fungování v rodině a vztahu s partnerkou. Život přináší těžké situace a nejde o únik z toho všeho, spíše o doplnění energie, obohacení mysli, získání obrazů do myšlenek, ke kterým člověk uniká, když mu není nejlíp. A v tomhle si troufám tvrdit, že kromě klasické terapie je tohle skutečně způsob, jak se pozvednout z chmurné nálady a do nových dnů zase vyrazit pevným krokem.

Nedávno jsem prostě vzal telefon a to číslo vytočil, najednou to šlo samo a všechno ze mě spadlo. Volná byla Molly a já si řekl že to zkusím s ní.

Objednal jsem si hodinu a body2body – za 1900kč v akci.

Salon Rabbit Hall na Vinohradské je perfektní. Vstup z ulice, masívní dveře se ihned samy otevřou a člověk sestoupí po schodech do přítmí, kde za dalšími dveřmi číhá malá půvabná dívka. Prostor je skvěle vyřešen, příjemné světlo, vůně. Pokoj hned vlevo má tmavou výmalbu, velkou matraci na podlaze a prostorný sprchový kout. Cítil jsem se bezpečně a přirozeně.

Molly je skutečně krásná, fotky jejího těla nelžou, má takové ty měkké křivky a elegantní držení těla. A ano, ten pas má skutečně tak štíhlý. Hnědé oči a plné rty, vlasy pro které bych vraždil. Působí mile a jemně.

Tak přistupovala i k samotné masáži. Dotyky a něha, klouzání těla, ta její hebká kůže na dosah, to všechno bylo moc příjemné. Co mi chybělo byl skutečný kontakt, propojení. Potřeboval bych se jí chvíli koukat do očí a hlavně jí rozumět. To je asi největší slabina – anglicky a česky umí asi na stejně nízké úrovni a nelze čekat jakýkoliv humor nebo jiskra. Tím jsem získal pocit, že je vlastně úplně jedno kdo tady zrovna leží a bylo mi to upřímně líto.

To jsem postrádal vlastně i ve všech fázích masáže. Pokud tohle čte masérka, co tohle chápe, prosím, ať mi napíše do mailu co mám v profilu – jsem z těch, co asi potřebují GFE a stroje mě nebaví. Dokonce bych řekl, že kdyby se na mě usmála holka v tramvaji, budu z toho mít lepší pocit než z dotyků toho nádherného těla, co vlastní Molly. Přál bych jí, aby se do ní někdo bláznivě zamiloval a ona nemusela dělat práci, na kterou možná není stavěná – a i když jsem si na začátku myslel, že už nebudu hledat jinou, po opuštění salonu jsem si naopak říkal, že jsem rád za tu zkušenost, ale že pokud bych si zase někdy potřeboval poodstoupit od skutečného světa, poohlédnu se jinde – a hlavně, řeknu přímo a jasně už při komunikaci se salonem, co vlastně moje duše žádá. Každopádně děkuju!

https://www.tapky.info/?4473,molly-rabbit-hall-774-910-918-774910918

molly.jpg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2 března, 2023 13:57

Bohužel, mám podobnou zkušenost. Hezký jsi popsal, co jsem zažil, slovy klasika: prvek očekávání střídá zklamání. Ale holka je hezká, to se musí nechat😉 bohužel, tam chyběla ta empatie… Ale uvidíme, třeba se bude nějak vyvíjet… I když prý už někde masirovala, tak asi už má styl vyhraněný. Možná to někomu bude stačit.

3 března, 2023 01:30

No podle mne muzes mit i cesku a bude to stat za kulovy, ale je pravda, ze komunikace na nizke urovni muze narusovat krasny prozitek. Bohuzel rada salonu ma divky z vychodu co neumi ani poradne anglicky a o cj ani nemluve.

3 března, 2023 10:00

Díky za tuhle recenzi – hlavně teda její úvod, který naprosto vystihuje mou situaci. Roky o tom přemýšlím, vybírám salony, masérky a nakonec to nějak nevyjde. Jsme rád, že nejsem sám 🙂 a snad mi tohle pomůže udělat další krok. Mám to bohužel težší v tom, že nejsem z Prahy. Tady v JČ není moc z čeho vybírat….

3 března, 2023 14:33
Reply to  dummy79

Přeju hodně zdaru při výběru, doporučuji se zorientovat v recenzích, napoprvé je dobré využít zkušenosti ostatních. I když kvalitní recenze nemusí znamenat, že to bude pecka.
Nepodceňoval bych ani rozvrh dané slečny, jít k nějaké „údernici“ na konci týdne nemusí být úplně ono (obecně konce směn nebývají tak parádní).

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx