Erotické masáže Praha

Katerine -Avalon

Ahoj vespolek,

rozhodl jsem se také vyzkoušet něco nového a tak jsem vyrazil do nově otevřeného masážního salonu Avalon.

Na strankách nemají uvedeno kdo zrovna pracuje a tak jsem se zeptal po WhatsAppu.  Velmi rychle jsme dostal odpověd i s fotkama dívek a nejvíc se mi líbila slečna pojmenovaná Katerine, kterou jsem si vybral na hodinovou masáž. Avalon sídlí kousek od předchozího působiště salónu Luxury. Před vchodem jsem zavolal a byl jsem navigován do suterénu, kde se mě ujala paní manažerka a hned dala bundu do šatny a řekla ať chvíli počkám na baru. Za chvíli ke mě přišla a ptala se mě jakou masáž bych chtěl a nabízela ještě další připlatkové služby jako je např. striptýz, polibky na tělo atd.  Vzhledem k tomu, že jsem do té doby ještě ani neviděl masérku tak jsem zůstal u klasický masáže celého těla za 2000Kč/hod.  Já mám tedy rozhodně raději když se na průběhu masáže nebo případných extras domlouvám přímo s masérkou. Často totiž už to první přivítání a krátký rozhovor napoví jestli to bude povedený zážitek a jestli má případně smysl si za něco připlácet.

Pak mě tedy už konečně odvedla manažerka do pokoje za Kateřinou a mně se ulevilo, že je to opravdu ta stejna dívka jako na fotkách. Já jsem u ní byl totiž ještě před tím, než se na ní tady objevila první recenze a tak jsem byl poměrně ostražitý. Kateřina mi řekla ať se vysvleču a jdu do sprchy a ona se také začala svlíkat. Vešel jsem tedy do sprchy a myslel jsem, že se ke mně připojí, ale ona místo toho začala připravovat postel na masáž. Když jsem se umyl tak jsem se jí zeptal proč se nešla také usprchovat a ona mi řekla, že jsem jí to měl říct hned na začátku, že chci společnou sprchu. Po tomto malém nedorozumění jsem si lehl na břicho, Kateřina zapnula hudbu a začala masírovat. A začala masírovat nohy, kterým se věnovala poměrně důkladně.  Zrcadlo v této místnosti bylo umístěno jen u nohou takže jsem se neměl ani na co dívat. Zkusil jsem tedy aspoň trochu konverzovat a Kateřina sice odpovídala, ale rozhovor nějak nerozvíjela a tak jsem už nechal tu masáž plynout mlčky. Řekla mi tedy že je z Kazachstánu a ne z Ukrajiny jak píše předchozí recenzent, ale to je asi jedno. Pak se tedy přesunula na masáž zad a párkrát po mě přejela i celým tělem. Moc erotická tato část na břiše ale nebyla, byla to spíš taková relaxační jemná  masáž.

Po otočče jsem si jí už mohl celou krásně prohlídnout a příznám se, že se mi na ní libily hlavně její  prsa. Ty jsou opravdu nádherný, přírodní a a tak akorát velký. Dokázal bych si ale představit, že ta svá prsa využije na masáž daleko víc. Párkrát se po mě zase sklouzla a pak si klekla mezi mé  nohy a začala mi masírovat penis. Takhle bych na ní ani nedokázal došáhnout a tak jsem ji požádal ať jde ke mně blíž a mohl se dotýkat aspoň jejích prsou. Tomu vyhověla a pak přidala na intenzitě a zanedlouho jsem vystříkl.

Pak mě utřela  a lehla si vedle mě, ale stále si držela určitý odstup.  Pak si jen pamatuju, že se ozvalo zaklepání a tak mi Kateřina řekla, že musíme už do sprchy kam jsem už šli společně. Navzájem jsme se umyli, ale nic moc erotickýho už neproběhlo . Po oblíknutí jsme se rozloučili polibkem na tvář a šel jsem zase za paní manažerkou, která mi ješte předala letáček s nabídkou panáku zdarma když přijdu příště.

Venku jsem byl asi za 1hodinu a 5 minut takže na nedodržení času si stěžovat nemůžu. Celkově bych to zhodnotil jako neutrální zážitek a já sám návrat ke Kateřině nezvažuju. Celý ten zážitek na mě působil dost neosobně a GFE se tedy rozhodně nekonalo.  Salón samotný je uvnitř hezký se sprchou na pokoji , ale doporučil bych dát zrcadla do strany  k posteli a rozhodně i uveřejnit celý ceník na stránkách a ne jen ty částky od jako je uvedeno teď.

Klasický erotický program, masáž celého těla mix s body techniky, 60 min, 2000 Kč

https://www.tapky.info/?4366,katerine-avalon-club-737-909-096-737909096

 

katerine_08.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
4 února, 2023 20:42

Tak tahle slečna asi potřebuje instruktáž, jak se dělá masáž. Hezká je, ale s takovým přístupem díru do světa neudělá.

4 února, 2023 23:19

Tyjo, fakt si pamatuju Ukrajinu i konkrétně odkud, protože jsem říkal, že z tama mám vícero znamých. 😀 Zajímavý… Proč vlastně říkat různý věci? Hmf… Ještě mi teda na kazašku vůbec nepřišla, ale fakt byla tma, plus ty kozy, xicht jsem tolik neřešil.

Avalon Club
5 února, 2023 17:38

Děkujeme za vaši recenzi, vážíme si vašeho komentáře. Od chvíle, kdy jste byli u nás v salonu, jsme udělali velkou práci s masérkami, abychom změnili jejich styl masáže a kladli velký důraz na GFE. Chápeme, jak je to důležité pro naše zákazníky, a proto se neustále snažíme zlepšovat naše služby. Budeme rádi, když nám dáte další šanci a přijdete ocenit naši masáž.Chtěl jsem také oznámit, že v současné době školíme nové masérky s přihlédnutím ke všem získaným recenzím od vážených zákazníků. Ty nejlepší budeme nechávat v práci a povzbuzovat. ty masérky, které nesplňují podmínky současné GFE nebudeme držet v salonu

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx