Erotické masáže Praha

Megan – Secret place

Tak návštěva tohoto salonu.B2B masáž 90 min 2800

Nejdříve k salonu jako takovému jelikož sem koukal že zatím není moc známý tak i neco malo o něm.. Za mě je vidět že se majitelé snažili udělat příjemné prostředí, větší prostory se zrcadlem alespon v části salonu co jsem byl já , asi ne luxus ale fajn za tohle pochvala salonu 🙂 samozřejmě každý máme jiny vkus a zavděčit se všem bude těžký 😅 Salon klidně doporučuji vyzkoušet za mne se jedna o dobrou konkurenci která ve svém výsledku může vylepšit celkové ‚daný trh‘ a každý se pak rozhodne co mu to sedí nejlépe.jak se říká konkurence nespí a tak se musí všichni snažit.

Salon na svém webu má vše dobře popsáno a hlavně moc pěkné slečny že má člověk problém s výběrem tak po váhání vybírám Megan., coz je moc hezká slečna s dobrým přístupem.

Samotná masáž se nese v dobrem B2B duchu, cca půl na půl na zadech/na brise je vidět že se Megan snaží a chce se i zlepšovat 😊 Takže nechci a vlastně ani moc není co kritizovat 😊😎

Masáži u Megan určitě neslapnete vedle fotky vcelku sedí chybí na nich nějaká ta tetování ale za mne nic výrazného a pro mne osobně to není vůbec ‚rušivé‘ .. a taky nějak mám tušení že i u ostatních slečen to bude taky dobré.. soudim tak z celkového pocitu a celkove komunikace.

Možná o mých recenzi víte že malokdy napíši nějaký větší detail ( na to je tu dost jiných) a to jak pozitivní tak negativní až na vyjímky.. které si  rozmyslím .. a to ze dvou důvodů, jednak si myslím že je lepsi nejít s očekáváním  a hlavne aspoň já to mám vždy tak že chci dodržet určitý gentlemansky přístup (pro mě se recenze dělí na pozitivní a negativní a neutrální mohou být ovlivněny subjektivně pisatelem) samozřejmě to nese jiste riziko že člověk narazí na slečnu která není tak dobra… obecně se to ale děje zejména v horších salonech.

Za mne tedy pozitivní smajlík jak pro salon samotny a samozřejmě i pro Megan .

Neříkám že ted je salon na stejné úrovni jako Candy či rabbit kde je vše dobře vyladěno… teď by to nebyla pravda – ale pokud budou aktivní a snažit se dále tak se jim mohou časem vyrovnat a v secretu jsem nebyl určitě naposled 🙂

https://tapky.info/?4409,megan-secret-place-606-566-696-606566696

megan_022.jpg

2 1 vote
Hodnocení recenze
23 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
18 února, 2023 10:32

Tak nevim, dostanes listky, nebo nedostanes listky? 🤔
Popis masaze je dost mizerny, tak at rozhodnou ostatni …. Palec nahoru u tohoto komentare znamena ze Peters dostane listky do slosovani, palec dolu znamena ze listky nedostane. Tak hlasujte a uvidime 😉

18 února, 2023 17:30
Reply to  admin

Tak mu dej jen 1 lístek jako penále  😀  protože lepší popis masáže fakt chybí. Nic ve zlém, ale v minulosti se už dostaly nějaké podobné recenze do slosování a Peters se svou aktivitou i v komentářích by zde měl mít již právo přimhouřeného oka  😜 

18 února, 2023 23:38
Reply to  Sktr

byť nejsem tak ostřílený matador jak tady kluci, tak se přidávám k lobbingu za Peterse 😂 sice má některé příspěvky takové líné, ale je to masážník srdcem i pérem

18 února, 2023 10:55

Píšeš o konkurenci, že prospěje trhu. Čím chce teda tento salon konkurovat, když nasadil ceny nad úrovní zavedených salonů a, jak sám píšeš, nemají ještě vše dopilované?
Já bych od nového nezavedeného salonu očekával, že zákazníky bude lákat na nějakou výhodu (a těch potenciálních výhod není moc: lepší ceny, lepší služby, hezčí dívky).
Pan Králík například prvního půl roku, když začínal, nabízel výraznou slevu proti ceníku plus taxi zdarma. Posléze pak ještě celkově zlevnil ceník. A vyplatilo se mu to, dnes je v Praze jednička a oprávněně si může dovolit zvednout ceny.
Ale nechápu tu troufalost nového neznámého salonu přijít s nadprůměrnými cenami.

18 února, 2023 15:47
Reply to  BujnejBertik

já si taky myslím, že každá konkurence, ikdyž třeba ne cenová, ale tím, že je možno vyzkoušet nové slečny je ke prospěchu. Protože bez toho to spěje k tomu, že druhá liga typu Nirvana/Relax přežívají a serou na to. Nebo třeba Diamond, ten na to taky sral a nová konkurence je poslala k šípku

18 února, 2023 15:48
Reply to  thegentleguy

s novými salony, pokud se snaží, tak se aspoň pročistí ten trh

SecretPlace
18 února, 2023 16:22
Reply to  BujnejBertik

Zdravím perfektní připomínka.
Dovoluji si to jen poupravit opravdu nízké ceny mají salony které mají 95% slečen z Ukrajiny které nemluví ani česky ani anglicky a tak alespoň mají kolikrát až podezřele nízké ceny. ( absolutně jsem nenarážel na původ jen na jazykovou barieru, protože u masáže je třeba prohodit pár slov).

Lepší služby ano s tím naprosto souhlasím.
Hezčí dívky to je subjektivní názor, záleží ovšem jestli soudíte realitu neboli fotografie.

Sečteno a potrženo, udělali jsme si určité poznámky a aplikujeme slevu na všechny masáže a nebo možnost odvozu v ceně masáže a vám jako autorovy perfektního nápadu věnujeme od nás klasickou erotickou masáž zdarma. Napište si o promokod

20 února, 2023 17:14
Reply to  SecretPlace

Dobrý den  🙂 
v první řadě bych chtěl ocenit váš konstruktivní přístup k poznámkám recenzentů a ochotu diskutovat.
V druhé řadě oceňuji vaši nabídku masáže zdarma, ale s díky odmítám  😘  Nebylo by to fér vůči ostatním recenzentům. (A navíc bych se pak cítil podjatý  😉  )
Nicméně vaše přímá reakce a některé argumenty se mi líbí, takže si vás dávám na seznam nadějných salonů a určitě si to u vás brzy vyzkouším  🙂 

SecretPlace
20 února, 2023 22:03
Reply to  BujnejBertik

V tom případě si to budu pamatovat a třeba masáž zdarma využijete k narozeninám nebo třeba jí někomu darujete. Každopádně slovo držíme.

18 února, 2023 15:44

hele popis masáže sice na kokot, ale užitečná informace, že ses nesetkal s žádným pojebem. Těch se u těch nových salónů vždycky bojím, takže Secret zařazuju na svůj radar.

SecretPlace
18 února, 2023 16:32
Reply to  thegentleguy

Zdravím, jednoznačně „ojeb“ u nás nečekejte at už je to myšleno na fotografie, čas, výběr nebo klasické že přijdete na jednu slečnu a na místě vám bude řečeno že slečna není ale jsou zde jiné.
Měl jste namysli jiný ojeb ?

18 února, 2023 23:34
Reply to  SecretPlace

nene, přesně jste vystihli pojem ´ojeb´. Snad jsme se dobře pochopili, ale myslel jsem to, že byť kolega nepopsal úplně nejlépe masáž samotnou, tak i tak je ta recenze přínosná tím, že jde vidět, že se nějak snažíte to budovat solidním způsobem.

SecretPlace
19 února, 2023 00:52
Reply to  thegentleguy

Pochopily jsme se naprosto perfektně.
Pouze jsem chtěl říct že o těchto ojebech vím a u nás nehrozí.
A pokud by jste měl namysli jiný ojeb který ještě neznám dal bych si na něj pozor aby u nás takové věci nebyly.

19 února, 2023 20:29
Reply to  SecretPlace

ještě jsem si všiml, že některé salony na webu mají různě reklamu na akční cenu, ale pak reálně v ceníku a namístě je cena vyšší, ale to se vás tuším netýká. Je od Vás hezké, že to tady čtete.

SecretPlace
19 února, 2023 22:24
Reply to  thegentleguy

Hezký večer. Aktuálně se to může zdát že to tak je u nás. Jelikož jsme se rozhodli udělat nižší ceny včera a ceník na webu bude aktualizovaný zítra.
Nicméně je to jen zdání. Od včera nabízíme masáže za nové ceny tzn : https://tapky.info/?secret-place-606-566-696-606566696,171
a také klienty upozorňujeme před rezervací že cena ted je nižší.

20 února, 2023 00:42
Reply to  SecretPlace

Musím říci, že jsem u vás už několikrát byl a vše je jak zde pisete.Casem určitě budete konkurovat ostatním salonum a svým přístupem budete hodnoceni k těm lepším 😉

20 února, 2023 00:44
Reply to  Cakorev

A pokud budete chtít poradit tak můžete napsat..

SecretPlace
20 února, 2023 13:00
Reply to  Cakorev

Nebo stačí popsat v recenzi cokoliv s čím jste nebyl spokojený a my na tom zapracujeme popřípadě jakékoliv nápady/připominky/kritika jsou u nás vždycky vítány.

SecretPlace
20 února, 2023 12:49
Reply to  Cakorev

Děkujeme, snažíme se dělat to co nejlépe.

SecretPlace
18 února, 2023 16:13

Dobrý den, ohledně fotografii + tetovaní ano slečny u nás které si přejí kvůli diskrétnosti aby tetovaní nebylo vidět tak jej retušujeme. Jinak do fotky absolutně nezasahujeme a nevyužíváme žádné retuše pokožky, zeštíhlení a různé jiné “ tunningy“. Vše je foceno u nás.

Zrcadla jsou nastavená naprosto stejně ve všech pokojích.

děkujeme za vaší recenzi a doufáme že vás brzy uvidíme zas.

23
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx