Erotické masáže Praha

Lea (Rabitt Hall)

MASERKA   : Lea / Rabbit Hall

DRUH MASAZE  :  Pussycat Masaz

DELKA MASAZE :  90 min

CENA MASAZE :  3400 kč

 

Ahojte som tu nový. Budem písať po slovensky sem tam pouzijem cestinu tak ak nieco nenapisem spravne sa ospravedlnujem.

Jedna sa o moju druhu navstevu erotickej masaze a zaroven druhu navstevu u Rabitt Hall. Po prvej skusenosti s Melisou sa mi podarilo rezervovat jednu z mojich top 5 naj sympatickejsich maseriek podla fotiek na stranke. Mam rad nizke s peknym zadeckom stihlou postavou a peknymi prsami.

A Lea presne taka je.

To s tymi 90 minutami je este sranda pribeh. Ale to neskor…

Tak teda prichadzam vcas nateseny a plny ocakavania na Adresu Vinohradska.. Otvaraju sa dvere a za nimi ma uz obima a privita slecna Lea. Prvy dojem bol asi taky ze … Do tvare absolutne nieje moj typ no slecna nadherne vonala a bola nizsieho vzrastu co mne absolutne vyhovuje.  Nazuvam pantofle a odchadzame na pokoj.

Tak ako poprve tak aj po druhe beriem sprchu na zaciatku osamote. Slecna zatial odchadza pre vodu. Po sprche ju este cakam nejaku chvilu ale uz prichadza s vodou a vyzlieka sa. Vtedy som zbadal to jej nadherne telo a este krasnejsie prsia. Ma ich fakt dokonale akurat take do ruky .. skratka 10/10.

Zaciatok masaze rukami bol cisto len o rozotierani oleja a hned zacala pracovat svojim telom. Ten pocit ako jej krasne prsia sa klzu po mojom tele zadku … akoby som to citil este dnes. Jej praca s telom je dokonala je vidiet ze to holka vie.

Ako som si uzival jej masaz telo na telo ani som si ju nestihol prezriet v zrkadle … otocka prisla prekvapivo skoro – po 20-25 minutach. A to som este nevedel ze polovina casu bude pri 45minutach.

Jej dokonalu pracu telom som si mohol teraz uzivat aj pri plnom vyhlade na jej krasne telo. Ja co som na zadky tak moje ruky boli takmer  nonstop pricapene na jej prsach. Keby sa narodim ako holka presne take chcem mat 😀 😀 Ale prisiel som si aj na svoje ked jej prsia som mal prave v oblasti tvare ako na mne lezala mal som dokonalu moznost jej masirovat zadocek oboma rukami co sa jej podla mna pacilo zatial co ona mi hladila hlavu tvar a krasne pritom vzdychala do ucha. Este raz pripominam tu kombinaciu toho vsetkeho s jej krasnou vonou vzdychanim rukami na zadocku a prsiami takmer  v tvari.

Po tom vsetkom boli jej dotyky na mojom penise boli tak citlive a jemne ze aj po presunuti do polohy 69 ked som sa mohol hrat s jej zadockom a pipinkou tak som vedel vydrzat a nestrikat co by sa urcite stalo keby spravila trochu par silnejsich pohybov. Avsak sledujem cas blizi sa 60ta minuta KTORU SOM SI REZERVOVAL a hranie sa s mojim penisom pokracuje… ja som ticho a uzivam si to dalej…

Tak ako sa Lea dokazala hrat tam dole som uz nezazil dlho ta jemnost a neznost .. bolo zjavne ze si to uziva aj ona sama a ze ju to bavi. V jeden moment som mal pocit (no nechcel som moc dvihat hlavu a od zrkadla kde bol krasne vystaveny jej zadocek som nemohol vitiet ale uzival som si to moc) akoby jemne a pomaly prechadzala spickou jazyka hore dole po penise. Ale pravdepodobne to bola dost dobra technika rukou pricom mala tvar dost blizko knemu co zasa znaci ze si to uziavala somnou.

Po dalsom presune do polohy 69 kedy som mal jej vonavu pipinku kusok od dvare a rukami som sa maznal s jej zadockom som to uz nevydrzal a dokoncila ma fantasticky kedy sa snim este minimalne pol minuty po vyvrcholeni jemne hrala. Bolo to fakt TOP.

Po 75 minutach sme chvilku polezali povedal som jej ze som si objednal 60 min a nie 90 za co sa mi ospravedlnila ale mne to absolutne toto nedorozumenie nevadilo a prave naopak som bol rad ze to trvalo dlhsie za co som este aj podakoval a teda stalo to zato. Po rychlej sprche kde sa omna ocistne pekne postarala a pak som odchadzal.

Zhrnutie :

Kto ma rad nizsie zeny, kto ma rad pekne prsia pride si na svoje…  je sikovna, rucnu pracu ma jemnu a bavi ju to vidiet ze nieje nova.  Masaz velmi prijemna a tie prsia na tele su fakt zazitok.. Celkovo by som  navstevu zhodnotil na 9/10.

Hodnotenie :  formou 10/10

Salon : 10

Domluva : 9

Pristup : 10

Masaz : 9

Oblicej : 5

Telo : 9

Prsa : 11 J

Zadek : 9

Ocny kontakt : 5

Eroticka atmosfera : 10

 

https://tapky.info/?3765,lea-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

lea_017-0.jpg lea_027-1.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx