Erotické masáže Praha

Melisa (Rabbit Hall)

MASERKA   : Melisa / Rabbit Hall

DRUH MASAZE  :  Body to Body

DELKA MASAZE :  60 min

CENA MASAZE :  2100 kč

 

Ahojte som tu nový. Budem písať po slovensky sem tam pouzijem cestinu tak ak nieco nenapisem spravne sa ospravedlnujem. Doteraz som recenzie cital teraz uz budem aj pisat a podelim sa o moje zazitky svami. V poslednej dobe som vyskusal hned viacero masazi viacero salonou a viacero maseriek a o mnozstvo z nich sa  tu podelim svami.

Pred mojou prvou navstevou erotickej masaze som si pozrel viacero stranok masaznych salonou a z prveho dojmu mi prisiel RABBIT HALL jasna volba. Aj vzheldem ktomu ze je tu dost velky vyber maseriek a teraz uz po navsteve asi 5tich salonou mozem potvrdit ze je mi najviac sympaticky.

Mal som vybranych hned 5 maseriek no vzheldem k tomu ze som rezervoval jeden den predtym nebola ani jedna z mojich vybranych k dispozici ani jedna. Z ponuknutych som si  vybral Melisu.

Podla fotek na stranke ma zaujali krasne dlhe vlasy pekna postava a celkom hezky zadek. Tak som sa tesil na moju prvu navstevu a celkom nervozne na dohodnutu hodinu som sa dostavil na adresu Vinohradska kde zvonim na minutu presne kde ma prekvapili samootvaracie dvere a podla pokynou pekne dole po schodoch a cakam.  Hned prvy dojem – hned som vedel ze toto bude ona celkom sympaticka slecna no do tvare nie moj typ. Po milom a prijemnom uvitani si ma slecna odviedla do pokoje a po nabidnuti napojou berem cistu vodu a po priznani ze som na podobnej masazi poprve vyberam sprchu osamote. (Ked som objavil tuto stranku ktoru som objavil len pred nedavnom po precitani nekolik recenzii si teraz aj hovorim ze moja skoda). Nevadi.

Osprchovany s rucnikom okolo pasu cakam par sekund v com prichadza slecna s vodou. Hned teda nervozny sa napijem a v tom sa vyzlieka. Hned vidim jej nahe sexi telo v plnej krase a teda hovorim si… v tvari nie moj typ ale to telo … Na to sa tesim.  Podla pokynou si laham na brucho a v tom to zacina.

Ja ako fanusik masazi vseobecne sa tesim aj na tu cast kedy sa bude hrat s mojimi zadami. Zacina u nohou a velmi prijemnymi dotekmi rozotiera horuci olej postupne aj po celom tele. Doteky su jemne ale moc prijemne.  Postupne pridava k masazi aj svoje telo. Velmi ma prekvapili povzdychy do ucha popri klzani sa mojich na mojich zadach. Popri masazi rukou zasla tam kam mala a to ma uz nkoplo uplne. Velmi prijemna bola masaz zadockem kde som si uzival vyhladu na jej krasne telo v zrcadle.

V polovine casu ma pozadala at se otocim kde som sa uz mohol vyhladom kochat nonstop. Bola to moja prva masaz takze moc som odvazny na doteky nebol na co neskor zareagovala tym ze si moju ruku prilozila na svoj bok. Tak som trocha odvahy nabral a uz som si uzival jej telo aj dotykom.

Preferujem skor vyvrcholenie 1x na konci a ocakaval som ze sa mojmu penisu bude venovat tak nejako postupne. Vela recenzentou tu to vola ´´frontalni utok´´ a teda to aj bol. Avsak som samozrejme neprotestoval a uzival si to. Rucnu pracu dela naozaj dobre.. vie ako na to a v mojom pripade vedela kedy prestat aby som si vedel uzit toto jej umenie az do konca…

Vyvrcholenie prislo v polohe kedy sedela pred mojim kamaratom chrbtom kumne a ja som si uzival vizualne a aj dotykmi jej krasny zadocek a popri imitacii ako na nom skace som to uz naocaj nevydrzal a musel som strikat 😀

Je pravda ze rychle si umyvanie ruk tesne po vyvrcholeni je naozaj moc moc moc antisexualne. Prehodili sme par slov , Sprcha bola rychla ocistna, moc casu neostalo a odchadzal som spokojny.

Zhrnutie :

Melisa je sikovna, rucnu pracu ovlada a bavi ju to. Ked chce aby ste sa spravili teraz dosiahne to velmi rychlo, ked chce aby ste vydrzali este, vie ako na to. To sa mi pacilo. Opakovat navstevu vsak na 90% nebudem.

Celkovo by som hodnotil este v ten vecer  9/10. Avsak teraz ked uz mam zasebou masazi viac hodnotim 5/10

Hodnotenie :  formou 10/10

Salon : 10

Domluva : 10

Pristup : 10

Masaz : 8

Oblicej : 6

Telo : 9

Prsa : 7

Zadek : 9

Ocny kontakt : 4

Eroticka atmosfera : 7

 

https://tapky.info/?4069,melisa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

melisa_04-0.jpg melisa_021-1.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx