Erotické masáže Praha

Alfa masáže – Paula

Typ a cena masáže: 60 minut, Exclusive mix, 0,- (voucher, jinak 2500,-)

 

Tuhle masáž jsem vyhrál na začátku ledna, takže mi přijde fér o tom něco napsat. Nicméně mi trvalo delší dobu se tam dostat, protože Paula tam je pouze úterý až čtvrtek od 9:30 do 16:00. Po jejím vysvětlení to chápu, akceptuji a za ten zážitek to stojí (doslova).

 

Objednání a komunikace s operatérkou bych řekl že průměrné hlavně z pohledu rychlosti reakcí. Navíc má dost obsazeno takže je lepší s nějakým předstihem.

 

Co mě teda příjemně překvapilo byl přístup Pauly. Od začátku do konce byla opravdu milá, příjemná a fakt se starala. Rozhodne nejlepší přístup, co jsem zažil.

 

Sprcha je také super zážitek, kde máte možnost si určit jestli pojedete na jedno dvě kola. Detaily nebudu popisovat, lepší je se nechat příjemně překvapit. Případně již to někdo dříve popisoval a fakt nelhal.

 

Při masáži zad dokáže přitlačit, dle toho jak potřebujete/chcete. Zároveň máte možnost to vše pozorovat v zrcadle. Po otočce to všechno postupně graduje a nevíte co dřív s rukama a s očima.

 

Doteky jsou vyžadovány, vše v rámci pravidel. Plus když se k tomu přidá to, jak to dokáže slovně okomentovat, případně vás povzbudit, tak si to člověk fakt užívá.

 

Na konci si chvíli povídáme a má to hlavu a patu a je to fajn. V tomhle jsou fakt Češky lepší, protože to je takový příjemný dojezd toho všeho když to není lámaná čeština nebo absence češtiny.

 

Čas nejenže dodržen ale mírně přetažen. Upřímně nevím co bych vytknul. Kéž by to takhle bylo všude.

 

https://tapky.info/?1734,paula-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

 

42404B3F-5061-492F-A348-D80E7874420A.jpeg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx