Erotické masáže Praha

Ivi – Number One Massage

Pár dní stará návštěva. Objednání přes WA, kde jsem se ptal, kdo má na 21h volno a byli mi zaslány fotky masérek. Podle webu jsem si vybral Bettu, ale nakonec měla obsazeno, tak volím Ivi.

Salón, v tu dobu, se nachází v klidné ulici. Zvoním na zvonek a jsem vpuštěn recepční. Říkám, že jsem objednaný. Neptala se na jméno masérky a ukazuje mi jejich „menu“. Vybírám Secret masáž a jsem poslán do místnosti hned naproti recepčního pultíku, oddělený jen chodbou, standardních 60cm ..

Za mnou jde hned masérka. Nevypadala jako Ivi, tak se jí ptám, jak se jmenuje a představuje se jako Dana…… Nedělám to, ale Dana se mi moc bohužel obličejově nelíbila. Říkám tedy, že jsem objednán k Ivi. Tak odchází a o chvilku už přijde Ivi.

Krásná holka z Ukrajiny. Je jí 25 a bydlí na hranici s Polskem  Česky neumí, takže jenom anglicky, kterou ovšem zvládá na dobré úrovni. Na Ukrajině dělala ve stejném oboru, takže zkušenosti již má.

Ptá se na masáž a zkouším Secret with pussycat right?  Nevyšlo, pussycat za příplatek 500 Kč jak psal peppino. Měl jsem den, tak jsem to vzal.

Peníze předem (aspoň nemusím dávat dýško na konci ) a jsem poslán do sprchy, že hned přijde. Hodím rychlou sprchu a přichází, když jdu ven. Svlíká se a jde sama do sprchy a já ji mohu pozorovat. Luxusní tělo. Prsa nejsou tak pevná, ale pořád super.

Začínáme masáží na břiše. Žádná síla to není, ale příjemné to je. Promasíruje záda, nohy a přitom se hezky nastavuje do zrcadla, kde vidím její poklad. Pak následuje slušné B2B, kdy také pravidelně projede správná místa. Šibalsky se směje, začne líbat záda a postupně nahoru až mi skoro sní ucho. Sakra dobře to umí nahodit tu atmošku.

Najednou si lehne vedle mě a vidím na ní, že mi nepřímo říká tak teď ty. Rád přijímám a začnu ji líbat ucho, krk a prsa a postupně až dolů.. Tam jsem strávil možná slušných 15-20 minut. Hlasitě vzdychá, takže tahle místnost hned naproti recepci není moc vyhovující 😂 Moc se jí to líbilo a několikrát se mi silně zachvěla. Prsty dovnitř ovšem ne.

Pak si dáme pár pus a říká, že je teď čas na mě. Sedne si na koníčka, chytí si ho za zády a imitujeme sex. Jak jezdí nahoru a dolů, tak jsem ji tam strčil prst a už jí to nevadilo.. No..dlouho jsem to nevydržel a kapituluju. Rychle nás setře, lehne si vedle do náruči a kecáme ovšem možným. Měli jsme celkem ještě dost času, tak jsem ji navrhl, že ji udělám masáž (příprava na příště 😂).

Pak jdeme spolu do sprchy. Líbačka a kdybychom měli víc času, tak bych se možná udělal i podruhé, ale pod tím tlakem to nedávám.. Bylo to ale sakra dobré. Klekla na kolena a začla mi ho honit a přitom vyplazovat jazyk, jako by chtěla nálož do pusy … Nevím jestli by to tam fakt šlo, kdyby se mi to nabíjelo nějak rychleji ..

Oblékám se a odcházím, přetaženo se vším tak o 10 minut. Doporučení určitě. 3000 Kč sice dost, ale bylo to zatím to nejlepší co jsem na masážích zažil. Zdržovat se v Česku nehodlá. Až skončí válka, tak prý letí zpátky

PS.: za delší slohovku, ale bylo to fakt dobré

Screenshot-2023-02-21-at-1.26.00.png

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx