Erotické masáže Praha

Jenny – Studio Le Velour

Jenny – Studio Le Velour

https://www.tapky.info/?3789,jenny-studio-le-velour-777-317-249-777317249

U Le Velour oceňuji diskrétní a přehledné objednání přes jejich stránky. Mají tam u každé slečny rozpis na cca dva týdny dopředu a jsou tam jasně viditelné volné termíny, které jsou po 15ti minutách. Po objednání vše potvrdí pomocí SMS a emailu, kde dostanete i veškeré informace ohledně příchodu do studia. Studio se nachází na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Před domem není potřeba nikam volat, diskrétně zazvoníte a celkem rychle se dostanete dovnitř. Dle instrukcí pokračujete interiérem domu směrem do suterénu, kde vás následně čeká ve dveřích vámi vybraná dívka, která je zpravidla sexy oblečená, alespoň u Jenny to platí vždy.

O Jenny je tady toho napsáno celkem dost, proto jsem zvažoval, zda tuto recenzi vůbec psát, ale myslím, že by byla škoda Jenny o můj názor ochudit. Nejedná se o klasickou recenzi popisující jen jednu návštěvu. Byl jsem u ní vícekrát a prošli jsme si spolu od klasické B2B masáže, přes její velmi oblíbenou BDSM masáž až k vysloveně hravé BDSM lekci. Je jedno, za kterým typem zážitku jdete, vždy vás ochotně vyslechne, probere s vámi průběh, a nakonec vás vyzve, ať se před ní svléknete donaha. Tu poslední část si velice užívá. Vzhledově je Jenny dobře stavěná, krásná holka s pěkným obličejem. Vždy v dobré náladě, a hlavně z ní máte pokaždé pocit, že se na vaši návštěvu těší a snese vám při ní modré z nebe. Jo a abych nezapomněl, tak ty její 4ky jsou samozřejmě dílem chirurga, ale moc dobře udělané.

Sprchu absolvujete vždy sami, není na pokoji a je docela malá.

BDSM je s ní celkem jízda, nejsou tam žádná hluchá místa. Vždy dokáže rychle poznat, co vás bere a co ne a následně na to dokáže velice pružně reagovat. Lekce probíhá ve standardním masážním pokoji. Potřebné vybavení má skryté za plachtou, aby to nerušilo masáže. Tyto praktiky dokáže v té nejlehčí formě a v omezené míře kombinovat i s masáží. Cože je za mě u ní jednoznačně TOP zážitek

Pokud jdete jen na masáž, tak po sprše následuje krásné přivítání na pokoji v podobě jejího striptýzku (pokud jej budete chtít) a krásného pomazlení se. Doslova miluje, když si hrajete s jejíma kozama. Několikrát mě během masáže vyzvala, ať si je pěkně pomačkám a pořádně přitlačím, že to miluje.

Masáž v poloze na břiše. Dá vám na výběr, zda má spíše masírovat, nebo si raději hrát. Já se nechám rád nejdříve trochu promasírovat. Většinou už tady se nabízí tak, aby ji bylo možné šmírovat v zrcadlech.

Po otočce rozjíždí svou parádní gymnastickou sestavu. Doteky na ni jsou nejen povoleny, ale mnohdy doslova vyžadovány. Na čičinu vás nechá lehce sáhnout, ale má zde určitou hranici, na kterou vás taktně upozorní, ale jak sama říká, kdybys to nezkusil, tak se urazím…. Mazlení ve stylu GFE je u ní samozřejmostí. Má dobrou práci nohou a dokáže vás nimi slušně pohonit, sedne si přitom mezi vaše nohy, honí vás a je na ni u toho pěkný pohled.

Co se týče zakončení, tak to nebylo nikdy ve stejné pozici. I tady má celkem široký repertoár pozic.

Za mě jedna z mála holek, za kterou se občas vracím. Vždy překvapí něčím novým. Máte z ní pocit, že ji to opravdu baví a je tu pro vás. Doporučuji vyzkoušet hlavně BDSM masáž, to je její specialita a opravdu to umí.

Masáž body to body, BDSM masáž, hodina, 2400kč

Jenny_4.webp

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx