Erotické masáže Praha

Veronika – Studio Le Velour

Veronika – Studio Le Velour

https://www.tapky.info/?4430,veronika-studio-le-velour-777-317-249-777317249

V mém oblíbeném Le Velour se během krátkého časového horizontu objevila další nová slečna, mladičká Veronika. Přestože jsem chtěl původně za jinou slečnou, tak jsem neodolal jejjím fotkám a vybral si svůj termín z její bohaté nabídky. Objednání bez problémů jako vždy. Po objednání vše potvrdí pomocí SMS a emailu, kde dostanete i veškeré informace ohledně příchodu do studia. Studio se nachází na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Před domem není potřeba nikam volat, diskrétně zazvoníte a celkem rychle se dostanete dovnitř. Vše proběhlo diskrétně a já se během chvíle vítal s pěknou mladou holkou.

Veronika je pěkná mlaďounká holka s pevným tělíčkem a zrzavými vlasy. Za zmínku jistě stojí, že má menší tetování, které není nikde na fotkách vidět, ale je to ještě v nějaké rozumné normě. Nejlepší část jejího těla jsou její pevné a pružné mlaďounké kozičky, které byly však zatím skryty a člověk si je jen představoval, přestože její sexy oblečení dost naznačovalo. Krátká a věcná domluva ohledně průběhu masáže. Poté vás pošle do sprchy, ale předtím mě ještě vyzvala, ať se před ní svleču. Slovně mě u toho provokovala a nestydatě sledovala, nakonec to byl příjemný sexy provokující zážitek

Po příchodu ze sprchy nenásledovalo obvyklé svlečení masérky a pomazlení se s jejím tělem. Došlo jen ke krátkému přitulení a hlazení našich nerovnoměrně oblečených těl. Když už to vypadalo, že se trochu odtáhla, aby se svlékla, tak mě jen poslala si lehnout na postel.

Poté už se začala svého oblečení zbavovat a byl to více než příjemný pohled. Má opravdu mladé a pěkné tělíčko, kterému dominují krásné pružné holčičí kozičky. Masáž v poloze na břiše byla relativně krátká. Osobně nejsem příznivec přílišného a zbytečného patlání velkého množství oleje, ale tady by slečna mohla přidat, trochu to drhlo. Tento čas jsem se snažil věnovat spíše pohledům na Veroniku a prvním letmým dotekům na její nahé tělíčko, čemuž se nijak nebránila.

Po otočce už to začalo být pravé B2B se vším všudy. Mimo velice příjemné masáže mého těla se příležitostně věnovala i tomu svému. Velice smyslně si roztírala olejíček po svých ňadrech, poté si tam položila mé ruce a nechala mě, abych jí je pěkně promasíroval a pak nimi roztírala olejíček po mém těle. Tady už to bylo s množstvím oleje OK. Doteky povoleny všude mimo kočičky, ikdyž i tam mě ke konci masáže nechala jemně sáhnout, dokonce mě k tomu sama vyzvala. Masáž je celkově příjemná, pěkně se tulí a klouže po vás svým štíhlým tělíčkem a kozičkami. Polohy mění aktivně (klasická škola Jenny u novicek). Velice pěkný pohled a zážitek je s ní i v poloze 69.

Celkově příjemný zážitek. Je zde však stále ještě prostor ke zlepšování se. Osobně možná časem svou návštěvu zopakuji.

Masáž B2B, hodinka, 1900kč

Veronika_4.jpeg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx