Erotické masáže Praha

Zoe – Rabbit Hall

Po zážitku s Bárou jsem si řekl, že ještě navštívím Topku u Králíka Zoe, abych zjistil, jestli to vážně bylo tak super, jak jsem si myslel nebo to tak má každá Topka..

Objednání přes WA během chviličky, chtěl jsem 90 minut, ale asi díky obsazenosti Zoe můžu být rád, že jsem dokázal se tam vměstnat na 60 minut, Body to body za 2100.. asi aby stihnula co nejvíc zákazníků za den mi přijde..

Příchod klasický, 2 minuty předem, zvoním, asi 20 vteřin se nic nedělo, tak jsem si říkal jestli nejdu moc brzy, ale nakonec se dveře otevřou a já šupajdím po schodech dolů.. poprvé se mi stane, že se otevřou dveře napravo místo nalevo, v nich 2 slečny, jedna je Zoe a že za chvíli mi otevře nalevo.. docela zvláštní, ale tak aspoň nějaká změna..

Potom mi teda otevře, přivítání jako vždy s pusama na tváře a uvítáním.. a tam si poprvé říkám, na to jak moc jí tu všichni vychvalují, tak to prostě není taková střela jakou jsem čekal.. ale tak každý má jiný vkus, to neříkám nic, jen prostě ty oslavné recenze z ní skoro stvořili bohyni.. 🙂

Dovede mě na pokoj, otázka na druh masáže a společnou sprchu a jdeme na to..

Co mě bavilo bylo, že mi nabídnula jako jediná ze všech slečen, ať si jí sám vysvleču, to se mi líbilo neříkám nic.. většinou to zvládnuli sami, asi aby nezdržovali…

Potom teda jdeme do sprchy a jak jsem psal dříve, to je podle mě nejlepší část a to samé platí i u Zoe, krásná mladá slečna co se s váma mazlí ve sprše, co víc k tomu dodat.. Zoe ví, co na chlapa působí a prostě simuluje určité pohyby a tak různě si hraje.. takže paráda.. k tomu si trošku povídáme a zjišťuji, že je stejný přítel jídla jako já a to je další plus pro ní.. 🙂

Potom jdeme na masáž a jako neříkám, že by nebyla dobrá, ale prostě po zkušenosti s Bárou mi přišla taková monotónní, masáž na břiše byla super, ale chyběla mi trošku divokost Báry.. potom otočka a přijde mi, že už jí chlapi trošku zblbnuli a myslí si, že každý vyžaduje co nejvíc vidět prcinku a tak se různě vystavuje a simuluje sex.. tam jsem asi poprvé uznal vyjímečnost holek jako Chloe, že na to jdou trošku jinak.. přeci jen, když jde člověk na erotickou masáž, tak je to podle mě o nějaké společné chemii s dávkou erotiky, protože přeci jen tam jsme před sebou nazí.. ale jak je extrem z jedný strany zákazníka, kteří jsou přehnaní, tak je i z druhý a přijde mi, že tohle mi prostě nesednulo.. protože to už skoro bylo, jako bych šel na privat a tam jsem teď nezamířil.. 😀 zbytečně to podle mě zkazí tu atmosféru..

Proto jsem jí trošku zaskočil asi tím, že mě nedokázala udělat.. po tom všem, co tam předváděla, bylo na ní vidět, že jí to trošku zaskočilo.. ale tak když už to byla 60 minutovka, tak jsem jí řekl, že to doděláme ve sprše, přeci jen to bude pro oba snadnější.. s následným úklidem atd.. a jak říkám, sprcha je nejlepší, tak jsem jí pěkně zcákal prsa a paráda..

Tady jsem zjistil další věc, že si někdo trošku vymýšlí, myslím masérku, která mi řekla, že toto je za příplatek.. která to byla necháme tajemstvím..

Jako hodnocení je super, ale prostě mi tam pár věcí nesedlo, z těch všech zážitků mi přišlo, že Zoe je ze všech největší profesionálka a prostě jede na 95% toho, co chlapy chtějí.. a neumí se přizpůsobit jiným požadavkům.. jako chápu jí, pokud tam chodí chlapi, co tohle vyžadují, že je z toho už zblbnutá, tak asi nečekala trošku podivína..

 

 

 

 

https://www.tapky.info/?4103,zoe-rabbit-hall-774-910-918-774910918

zoe_019.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
5 února, 2023 19:54

Babky zalezte zpatky k sicim strojum a prestante tu sirit nepodlozene drby a famy, diky.

Kdo to tu necetl tak nechape, kdo cetl tak chape. Kazdopadne se nemusite bat, nebylo to nic zajimaveho 😉