Erotické masáže Praha

Luna – Rabbit Hall

Už je to skoro rok, co jsem se vydal na masáž a kvůli tomu, že od té doby se rozšířila tombola a taky, abych této komunitě něco vrátil, rozhodl jsem se, že se podělím o pár zážitků z poslední doby.

U Luny jsem byl poprvé ještě na Mánesce. A byla to totální topka. Od úvodní podání ruky ta holka jiskřila. GFE jak blázen už ve sprše, masáž samotná slovy skoro nepopsatelná. O to víc v šoku jsem byl, když jsem k ní zašel znovu. Upřímně doufám, že mezitím se dala do pořádku. Dlouho jsem váhal, jestli to sem psát vlastně chci. Ale asi dobré upozornit na problém možného vyhoření.

Každopádně… návštěva na Vinohradech ještě v prosinci minulého roku. Většina asi zná, barák s cedulí Rabbit Hall, vpuštění hned po zazvonění a dolů po schodech, kde mi otvírá Luna, kterou jsem skoro nepoznal. Kruhy pod očima, jiskra v oku žádná, na první pohled ztrhaná ze života. Jdeme na pokoj, pak mi jde pro džus. Trvalo to docela dlouho, nevím, jestli natahovala úmyslně. Sprcha společná, kde se tulí zadečkem, ale tak nějak to není ono.

Masáž na břiše dobrá, ona má top sestavu, ale chyběla tomu ta jiskra, kterou jsem tehdy zažil. Technicky masáž jednoznačně nadprůměrná, má elegantní sestavu, dobře zajíždí na ptáka, ale bylo znát, že myšlenkami je jinde.

Na zádech trochu lepší, snažil jsem se na ni usmívat a dávat nějaký ten kompliment, jak má super masáž, že má krásná prsa (fakt má), ale nepadlo to úplně na úrodnou půdu. Vzdychání tentokrát bylo značně strojené. Nicméně techniku má skvělou, dobojováno víc než úspěšně. Byl to ale takový depresivní zážitek. Sprcha na závěr společná, snažil jsem se konverzovat i přes tu její ne úplně dokonalou češtinu, ale nějak se nechytala.

Masáž erotický mix za 1,800, nechal jsem jí dvě stovky navíc. Snad jí to i upřímně udělalo radost, protože ta pusa na tvář na závěr mi přišla opravdová. Očividně v ní ta jiskra pořád je, ale hodně hluboko. Syndrom vyhoření jak vyšitej. Doufám, že jen krátkodobě. Za mě tehdy jedna z nejlepších masáží co jsem zažil, takže tento kontrast byl pro mě dost smutný.

Smajlík za tohle opáčko bohužel neutrál.

https://tapky.info/?3932,luna-rabbit-hall-774-910-918-774910918

1231B305-9FE0-4197-83B7-1113F2918FBE-1.png B5F6AD69-00A9-445D-8E8F-87C4D72C8E19-0.png

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 února, 2023 18:19

Ach jo, poslední dobou mi tu přijde každá zmínka o Luně neutrální až negativní o tom, jak je chudák holka vyhořelá a podobně. Luna byla moje první návštěva na masáži a po mojí poslední ne úplně nejlepší zkušenosti jsem chtěl radši zajít na opáčko za masérkou u který se mi líbilo (a Luna je hlavní adeptka) a ne zas zkoušet naslepo nějakou novou. Tak nevím, jestli si kazit hezkou vzpomínku na Lunu opakovanou návštěvou, to už je na tom vážně tak špatně?

17 února, 2023 20:41
Reply to  Alfonso

Já u ní byl tak rok (?) zpátky a už tenkrát si stěžovala, že má ten rozvrh dost našlapanej, tak to asi jinak skončit nemohlo.
Já když se vracím k nějaké masérce kde jsem měl top zážitek, tak jsem většinou pak zklamanej, tak bych to nechal ve vzpomínkách, ale nechci Ti radit…

18 února, 2023 12:10
Reply to  Darkmoon

Je fakt, že pokaždý, když koukám na rozvrh RH tak je tam Luna tak 5-6x do týdne, zatímco ostatní masérky v průměru tak 2-3, tak se to na ní pochopitelně dříve nebo později nějak podepíše. Rád bych si myslel, že vedení salonu vyjde těm masérkám vstříc co se týče počtu směn za týden, když si řeknou (ikdyž je masérka dost oblíbená, což Luna nepochybně je), ale možná ne, netušim. Každopádně díky za názor, vezmu ho v potaz 🙂

18 února, 2023 12:59
Reply to  Alfonso

já ji právě skoro nevidím poslední dobou v rozvrhu, minulý týden byla 2x myslím.
Ona je taková „unavená“ už doby co pracovala v nirvaně a spol

18 února, 2023 13:16
Reply to  Alfonso

Co se týká frekvence směn, přijde mi, že to kolikrát vychází od holek samotných, že některé chtějí co nejvíc – je to pro ně jedinečná šance si vydělat a příp. zaopatřit nejen sebe.
Souhlasím s tím, že salon by to měl mít pod kontrolou. Protože premasírované holky nejsou v zájmu vůbec nikoho…

18 února, 2023 14:47
Reply to  Darkmoon

Jednoznačně. Každá masérka, se kterou jsem se o tom bavil, tak si četnost směn přizpůsobuje svým potřebám – škole, druhé práci atd. Jedinej průšvih nastává, pokud dopředu nahlásí směny nějak, a pak to nedodrží. Za to jsou minimálně v některých salonech masérky finančně „bity“. Že je třeba nemocná, nikoho moc nezajímá. Pak to samozřejmě končí tak, že nemoc nenemoc, radši na směnu přijde.

Že by ale někoho zrovna v RH, kde je zdaleka nejširší osazenstvo, dlouhodobě nutili chodit 6x týdně, to si faakt nemyslím.

18 února, 2023 17:00
Reply to  Darkmoon

Vidím to stejně, pokud má salon kapacitu (pokoje) pokrýt víc masérek najednou, je to pro ně super možnost jak si slušně vydělat, na druhou stranu jak píšeš, měl by si to trochu hlídat, když holka jede 6 dní v týdnu každý týden, tak to asi neni úplně fajn kvůli možnému přepracování. A zrovna RH se svým repertoárem snad 40 slečen asi fakt zrovna nemá nouzi pokrýt celou svoji kapacitu.

18 února, 2023 12:20
Reply to  thegentleguy

Chtěl jsem se u ní ještě zastavit, než se někdy v srpnu či kdy má vracet do vlasti (co jsem tu tak četl). Vzhledem k tomu, že na rozvrhu pořád bývá tak 5x za týden se obávám, že jede spíš nonstop. Ještě to promyslím, každopádně stavit se u jiné masérky a zeptat se jí na Lunu, není špatný nápad, díky za tip  👍  🙂 

12
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx