Očima masérky

Co mi vadí na klientech 2.část

Co mi vadí, když dělají klienti část 2.

Tak vás zase vítám u další části, co nám masérkám vadí když děláte při našich masážích. Prvně bych ráda poděkovala jakou měla ohlas první část. Za druhé bych ráda řekla, že tyhle “recenze” píšu za účelem zkvalitnění služeb, abychom si to užili obě dvě strany jak to jen půjde. Mnoho masérek se bojí to řešit přímo s vámi stejně jako vy to též ne-vždy řešíte přímo s masérkou a potom to píšete vy na nás v recenzích.

    1. Když se s vámi sprchuje masérka a pouze vás umyje a nehraje si s vámi, znamená to pravděpodobně, že nám nevoníte a proto se snažíme z vás tu nepříjemnou vůni smýt
    2. Když se oholíte, tak při b2b masáži nás to škrábe,bolí to a je to nepříjemné ( myslím teď hrudník )  a zase naopak když jste až moc chlupatí b2b masáž nejde dělat, musíme na vás vylít spoustu oleje a stejne to občas i tak nejde.
    3. Když máte vousy, tak prosím při pussycat masáži netřete ty vousy o naší kočku, bolí to
    4. Zároveň při pussycat masáži zacházejte opatrně s naší kočkou, nekousejte nás tam, neškrábat a nestrkat nic dovnitř takže ani jazyk! Je to velmi nepříjemné a otravné, prosím
    5. Zacházejte s naším tělem jemně- spoustu z vás si hraje s bradavkama jak kdyby to byli čudlíky od automatu. Já osobně nemám cit v bradavkách, maximálně cítím bolest a když mi už 5. Klient za den tahá za bradavky tak to opravdu bolí a hlavně je to asexuální, když si s nimi takhle “hrajete”
    6. Osobně já nemám ráda plácání přes zadek a škrcení – to si prosím nechte na doma pro svoje manželky/ přítelkyně. My na to opravdu nejsme zvědavé a je to opět asexuální až otravné. Jsme na masáži jen.
    7. Při pussycat masáži si vypláchněte pusu listerinem:) od toho to na pokojích je
    8. Pokud máte nějakou nemoc (pohlavní nebo na pokožce) oznamte to prosím dopředu nebo na masáž nechoďte vůbec prosím. Ochráníte tím masérku a ostatní s kterými se masérka uvidí.
    9. A ještě, já osobně svojí kočku již nepůjčuji, protože když jsem ji vám půjčila, chtěli jste víc a víc a stalo se mi, že jeden z vás který se o sebe nestaral a měl ostřejší nehty, mi jednoduše škrábl na vstupu do pochvy a měsíc jsem nemohla mít sex a ani nic okolo, bolelo to, je to velmi citlivé místo a když se neumíte chovat něžně k tomu tak nebudete mít bohužel nic. Povrchové doteky jsou dovolené, ALE TO JE VŠE. žádné náznaky IN nebo jak vy tomu říkáte. Nechte si to pro vaši milovanou.

Tímto bych vám chtěla poděkovat pokud jste to dočetli až sem, budu ráda i s ostatními masérkami za zpětnou vazbu. A připomínám ještě jednou, píšu to za účelem zkvalitnění služeb a abychom si mohli obě strany užít masáž naplno.

5 2 votes
Hodnocení recenze
42 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 února, 2023 11:04

Aniž bych byl nějaký guru typografie, to jsi nemohla před odesláním zformátovat správně číslování odstavců? blbě se pak reaguje na konkrétní bod 1.

28 února, 2023 11:10
Reply to  thegentleguy

jinak validní body, nemohu nesouhlasit.

Admin
Famed Member
28 února, 2023 13:20
Reply to  maserka xP

Opraveno 😉
Skoda ze jsi nepridala fotku, odkaz a cenu za masaz. Mohla jsi mit listek do slosovani 🙈

Last edited 1 rok před by admin
Admin
Famed Member
28 února, 2023 13:25
Reply to  admin

Mimochodem, jsou tu na tebe nejake recenze? Indicie na salon jsi tu uz dala …. pussycat …. listerine.
Tak co jeste nejake indicie na tebe, ze bychom te spolecnymi silami odhalili a vitez te navstivil a napsal oslavnou recenzi ? 🥳

28 února, 2023 23:46
Reply to  maserka xP

Ahoj, moc díky za Tvůj příspěvek do diskuze!
Docela mě baví ta hra přijít na to, kdo jsi. Zajímalo by mě, jestli jsem Tě potkal na Tvém minulém působišti. Recenzoval jsem Tě i já?😉

1 března, 2023 18:59
Reply to  maserka xP

Tak je to jasné  😉 

1 března, 2023 21:07
Reply to  maserka xP

Aha, rozumím. Děkuji za odpověď, myslím, že se někdy potkáme. Párkrát už jsem Tě měl „v hledáčku“, ale bohužel víc lidí (a rychlejších) mělo ten nápad😁.
Díky, že šíříš osvětu. I když za mě je trochu smutné, že to je třeba říkat, že to není automatické.
Mělo by to být příjemné pro obě strany, jinak to ztrácí kouzlo. Tedy alespoň za mě.
Využil bych ještě Tvojí sdilnosti a položil Ti otázku, která tady rezonovala minule: děláte to pro peníze nebo vás to i baví? A jak vlastně tuhle práci vnímáte?
Píšu to s velkým respektem, protože vím, že dotek a kontakt jsou hodně mocné a v životě nenahraditelné.

1 března, 2023 21:43
Reply to  Darkmoon

Ptal jsem se několika masérek. Všechny mi pak upřímně odpověděly, že tu práci nedělají rády. Jsou to prostě rychlý prachy, který by jinde nedostaly.

2 března, 2023 04:02
Reply to  Nocnijezdec

Já bych pořád trochu naivně nesouhlasil. Jsou holky, které to evidentně mají rády: Barbara, Paula, Ella z RB, Jenny z Le Velour – u nich mám pocit, že se pro to snad narodily…

3 března, 2023 13:30
Reply to  Darkmoon

Souhlas, já si taky myslím, že řadu masérek to baví, ale většinou ne tak jak si někteří představují, tzn. že jsou při masáži vzrušené a mají jeden orgasmus za druhým  😏  Některé baví ta sociální interakce s klientem, jiné jsou zas exhibicionistky a rády se ukazují, další prostě rády masírují a baví je ten pohyb a dynamika při masáži…a samo když jsou za to pěkný peníze, tak to baví o to víc  😉 

3 března, 2023 14:27
Reply to  Pes_Imista

Moc hezky vystřižené, kdysi jsem někde viděl typologii:
A) samaritanky – chtějí pomáhat lidem, to jsou takové ty FWB,
B) exhibicionistky – co se rády ukazují, PSE,
C) nymfomanky – netřeba komentáře
D) zlatokopky – co je nejvíc baví ty peníze
Možná tam bylo ještě něco navíc, samozřejmě průniky mezi kategoriemi jsou možné, a asi jde i o sladění s klientem…

2 března, 2023 19:07
Reply to  maserka xP

A kde masíruješ? Já jsem slušný, čistotný, voňavý a vtipný gentleman. 😀

2 března, 2023 23:27
Reply to  Aladar

A ještě Mistr pera😉 Teda jako, že z toho pak bude super recenze!😁

3 března, 2023 11:26
Reply to  Darkmoon

Super recenze bude, jenom když si mě vezme do péče mistryně péra.. 😀

3 března, 2023 14:29
Reply to  Aladar

Hned jsi dokázal má slova😉 BTW kdy bude další recenze? Rád si počtu něco, z čeho nekouká touha po lístkách do slosování😁😁😁

Last edited 1 rok před by Darkmoon
3 března, 2023 16:05
Reply to  Darkmoon

Asi brzy, teď jsem slezl z matrace a ze mne slezla nádherná, skvělá a sexy černovláska, pro dnešek snad i nová láska… 😀 Jsem totálně předávkován endorfinem. Jdu si dát nějakou baštu s pár žejdlíky Plzně a asi budu literárnit… 😀

3 března, 2023 18:48
Reply to  Aladar

A nebylo to v salónu chvílemi pochybné kvality, kde jsi potkal masérku svého života a ještě jednu, co už kobruje jinde? 😁😁😁

3 března, 2023 20:19
Reply to  Darkmoon

Ne 😁

3 března, 2023 20:55
Reply to  Aladar

To bych Ti asi záviděl😁 ale závidět budu stejně😉

2 března, 2023 20:26
Reply to  maserka xP

A kolik klientů v procentech má ten správný vibe? To by mě fakt zajímalo. Moje zkušenost je, že všechny masérky to dělají s přetvářkou, některé vyloženě s nechutí (většina)- možná show- ale pokud by si mohly vybrat, tak to nedělají….
Nebo vám by se líbilo, kdyby za váma chodily desítky bab a mezi nima i tlustý a nevoňavý, příp. s ne dobře umytým zadkem a tahaly by vás za péro?
Já bych byl raději o suchým chlebu teda nebo bych se zaměstnal v Bille jako skladník.

Last edited 1 rok před by Nocnijezdec
2 března, 2023 22:44
Reply to  Nocnijezdec

Že to většina dělá čistě pro peníze, to nepopírám. Ale když se občas zeptám, jak vypadá průměrná klientela, tak se mi obvykle dostane dost překvapivé odpovědi, že je to na úrovni a věkový průměr je taky nižší, než by člověk tipoval. Jako možná kecají, ať nemám blbej pocit z toho, že přede mnou ten den obhospodařily 3 bezďáky, nevím 🙂 Ale je fakt, že zatím pokaždé, když jsem se potkal s jiným klientem (stalo se mi asi jenom 3x), tak to byl dobře oblečenej týpek v kategorii cca 30-35 let. Možná náhoda, možná ne.

2 března, 2023 23:27
Reply to  maserka xP

Díky za odpověď, já taky pozoruji, že je to o chemii, někdy slečna dělá „všechno dobře“, ale není to ono, ale nepřeskočila jiskra, tak to pak je takové rozpačité.
A některé holky mají dar svého klienta nacítit a to je pak hodně zajímavé.
Jak Tě vlastně „napadlo“ se věnovat masážím? Tuším, že tam není jen ten finanční aspekt, protože mi to přijde hodně náročné.

2 března, 2023 20:13
Reply to  Darkmoon

Je to Denisa z Rabbit Hall.

2 března, 2023 23:22
Reply to  Nocnijezdec

A jak jsi na to přišel? Denisa nedělá pussycat a co si vybavuji, ani nikdy nedělala…
To procento by mě taky zajímalo😉

28 února, 2023 15:47

Díky za další obohocující příspěvek a je pravda, že si často z očí do očí toho moc neřekneme.
Hrdě můžu říct, že se mě většina z toho netýká, ale beru to všechno na vědomí. Už tedy nebudu ignorovat ten listerine, i když jsem ho už použil, ale je mi divné to pak vyplivnout do sprchy  😗  A ty vousy to je jasné, že to asi není příjemné, není pak lepší oholit se dohladka? Já bych to klidně udělal, i když pak podle mě vypadám debilně  😁  nebo že by i s vousy?

Na masáž je třeba chodit jako na (placené – ostatně jako každé) rande, jak to už sem jedna masérka napsala. Pokud mi to časově vychází, vždy se před odchodem na masáž osprchuji, umyji zuby a dám nějaký parfém, ale zase ne moc, aby se z toho masérce nezatočila hlava  😷 
Líbí se mi, že často používáš slovo „osobně“. Například při tom pussycat dráždění jazykem je to individuální. Každé ženě (nejen masérce) se líbí a vzrušuje něco jiného. Osobně jsem zažil masérky, které preferovaly jazyk „in“, dávaly to najevo svými reakcemi a pohyby. Jedna mě skoro při tom zadusila jak si ji na něj natlačila  👅  Ale samozřejme, že velká většina kolegyň by se ti pod to podepsala.

Návštěvy „in“  👆  jsou obecně pro mě tabu a velmi výjimečně a opatrně jako takový lenochod jsem to zkoušel jen při opakovaných návštěvách s masérkami, které se k tomu vysloveně nastavovaly, reagovaly pozitivně a měly ten den tu „správnou“ náladu. Ostříhané nehty jsou při tom povinností. Zajímalo by mně jak se ženy věnují autoerotice s těmi nehty, co některé máte, nebo to necháváte jen na svého „milovaného“?

Jinak ne každý máme svou „milovanou“ doma, možná proto se někteří nechají trochu více unést. Kdybych nějakou doma měl, tak k vám nechodím nebo jen velmi výjimečně. Ale to samozřejmě není váš problém. Nějaké škrcení či jiné „porno“ hrátky by mě na erotické masáži nikdy nenapadly.
Ještě by mě zajímalo k jakému % klientů se tohle dostane, já jsem chodil občasně na masáže delší dobu než jsem objevil tyto stránky.

Last edited 1 rok před by Sktr
sexydrapky
25 března, 2023 22:05
Reply to  Sktr

Já třeba nevidím žádný rozdíl mezi tím pokud mám dlouhé nehty nebo „žádné“
Osobně též dělám autoerotiku pouze z venku, ale asi spíše z toho důvodu, že já se svými prsty necítím až takové vzrušení, takže jsem vždy štastnější, když si klient požádá o autoerotiku s hračkou

30 března, 2023 19:51
Reply to  sexydrapky

maserka xP, sexydrapky
Popište nám prosím svého nejoblíbenějšího klienta. Díky.

sexydrapky
11 dubna, 2023 12:35
Reply to  Nocnijezdec

Dobře návod na to, jak se stát mým oblíbeným typem klienta je tu😄: Pro mě je asi hlavní u klienta ta hygiena.. mám ráda parfémy, takže když mi přijde na masáž někdo, kdo má, alespoň tu základní hygienu a jako třešničku na dort se navoní, tak jsem potěšena. Co se týče intimní partie, tak jsem ráda, když je klient dole zkrátka upravený (ani džungle ani holota) Co se týče nějaké té konverzace preferuji “normál” je to stále erotická masáž a myslím si, že v určité chvíli by měl být prostor jen na to prožití toho erotična beze slov, jestli se dobře chápeme😅
Osobně mi třeba třeba nevadí sahání mezi mé nohy, ale taky to nesmí být o tom, že po celý čas masáže tam bude něčí ruka😄
A ohledně nějakého chování, tak jsem ráda, když přijde někdo, kdo je milý a nebo alespoň někdo, kdo vysloveně není bručoun haha
A hlavně.. můj oblíbený klient je někdo, kdo se mi nesnaží sahat na obličej

Takže z těchto bodů bych osobně neřekla, že moje “ nároky” k tomu, jak být oblíbený klient jsou nějaké extrémní, spíše ten základ té hygieny je pro všechny masérky obecně asi nejhlavnější.

(Snad komentář bude dávat smysl😄 píšu to z rychlosti na telefonu, tak se omluvám za chyby)

Ohledně pussycat se naštěstí vyjadřovat nemusím páč je to něco co nedělám😄

boardx
11 dubna, 2023 18:05
Reply to  sexydrapky

Osvědčilo se mi se hned na začátku zeptat, co masércen není příjemné. Pokud je masérka přirozeně komunikativní, předejde se tak nepříjemné situaci uprostřed akce, která může nastat nevhodným dotekem nebo dotekem na místa, kde to masérce nic neříká.

Osobně se mi nejvíce líbí ta situace, kdy si masérka sama řekne nebo vhodným způsobem naznačí, kterým směrem by se mohla masáž vyvíjet…..

Je třeba pamatovat i na to, že i masérky, které se nechají vtáhnout do akce, jsou ženy s hormonálním cyklem, který je velmi ovlivňuje. Každý, kdo má nějakou svoji oblíbenkyni, potvrdí, že akce může být pokaždé jiná podle momentální nálady masérky, masírovaného apod. A to je na tom vlastně to zajímavé a napínavé.

sexydrapky
11 dubna, 2023 18:43
Reply to  boardx

Je pravda, že nejlepší je se slušně zeptat na začátku, co je masérce příjemné a nepříjemné, ale toto se mi moc často nestává, což je škoda :/ Mám nějaké věci, které se opravdu nejsou příjemné, jako například ty doteky na obličeji či sahání na vlasy a hlavní je asi u mě nějaké „cumlání“ ucha 😀 s mými 10mm roztažení mi to naprosto není příjemné (ten, kdo má ucho roztažené mě asi pochopí :D)
Chápu, že tyto masáže jsou erotické, ale vážně se hodně masérek se usměje, když se jich klient zeptá, co vadí a nevadí, jelikož stále máme pocity 😀

12 dubna, 2023 00:16
Reply to  sexydrapky

U tý masáže nějak nerozumím tomu pussycat, vesměs je to stejný, jako by holky nabízely orál bez.. to mi prostě k tomu moc nesedí.. mělo být to být oboustranný..

Buď jde člověk na privát, kde se dočká všeho nebo jde na masáž, kde si jde užít přítomnost mladé slečny, co má nějaká pravidla, za která by člověk jít neměl.. tady je problém v tom, že hromada lidí je hodně sobeckých a prostě žádají po každým něco, co jim není po chuti.. to je i ve vztazích, proto se nedivím,že se to stejné nedorozumění děje i zde.. plus ten pocit, že když za něco platí, že mají nárok na vše..

Proto nechápu některý výtky vůči holkám z masáží, že neukážou svůj poklad nebo že prostě mají výhrady k sahání.. proto by to měli respektovat, ale chápu, že hodně chlapů je už zblbnutých z těch privátů a myslí si, že to stejný dostanou i jinde..

Ale to je podle mě oboustranný problém, protože některý holky jsou až moc divoký a z masáže skoro dělají privát a potom ty holky, co mají víc pravidel jsou trošku za divný, když nedělají pussycat nebo neukazujou vše skoro až před nos..

S tou hygienou je to oboustranný, kolikrát když holce táhne z pusy, tak to taky není zrovna příjemný.. nebo když je upravená tak napůl a nebo škrábe jako kočka..

Jako hlavní problém vidím v tom, že majitelé masážních sálonů neví, co vše pro klienty udělat a proto vznikají ty velký rozdíly.. v tomhle je třeba super přístup Alfa Masáží, kde ty pravidla jsou daný hned od začátku a je vidět, že Paula tím vším prošla, takže ví, co by masáž měla nebo neměla obsahovat..a to jsem tam ještě nebyl, ale beru jen to, co mají napsáno na hlavní stránce a že nemají rozdíl v masážích.. což je podle mě nejlepší cesta, protože v tom se potom zákazník ztrácí, co vše obsahuje a vesměs ty rozdíly jsou mizivé.. a i holky v tom mají občas guláš a dělají něco, co by neměli a naopak zase zapomenou, co by měli..

Watcher
12 dubna, 2023 10:25
Reply to  Gaborn

Vidím to ještě trochu jinak. Řada honimírů totiž jen z různejch důvodů obelhává sebe sama. Vymejšlej si milion důvodů, jak nepotřebujou chodit šukat a řadši relaxujou. A pak stačí, aby se před nima holka svlíkla, šáhnou si a co se nestane? Hned se snažej a otravujou, aby dostali něco víc. Prostě by s těma holkama nakonec stejně nejradši šukali.

Další věc je, že honírny v podstatě pohřbili komerční mrdání. Je pak jasný, že část lidí, která chce erotiku s pěknou novou mladou holkou, nemá jinou možnost než jít do honírny.

Pussycat masáže protlačili rusko-ukrajinský honírny. Dřív to byla předražená rarita okrajovejch honíren, kam slušnej člověk nepáchl. Z ceny za pussycat masáž měli lidi prdel. A jak to dopadlo.

Jediná naděje spočívá v tom, že všichni začnou bejt sami k sobě upřímný. A tak honírny možná nejdřív začnou nabízet orál s kondomem a nakonec se snad had zakousne do vlastního ocasu a všechno se vrátí zpátky na začátek. A z honíren, nebo alespoň z některejch z nich, se stanou zase priváty. Nebo začnou fungovat ve dvou režimech – stejný prostory pod jiným jménem jako honírna a jako privát.

12 dubna, 2023 11:33
Reply to  Watcher

To si nemyslím, že se to zase vrátí.. právě proto je tam čím dál víc holek, co ani pussycat nedělají.. protože to je něco, co už berou trošku přes čáru.. a tam kde je k tomu „nutí“, tak se jim mění celkem často osazenctvo..

Prostě sex je už jinej level a holky to tak berou, tohle si ještě v hlavě tak nějak můžeš urovnat normálně..

Hlavně pokud sis nevšimnul, tak GF přístup na privátu už skoro vymřel, protože to dělají fakt už holky, co jsou totálně odrovnaný v hlavě nebo na něčem jedou.. a nebo si z toho dělají prdel a zkouší, co vše vydrží norníci, viz SexNo1..

Problém podle mě je hlavně v tom, co chodilo za holkama za norníky, když viděli ty upocený a kolikrát špatně upravený týpky, tak si řekli, že jim to za zdravotní riziko nestojí a přešli na masáže, kde mají možnost ve společný sprše tak nějak o hygienu a potom ne 100% kontakt.. tam bych viděl počátek toho, proč vzniknuli masáže..

boardx
11 dubna, 2023 12:00
Reply to  sexydrapky

Dobrý den, rád bych se zeptal, kde lze požádat masérku o autoerotiku. To me hodně zajímá.

sexydrapky
11 dubna, 2023 12:38
Reply to  boardx

Je několik salonů, kde masérky nabízejí tyto služby, ale osobně se mi nechce dělat až takovou velkou nepřirozenou reklamu, jako komentář pod tímto😅 stačí si myslím do google napsat “erotická masáž autoerotika” a něco by vyběhnout rozhodně mělo😉

Crystal
7 dubna, 2023 13:57

Ahoj, jmenuji se Crystal a dělám erotické masáže. Chtěla bych vám sem i já popsat můj pohled na věc. Dělám jemnou erotickou hladici masaz při které pracují s vaší sexuální energii proto u mě na masáži preferuji klienty kteří si rádi lehnou a uvolní se a já můžu pomalu navazat kontakt a tím i vnimat klientovu energii která je pro mě dulezita pro váš orgazmus s postupnym oddalovanim. Mám ráda když mě klienti hladí po zádech, zadku atd protože o to víc dokážu vnimat a procitit tu vaši sexuální energii. Já se s klienty nesprchuji protože si myslím že je dulezite být ve sprše sám a v klidu se umýt všude tam kde je třeba. Ráda si s klienty povidam, dodržují čas masáže ale nevyprovazim klienta po 60min, preferuji pratelsky přístup a energii. Nedělám 6-8 masáži za den, preferuji kvalitu nad kvantitou. Abych byla já v klidu, odpocinuta, v náladě na masaz. U mě je velmi důležitá diskrétnost což mám i napsané v inzeratu tudíž se u mě nikdy nepotkate s dalším klientem, pro mě je diskretnost nade vše a proto prosím i klienty, nesdelujte verejne kde se nacházím atd, já také udrzuji vaší identitu 100% anonymní. Co se týče recenzi, jsem člověk který když si o sobě přečte negativní věci,tak se nad tím zamyslím a řeknu si, co můžu zdokonalit? Žila jsem v zahraničí, tam klienti také psali recenze ale nikdy neuvadeli detaily, napsali dobré nebo už se nevratim atd, a já si myslím že intimní detaily by měly zůstat mezi maserkou a klientem, kazdy klient je jiny a já se snažím přizpůsobit každému aby odcházel spokojeny a přijde mi nefér aby si pak klienti srovnavali kdo mě dyl hladil prsa a kdo zadek..
Myslím si že diskretnost v tehle věcech by měla zůstat všude, já respektuji a chranim vaše detaily na vaší osobu a budu moc ráda když to budete i vy z vaší strany respektovat na moji osobu.

Krásný zbytek dne Crystal

boardx
11 dubna, 2023 12:01
Reply to  Crystal

Dobrý den, kde vás je možné navštívit?

42
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx