Erotické masáže Praha

Lea Rabbit Hall

Z tolika možností na webové stránce jsem nevěděl, koho si mám vybrat. Po přečtení pár recenzí jsem se ale rozhodl pro Leu.

Objednal jsem se přes WhatsApp, vše bez problémů. Ten den jsem byl jejím prvním zákazníkem, protože přijela v 8 ráno. Zazvonil jsem, hned mě pustili dovnitř. Sešel jsem dolů do sklepa, kde mi dveře otevřela drobná slečna tmavší pleti. Jen podle výšky jsem hned poznal, že je to Lea! Objal jsem ji, dal jí pusu. Vzal jsem si svoje bačkůrky a šli jsme do našich dočasných prostor. Standard – nabídla mi pití a společnou sprchu. To jsem samozřejmě nemohl odmítnout 😁. Odběhla a vrátila se zpět asi za 10 minut, už jsem se začínal bát toho, že na mě zapomněla. Lea ukazuje svou dokonalou postavu v sexy spodním prádle. Je to opravdu krásné. Nabídla mi možnost ji svléknout – s radostí přijímám. Má nádherná prsa 😍. (Chlapi, můžete po mně házet kameny, ale je třeba ke vyfotit a tu fotku dát ke vchodu 😂.) Jdeme do sprchy, kde mě velmi důkladně umyje. Párkrát se ke mně přitiskne zadkem. Jsem vysoký, takže se moc neobjímám. Vidím, že jí to není moc pohodlné – klečí na kolenou a myje mi kamaráda. Je to roztomilé. Bylo vtipné, když jsem pak otevřel dveře od sprchy a chtěl vyjít ven – překvapeně se ma mě podívala. V tu chvilku jsem si uvědomil, že jsem přece gentleman a měl bych jí dát přednost.

Lea je velmi pečlivá a starostlivá. Otírá mi záda osuškou a nařizuje mi, abych si lehl na břicho. Masáže mám moc rád. A to, co mi dělala Lea bylo úžasné. Uběhla nějaká doba, už si nepamatuju všechny podrobnosti. Vím, že se mi těžko dýchalo – ne v tom smyslu, že by byla těžká (je naopak lehká jako pírko), ale emočně to bylo náročné. Podíval jsem se do zrcadla a viděl jsem její nádhernou postavu, viděl jsem gymnastku na mém těle. Zíral jsem na pevný zadek a její prsa. Vzdychala mi do ucha a občas mi projížděla rukama mezi nohama. Nejlepší ale je, když na mě klouže svými prsy, ukazuje zadek v zrcadle a prějíždí mi rukou po těle. Bylo to velmi vzrušující.

Masáž Lea je velmi jemná a skromná. Myslím, že obrat byl asi za 20 minut – docela rychle, to mě potěšilo. Konečně můžu obdivovat její postavu na přímo a ne jen z odrazu v zrcadle. Je tak malá a roztomilá. Když si na mě lehla celým tělem – nenacházím slova. Hladila mě po hlavě, vzdychala mi do ucha. Zkoušel jsem jí sahat na kundičku, byla s tím oK. Myslím, že se jí to i líbilo. Vtipné pak ještě bylo, když si na mě sedla, pak si položila ubrousek 😂. Pohled na její prsa z pár centimetrů byl super. Navíc si hrála s mým ptákem a já se rychle udělal. Mezi nevýhody bych určitě zařadil temné šero v místnosti. Pro Leu je oční kontakt velmi intimní záležitostí. Někdy ho naváže, ale nestává se to často. Masáž s lea můžu určitě doporučit! Pro toho, kdo nerad spěchá a má rád jemnější holky. Lea je správná volba. Určitě mám v plánu návštěvu u ní nejednou zopakovat.

60 minut 2100 Kč

admin edit: https://tapky.info/?3765,lea-rabbit-hall-774-910-918-774910918

A0E0B2E5-6E91-489E-B97D-44D724458C50-0.jpeg F818B4E5-1561-407D-ABC4-DD474057C9A5-1.jpeg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx