Erotické masáže Praha

Almaya-Černý Most

Erotická – B2B – klasická – relaxační (mix všeho)

60.minut = 2x Palacký nebo 1x Destinová

Hodina 2000 CZK

Ocelkova ul. na Čerňáku

https://www.tapky.info/?4335,adriana-almaya-masaze-608-770-164-608770164

Zkusím být stručný, když to tu někoho nebaví číst, i když vím, že to asi (určitě) nedám. Je to prostě můj styl. Ale na druhou stranu, někdo si zase rád počte. Tak uvidíme, jak to dopadne.

A co můžu potvrdit, že třeba mě to chvíli trvá, než sem naťukám, co chci napsat a fakt to zabírá čas. To jen menší, ale „zásadní“ info pro sosáky.

Zapojte se a referujte pls, kde a s kterou holkou vám to bylo příjemné, ale i nepříjemné. Děkuju za nás všechny, co sem chodíme a dáváme recenze, abychom všichni věděli, kam jít? Nebo popřípadě díky vám, tu všem jen čtoucím, co se zapojíte, radši nikdy nejít a radši tam nikdy nevkročili. Fakt pište, díky.

Měl jsem cestu tamtudy a řekl si, že zkusím po Ivě, cukrárně atd. něco jiného, co mi padne podle fotek do oka.

Volám na tel. 608 770 164 zvedne to žena (dívka) s příjemným hlasem-češka. Ptám se ten den odpoledne cca na 15:00, jestli se mi může věnovat. Není prý problém, tak domlouvám hodinu, takové všehochuti (mix) za dvojku. Proto ten název masáže v úvodu. A názvy bankovek, měl jsem v tu chvíli v peněžence dva litry a jeden dvoulitr.

Opět volám v domluvenou hodinu, že jsem na místě. Říká, hned jsem dole a otevřu vám. Za okamžik, myslím dvacet vteřin, mi otevře udržovaná, sympatická, pěkná milfka s postavou, ještě oblečená ve slušivém outfitu, kterou by ji mohly závidět o dekádu, možná i o dvě mladší holky.

Podá mi ruku, pusa z každé strany, úsměv. A už i tykání, po představení. A já, to i přes její věk a zážitky s holkama z jiných salonů, vůbec na otočku, o které jsem původně uvažoval v jednu chvíli, nevidím. Právě naopak. Zapínám smysly a čekám, co se bude dít.

Vede mě po schodech, do bytu v prvním patře. Za ní se line příjemný dámský parfém. Kde už v předsíni, kam jsem přišel a byl mile přivítán. Hoří a voní svíčky. Příjemná vůně, jako by věděla, co a jakou vůni mám rád-zajímavá shoda okolností. A to jsme se viděli poprvé. Možná to zrovna trefila a byla to pro mě, příjemná náhoda.

Zavře za námi dveře, opět polibek na tvář a říká, ať si odložím. Podotkne – hezky voníš, já poděkuju a ona se ptá, co to je za značku? Pošeptám, čim jsem navoněn, ona že je jí to příjemné. Poděkuju a jsem nasměrován, kde se odkládají svršky.

Zuju boty, sundám a pověsím bundu na věšák a ptá se mě, jestli si dám kafe, vodu, nebo minerálku na úvod, a jestli si chci o něčem povídat? Příjemná holka, rozhovor super. Takové celé, to je na pohodu a jiné, než na co jsem zvyklý.

Říkám minerálka by bodla. Přinesla ji, a chvíli si tedy povídáme a vůbec to není na škodu. Trochu se seznámíme a je fajn atmosféra. Je vidět, že je to zkušená holka (žena) na úrovni, která to má v hlavě hodně srovnané.

Po příjemném rozhovoru, nabízí sprchu a ukazuje kde je koupelna. Ptá se, jestli chci sám, nebo společně, což mě u ní překvapilo a nečekal jsem to.

Mimořádně a bohužel pro mě, jsem řekl, že sám. Jinak mám společné sprchy z candy rabbit, atd. rád. Ale byl jsem, ten den, po dlouhém jednání, a necítil se v tu chvíli komfortně na společnou. I když víte z mých předchozích recenzí, jak to mám nastavený a že čistota, hygiena a parfém, je u mě na prvním místě. Něco mi řeklo, dnes jdi sólo.

Prostě jsem dal sprchu sám, ale po vypnutí vody v tý fakt hezký koupelně, vidím přes zamlžený sklo postavu, která mi podává ručník. Utřu se a v ručníku, kolem pasu nesměle vykukuju a tápu, kam jít?

Nasměrován do pokoje, je jich tam v bytě víc, ale v tu chvíli jen my dva s Almayou, to tam máme celé pro sebe. Tipuju 3+1 možná 4+1 nechci kecat, vůbec nevím?

No a po delší době koukám, žádný futon, ale klasické letiště, nebo větší postel? Čisté voňavé prostěradlo, voňavý polštář – paráda! Kde možná v noci a reálném životě, po převlečení, probíhají úplně jiné věci a situace s manželem, nebo přítelem, než masáže během dne? Prostě velká změna.

Nebo, třeba taky vůbec nic. Možná jsem úplně vedle a je to jen masážní byt a hodně se pletu.

Tam už to zase voní, hořící svíčky atmosféra super. Já svlékám ručník a domlouváme pravidla, co a jak. Ulehám na břicho. Začíná hlazení od kotníků po celém těle nahoru, po temeno hlavy, že mám zas husinu. Fakt Almaya ví, co dělá a umí to. Krásná ženská na svůj věk, opravdu udržovaná.

Za chvíli bere do ruky olej a jde na věc. Krásně ho roztírá a masíruje celé moje tělo, nechávám všemu volný průběh a nechám se hýčkat. Do ničeho nezasahuji. Protože vidím, že ví, kdy a kde a kam má sáhnout. Rozjela super olejovou klouzačku po mě. Věnuje se těmi správnými doteky i tomu dole. Žádný spěch a opravdu pohoda.

Tady při masáži, žádné líbání, ani doteky v intimních partiích, nečekejte. Možná letmo v největším rauši občas, při tom, kdy si to s vámi užívá, jste jí sympatičtí a zapomene na to, že je to jen masáž. No a lízání, už vůbec.

Přibližně za 20.min dojde na otočku na záda a to si užívám, její pohyby, doteky prsou, prdelkou, krásně se kroutí a dělá ty správný pohyby. Který vedou k tomu, že za pár okamžiků je vymalováno. Na její kozičky. Utře mě i sebe a chvíli jakoby, přitulení se k sobě, aby se neřeklo.

A pak, ale prozměnu příjemná společná sprcha, kde vás vymydlí, jak se patří. A nakonec pobídka ke kafi a povídání. Já přijal a ještě než jsem odešel si hezky popovídal, co dělá ona, krom masáží. Co já a kde dělám. A nakonec, to bylo tak nějak na pohodu a smajlík s úsměvem.

Když to tak všechno zhodnotím. Přijde mi, že má vše jasně určeno, co a a jak se smí a může. A s holkama v masážních salonech, je to úplně o něčem jiném.

Placeno v hotovosti před celou akcí, jedna Destinová. Čili dvojka za šedesát minut se super milfkou.

almaya.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx