Erotické masáže Praha

Karina – Rabbit hall

Karino, Karino, děvče nešťastný, co ty jsi jenom komu provedla, že tu máš 3 zamračený smajlíky a průměrný hodnocení 1,5 hvězdičky? Vlastně vím, honilas jim, jako kdybys trénovala na mistrovství
světa ve strouhání okurek na salát.

No, musím uznat, že takhle šla holčina i na mě. Můj problém s tím je ale spíš ten, že když ho začne hned zkraje drhnout jako pouliční leštič bot, tak to dost zabíjí vzrušení. Nechápu, jak z toho někoho může vyloženě bolet kokot. To asi kvůli takovým jako vy ho skoro každá masérka drží jako 5 tisíc let starou hliněnou mezopotámskou destičku, ze které se kus hrozí oddrolit pokaždé, když se metr od ní byť jen rychle nadechneš. To pak musím na každé jednotlivé masáži furt dokola opakovat přitlač, neboj se toho žaludu jak satanáš krucifixu, přitlač ještě víc… Upřímně řečeno by mě zajímalo, co mají z takových masáží chudáci, co jsou na rozdíl ode mě obřezaní, pač jak známo, obřízkou se penis ještě významně znecitliví.

No každopádně těmto expertům bych doporučil třeba zkusit s masérkou trochu komunikovat a říct jí takhle jo, takhle ne, tak jako jsem to udělal já. Ano, v mém případě se jednalo o pouhé přidání jednoho dalšího pokynu k sadě těch tradičních, takže mám možná trochu výhodu. Ale každýmu se líbí trochu něco jinýho a je nemožné, aby se jednou technikou masérka zalíbila všem. Berte třeba masáž i jako vhodnou příležitost potrénovat asertivitu

Tohle jsme si teda vyříkali a dál vám prozradím, že na masérku mám za mě už jen slova chvály. Nevím, jestli měla zrovna dobrej den nebo jsem jí tak padl do oka, ale od otevření dveří až do konce vypadala v hodně dobré náladě, ani na chvíli se nepřestala usmívat, a navíc bych řekl, že to netlačila na sílu.

Co se týče péče při masáži, tak v ceně základního „erotického mixu“ se mi dostalo opravdu velké porce body to body přístupu. (Doufám, že za to teď nedostane zprda :)) Ruční práce možná trochu ze začátku (už si to upřímně zas tak do detailu nepamatuju), pak se přešlo na ježdění celým tělem, snad jen to vzdechnutí do ouška působilo trochu strojeně. A když říkám celým tělem, tak nutno poznamenat, že když to tělo je mladá pohledná asiatka s parádně tvarovanýma trojkama (nechápu, proč jí na webu půl čísla ubírají, normálně se tak jedno číslo přidává, že), tak se jedná o hodně dobrý zážitek už v poloze na břiše.

Po otočce to byla ze strany masérky tisíc a jedna poloha, skoro jako by zkoušela, v jakém „nastavení“ mi ztvrdne nejvíc Nejprve se mi o člena třela pouze různými částmi těla, pak se přešlo na onu zmiňovanou ruční práci. Nakonec se „vítězem“ stala poloha reverse cowgirl. Možná i proto, že pár dní předtím jsem si pouštěl asijský porno, kde ve stejné poloze borec mačkal kozaté Japonce její výbavu a mě tehdy hrozně štvalo, že něco takovýho jenom tak nezažiju. No, tak nakonec jsem zažil, že se jednalo o trojky a nikoliv šestky jako na videu mi nevadilo ani trochu. Naopak, pocit to byl tak skvělý, že bych Karinu klidně vyměnil za moje domácí antistresové prasátko. (Tady samozřejmě trochu vtipkuju, masérka tam není od toho,
aby jí hovada jako my ve dvaceti vytahali prsa až k pasu.)

Koho to zajímá, tak společná sprcha na závěr taky byla. Komunikace trochu úspornější, pač jsme nějak nemohli přijít na to, který jazyk bude nejlepší , ale i tak z toho šel na mě
v tomto případě dobrý pocit. Osobně zařazuji na seznam možných budoucích opáček.

Erotický mix, 1h, placeno 1700 nebo 1800 (už si nepamatuju, jestli to bylo před nebo po zdražení).

https://tapky.info/?4106,karina-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Karina4-1.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 února, 2023 16:44

Docela mě láká, I přes ty negativní recenze, co kočka, půjčí ji na hraní? Díky za info!

8 února, 2023 18:22
Reply to  Darkmoon

já když se objednával, tak operátorka pussycat vyloučila a Karina na místě taky, a to jsem se zeptal nanejvýš slušně. Že by nabízela líbání mi taky vůbec nepřijde.

8 února, 2023 18:25
Reply to  Darkmoon

U mě měla nějakou blbou náladu celkově, ale když jsem se pomalu pokusil o letmé pohlazení, tak se hned stáhla. Možná jsme si nějak nesedli, ale za mě jeden z nejslabších zážitků. Nicmeně kozy má fakt parádní a ty si můžeš osahat jak chceš.

9 února, 2023 14:55
Reply to  Hasak

Díky za info. Uvidím, jakou budu mít náladu…

8 února, 2023 18:19

Hele ty pánko učitel, to ti tak vytřela zrak, že jsi zapomněl cenu? 1,700 už tam za mix docela dlouho nemají. Jinak připouštím, asi si dá říct, ale já na masáže fakt nechodím, abych holku učil jak honit péro.

8 února, 2023 19:51
Reply to  Matej28

Matej, promiň jestli má reakce vyzněla moc útočně. Ale B2B za 1,700 mix cenu zněla docela jako promo. Zvlášť v kontrastu s tím, co jsem zažil já. Třeba se Sacurou se to vůbec nedá srovnat, ta prostě poznala bez jakýchkoliv slov co mi sedí. Ale máš pravdu, 100 lidí 100 chutí, třeba měla dobrej den, prostě jste si sedli, nevím. O tom ty masáže jsou taky.

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx