Erotické masáže Praha

Stefanie

MASERKA   : Stefanie / Matahari Salon

DRUH MASAZE  :  Body to Body

DELKA MASAZE :  60 min

CENA MASAZE :  2300 kč

 

Po niekolkych navstevach Rabbit Hall som sa rozhodol vyskusat iny salon. Rozohodol som sa pre Matahari 5***** a to doopravdy 5***** ma. Priestory naozaj velmi pekne vonave… vyhliadol som si 3 maserky z toho jedna v moj stanoveny den masirovala. Stefany – Stihla sexy tmavovlaska.

Prichadzam v predstihu na adresu Truhlarska. Prekvapila ma recepcia ako keby som prisiel na hotel sa ubytovat. Slecna za pultom ma privitala kde sme si potvrdili rezervaciu a par min som pockal kym si premna prisla Stefanie. Ako som ju zbadal hned som si povedal. Uau… Moze byt. Je to naozaj sympaticka slecna opalena do hneda s dlhymi vlasmi. Presuvame sa na pokoj… priestori su naozaj pekne fakt ako v 5* salone. Sprcha na zaciatok osamote, videm z nej a vidim sexy postavicku v peknom bielom spodnom pradielku ktore uplne vynika na tom hnedom telicku (vid foto dole). O chvilocku bolo dole a to bol pohlad este krajsi J

Zaciatok masaze s pierkom hore dole po tele celkom zaujimavy ale byt nemusel… nastastie to zakratko rozjela.  Masaz rukami prijemna no uz som cakal kedy to jej sexy telo bude na tom mojom. Dockal som sa a bolo to fakt prijemne. Este prijemnejsie bolo ked jej prdelka kruzila po mojom chrbte. Zadocek ma fakt dobry avsak som uz cakal na otocku pretoze v zrkadle som toho moc nevidel moc sa nevysavovala co ma celkom stvalo.

Otocka prichadza celkom skoro asi po 1/3 casu. Masaz telom bola taka priemerna aj eroticka a aj nie mohlo to byt rozhodne lepsie. Ocny kontakt moc nebol ale vyhlad na jej pekne telo to kompenzoval. Vyhlady v zrkadle boli onieco lepsie ale aj tak by som si to predstavoval troska viac hot.  Dost skoro sa zacala venovat mojmu penisu ale takym stylom ze len penisu. Toho sa pocas uvodnej pol hodinky ani nedotkla az teda potom a to uz bola v podstate cista rucna praca. Ta ale bola dobra to jej islo asi zo vsetkeho najlepsie.

Zhrnutie :

30-35 min to bola cista masaz a 15 min cista honka… ale dobra. Po 50min bolo hotovo.. pri spolocnej sprche sme prehodili par slov.. teda pri spolocnej by som to ani nenazval… ak trvala 5 min z toho 3 uvodne ja a zvysne 2 spolu. Rozlucka podanie rukou a taky jeeeemny boztek aby sa nepovedalo.

 

Hodnotenie :  formou 10/10

Salon : 9 (ta recepcia mi fakt zavadzala)

Domluva : 10

Pristup : 10

Masaz : 7

Oblicej : 8

Telo : 10

Prsa : 7

Zadek : 9

Ocny kontakt : 4

Eroticka atmosfera : 6

 

https://www.tapky.info/?3568,stefanie-matahari-salon-773-164-811-773164811

stefa-2-1.jpg stefa-3-2.jpg stefa-1-0.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
28 února, 2023 13:11

Kdyz uz hodnotis na skale 1-10 tak tam taky pis take cislo pro celkove hodnoceni ve kterem zohlednis vsechno do jednoho cisla aby se mi lepe davaly smajlici. Nebo tam rovnou napis misto cisla jakeho smajlika ji davas 😉

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx