Erotické masáže Praha

Bianca – Cherry Massage

Tak jsem projížděl levý sloupec na tapkach co je nového a motivován novým formátem soutěže jsem se rozhodl že Únor budou postupně především věnovat novým zkušenostem tak uvidíme jak to dopadne.

První volba padla na masážní salon Cherry Massage a slečnu Biancu

https://tapky.info/?4344,bianca-cherry-massage-774-292-109-774292109

Míry asi vesměs sedí, prsa jsou umělá ale moc hezky udělaná.

Vybral jsem masáž body to body na 60 minut za 2 200 Kč.

Kontakoval jsem telefonicky a na druhý den jen ráno potvrzuji sms že dorazím.

Parkování trochu problematické ale nakonec se povedlo. Na webu jsem si přečetl že má Bianca ráda tulipány tak jsem trochu investoval a pár jich přinesl.

Otevírá mi přímo Bianca a cítím že to je trefa do černého vypadá moc hezky někdo může říct že hodně solárka nebo hodně dnů strávených na pláži ale mě se to líbí. Tulipány udělali radost a hnedka dostávám pusu a jsem odveden na pokoj kde potvrzuji masáž.

Do sprchy musím sám protože tam mají vanu :/

Jinak je to klasický větší byt kde je tady echt tma to je za mě velké mínus a ještě přidám že já měl na pokoji jen jedno zrcadlo a ještě tak nešťastně umístěno že jsem skoro v kombinace s tmou skoro nic neviděl…

Po sprše ulehám na břicho a Bianca přichází je to vlastně skoro celou dobu jen zapojuje hodně zadeček a prsa. Následně přibližně v polovině otočka a já mám prosbu zda může především zapojit prsa a odezva pozitivní fantastický titfuck že jsem musel poprosit o oddálení kdy bylo vyhověno a tak po mě ještě nějakou chvílil klouže. Doteky na prsa a zadeček vítány, dole jsem nezkoušel byl jsem fascinován těmi prsy. Závěr i přesto že to má na webu jako příplatek byl mezi prsa a následný střik na ně.

Kdo má rád silikony a titfuck můžu jedině doporučit!

188.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx