Erotické masáže Praha

Zara Candy Shop

Po krátké odmlce se s vámi opět podělím o zážitek z masáže, tentokrát se jednalo o Zaru z Candy shopu. Masáž byla na hodinu b2b, za 1700 díky zimní slevě. Chvíli jsem si Zaru šetřil pro sebe a myslel si, že ji tu stejně někdo brzy odhalí, ale zatím se tak nestalo. V rámci solidarity a naděje na možné 3 lístky ke slosování se o zážitek podělím.

Zara je v Candy shopu stále relativně nová. Krásná asiatka, původem z Kyrgyzstánu. Tělo jako na fotkách, prsa menší, ale pěkná. Přišla na recepci v černém oblečku, který má nyní už pouze na promo videu. Od začátku příjemná, nepůsobí sice příliš sebevědomě, ale je to součást jejího kouzla, když zjistíte, co ve skutečnosti dovede.

Zara je v jednu chvíli nevinný andílek a ve druhé chvíli vám s úsměvem v úvodní sprše sedí u kolenou, honí si u pusy ptáka a šibalsky se u toho usmívá. Má ale postřeh, první dávku si tak místo obličeje trefila na vnady.

Po tomto úvodním zkrocení se přesouváme k masáži. Klasika na břiše je se Zarou moc příjemná, a to jak z hlediska erotického, tak čistě masážního. Předvádí u toho různé polohy a masíruje různé části těla, je vidět, že je hned od začátku řádně zaučena.

Mezitím se i trochu bavíme, češtinu Zara ještě piluje, ale dá se dorozumět. Otočka přichází poměrně brzy a přichází rozjezd na druhé kolo. Zara často střídá polohy, klouže celým tělem zepředu i zezadu, dává pusy na ucho, vzdychá u toho něžně, ne přehnaně, usmívá se a udržuje oční kontakt.

Ptáka drží konstantně v pozoru, ale vždy včas přestane, ani nemusím žádat o zpomalení. Nakonec předvedla velkou parádu, když si sedla obkročmo na břicho čelem ke mně, ruce si dala za záda a začala po péru ručkovat (jinak to nejde říct). U toho pěkně vzdychala a dívala se mi do očí. Když už jsem začínal cítit náběh na výstřik, zřejmě to taky zaregistrovala. S ručkováním přestala a k vyvrcholení použila jinou techniku. Jakou, to můžete hádat, stříkal jsem za moment.

Následovala chvilka mazlení a společná sprcha, asi už nic, co by stálo za řeč. Navíc to už je v mlze, byl jsem myslí už jinde.

Zaru doporučuju, to je asi jasné. Krásný zážitek, který stojí za zopakování.

admin edit: https://www.tapky.info/?4390,zara-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

zara-5.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
20 února, 2023 19:22

Tri listky nebudou protoze jsi dal link na candyshop a ne na tapky. Priste se polepsi a budou listky …

Last edited 1 rok před by admin
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx