Erotické masáže Praha

Jenny – Le Velour

Valentýnské B2B 90 minut – 2800,-

https://tapky.info/?3789,jenny-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Musím se přiznat, že na mě salón Le Velour působí velmi sympaticky svou prezentací a komunikací s klienty, kterou řadím hodně vysoko. Bohužel má první návštěva tam nedopadla úplně slavně, přesto jsem plánoval se ještě vrátit na místo činu a znovu zkusit své štěstí. No a Valentýnská akce s podtitulem „Mazlení a čokoláda“ si o to přímo říkala. Vybral jsem si Jenny, abych se dostal přímo „ke zdroji“. A musím říct, že to byl po všech stránkách dobrý nápad.

Cestou na masáž mě napadalo, jestli je dobrý nápad jít se mazlit s dominou. A musím říct, že když jsem si věšel bundu na věšák vedle bičíku (nebo co to bylo) trochu ve mně hrklo;-). Ale Jenny – v růžovém kompletu – nevypadala nikterak nebezpečně ani „ledově“, a tak jsem se místo na útěk vydal do sprchy. Celý úvod byl velmi milý – ocenil bych nenucenost a hravost, jak v komunikaci slovní, tak v té neverbální dotykové, do které jsme se pustili jen, co jsem se vrátil ze sprchy. Společnými silami jsme odstranili valentýnské prádlo a měl jsem možnost ocenit Jenniny přednosti. Opravdu na první pohled a „pohmat“ není poznat, že se jedná o estetický „doping“. A musím říci, že neméně kvalitní „iluze“ mě čekala za chvilku na futonu. Tam jsme se odebrali po úvodním otlapkávání, v rámci kterého Jenny stanovila „pravidla hry“. Asi všichni víme, že nejlepší rozhodčí je takový kterého si v průběhu hry nevšimnete a přesně takhle to fungovalo. Hranice tam někde byla, ale Jenny mě vždy s dostatečným předstihem a s dostatečnou nenápadností „varovala“, když jsem se k ní příblížil, a tak to nikterak nenarušilo zážitek, který byl velmi autentický.

U autenticity bych se na chvilku zastavil, než zkusím v pár bodech popsat samotnou masáž Ne úplně dávno se tu rozproudila živá diskuze mezi masérkami a masážníky čilá diskuze o různých tématech – pro mě osobně byla velmi přínosná a všem ji doporučuji prostudovat (https://recenze.tapky.info/2023/01/25/co-mi-vadi-na-klientech/). V té diskuzi bylo (mimo jiné) zajímavé, jak na každého z nás působí nejvíc něco jiného – že ani tak nejde o to si co nejvíc „sáhnout“ nebo co nejvíc vidět, ale že někdo nejvíce ocení upřímný pohled do očí, jiný zase pusu na tvář. A já když se probírám svými zážitky, tak zjišťuju, že ač jsem spíše mazlivý typ a urmíněný chmaták v mezích příjemného pro obě strany, tak nejvíc je pro mě pozornost, kterou mi holka dá (lhostejno, co všechno ne-dovolí). Když se podaří, že v dané chvíli jsme tam spolu jako dvě živé bytosti, které spolu interagují a obě dvě strany z toho mají příjemný pocit. Zkrátka pokud tam nejste jenom jako chodící (no spíš ležící) peněženka naditá feromon(e)y nebo jako gymnastické náčiní, na kterém slečna předvede svou show. Schopnost nacítit a jemně nenásilně vykomunikovat, co má „klient“ (píšu záměrně v uvozovkách, protože jsem se rozhodně jako klient necítil) rád a upřímně se vydat tím směrem a to jen tak daleko, aby nezmizela autenticita, vnímám jako největší přednost, kterou Jenny má.

Masáž samotná dělala čest zmiňovanému spojení „Mazlení a čokoláda“ – s tím, že bylo hodně mazlení a i trochu té čokolády;-) . Měl jsem pocit, že Jenny přesně vycítila, pro co jsem si přišel, a na zlatém podnose mi to rafinovaně nabídla a ještě z toho měla radost – ano, uznávám, zní to až neuvěřitelně. Jako když zlodějíčkovi oběť sama cpe své cennosti do kapes;-).

Když jsem se po celé akci vypotácel ven, měl jsem pocit, že jsem se vrátil minimálně z Alphy Centauri a z jiného časového pásma. Nezanedbatelnou chvilku trvalo, než jsem se zase zařadil do pozemské-šedivé-a-trochu-nudné reality;-).

Jsem schopen jen několika poznámek:

  • proběhly i zmiňované pohledy do očí a sem tam pusa na tvář
  • ano, Jenny má opravdu ráda, když opečováváte její prsa a nebojí se Vás navést
  • je pravda, že její vstup do pozice 69 je velmi efektní
  • ruční práce velmi empatická
  • důležitý detail: s dostatečným předstihem jsem byl varován, že se blíží konec, před (velmi vlídným) vysláním do sprchy jsem byl náležitě domazlen a opečován
  • to nejlepší se stejně nedá popsat

Co říci závěrem: prožil jsem na masáži celou řadu skvělých zážitků – některé byly romantické, jiné erotické, další porno, jiné mystické až duchovní – ale tohle bylo všechno dohromady a ještě navíc sakra opravdové. Když bych použil přirovnání z gastronomie, tohle rozhodně nebyl fast food a nějaký chemický šméčko, ale poctivé kulinářské umění využívající vysoce kvalitních lokálních surovin, servírované s láskou;-). A já si po dlouhé době psaní recenze opravdu vychutnal, protože každý vám tu potvrdí, že na ty nejlepší zážitky se recenze píšou samy.

jenny_013.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx