Priváty v Praze

Elis – SexNo1

Placeno 2.000 Kč
Čas 60 min
Služby klasika
lízání (bonus)
Tvář
9
Prsa
10
Zadek
8
Projev
8
Přístup
10
CELKEM
10

Elis je trefa do černého

Objednáno ráno přes WA, dohoda s operátorem rychlá.
Dům stojí ve Vršovicích u Botiče, vstup na čip, který vám někdo hodí z okna po zavolání.

Je trapné tam čekat, jde o místo procházek a za vstupními dveřmi sedí hlídač.
Je nutné projít okolo něho do neoznačených dveří, pak výtahem do 6.p...

Po zavedení do pokoje slečna nabízí 2.500/h. Namítám, že dohoda byla 2.000, slečna říká, že je v tom příplatek za OB. Na špek neskáču a nasazuji smutný pohled č.1. Elis má normální práci a mozek v hlavě, proto kýve na sex s masáží (já ji) a lízáním. Mluví slovensky.

Následuji ji do sprchy skrz privát – taková ta hezká procházka, kdy vnímáte jen slečny zadeček a bojíte se, že netrefíte zpět. Sprchou však prolétám jako blesk, nechci přijít ani o jedinou minutu – asi už tušíte proč…

Vcházím do pokoje, Elis už je rozbalená, klečí na posteli, krásně se usmívá a pomalu se ke mě přibližuje, až mi z toho upadne ručník. Dívá se mi do očí, otlapkává mě všude, krásně voní a mě se začínají podlamovat kolena, tak raději přiklekám na postel vedle ní.

Elis je nádherná zelenooká tmavovlasá kočka, věk tak +5, prsá má samozřejmě silikonová č.4, ale DOKONALÁ (nejsem fanda umělotiny a tak vůbec jsem spíš dolňák). Bradavky krásně reagují, prostě radost.

Zadeček není zcela kulatý (jako na fotce), ale celá postava je souměrná, krásné vysportované nohy (jezdí na kole) a je VELMI hezká v obličeji. Úsměv je odzbrojující…

Po úvodním zahřátí si ji pokládám na břicho a masíruji celou olejem. Elis začíná vrnět, masáže evidentně miluje a zezadu je to znát. Během masáže na sebe prozradí pár detailů a popisuje, jak si to užívá. Já si užívám taky, teču jak ženská!!! Jezdím po ní, mačkám, zkouším, kde jí to baví a občas zabloudím k její krásné jeskyňce.

Po chvilce otáčím slečnu na záda a mazlím její silikony a svalnaté bříško, Elis mě mezi tím hladí, honí, já
opakovaně lížu voňavou, mokrou … občas do mě zaryje nehty, asi se jí to líbí.
Prsty dovnitř nemůžu, chtěl bych, asi by to i šlo (prohodila něco o hranicích erotiky), ale nechci si pokazit
její důvěru, tak kroužím kolem a hloubku zkouším zatím jen jazykem.

Asi po půl hodině už to vypadá na slušný erotický náboj – mám mastné ruce, tak mi Elis ochotně pomáhá nasadit kondom pusou… Pokračuje kouřením, nepochybně to umí, ale není to přístup profesionálky (za což jsem rád). Musím jí krotit a po chvilce zastavit, jinak bych se neudržel.

Jdeme na klasiku, ale čas se pomalu krátí a tak střídáme různé polohy … ochotně mě následuje, vzdychá, vrní (předstírá-li, tak dokonale), kouká mi do očí, proplétá prsty a já se na ni nemůžu vynadívat. Tempo je spíš pomalé, ale vražedně příjemné.

Čas letí, tak dávám závěrečnou lízačku (já ležím, ona na mě klečí), kdy můžu dosáhnout až k zadečku … čekám, že ucukne a nic 🙂 Dávám do toho všechno, prohýbám se jak luk, abych našel ideální polohu a dosáhl všude, až se musím smát…

Žádám o zakončení ve speciální (testovací) poloze ve dřepu ... a je mi vyhověno!

Většina ťapek toto odmítá (bolí nohy, kyčle, kolena), ale poloha má své unikátní výhody, víme? 🙂

Exploduji, dostávám dávku dopaminu a endorfinu a Elis mi něžně pomáhá vlněním boků, dokud nepřestanu cukat = GFE. Přitulíme se, povídáme si ale to vás nezajímá … navíc jsem časově po limitu, tak rychle umýt a pryč!

Na odchod dostávám pusu a obejmutí, pár pochval a že mám určitě přijít.
Doufám, že budu moci zopakovat co nejdříve.

P.S.: Nemáte na ni někdo přímý kontakt?
P.P.S.: Toto je můj recenzentský debut, prosím o shovívavost 🙂

https://www.tapky.info/?4465,elis-sexno-1-601-101-909-601101909

aman-0.jpeg aman2-1.jpeg amandaaa-2.jpeg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
31 května, 2023 10:04

Elis je pruser. Fotky vubec neodpovidaj a vek taky ne. Na 32 rozhodne nevypada, spis na 50, bez urazky. Je to podel na zakazniky, a kdyz jsem tupe veril, ze to zachrani ty kozy, promeskal jsem sanci na otocku. Pro ty na starsi rocniky mozna, ale tahle stara vrazda ma hodne blizko k datu expirace a rozhodne neni atraktivni 👎

13 srpna, 2023 23:03
Reply to  Imthru

Trochu to dohání přístupem, ale v podstatě věci máš pravdu.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx