Erotické masáže Praha

Bara – Candy Shop Massage

Konečně jsem se dočkal taky Báry, v půlce měsíce se zase objevila v kalendáři, tak jsem nelenil a objednal se na 90 minut, Body to Body za 2800.. objednávka v pohodě během pár minut..

Moje první návštěva Cukrárny a je to hodně zvláštní místo.. už ulice, zkudy vcházíte je kousek od dost rušného místa a ještě, když jsem dorazil, tak u parkoviště vedle stál asi hlídač a pozoroval okolí..

Tak jsem udělal takovou otočku kolem jedný budovy, abych tam nestepoval a došel akorát 2 minuty předem jako vždy, abych došel na místo tak akorát.. s tím, že tady jsem nevěděl jak daleko to trvá od dvěří do místa určení..

Už příchod na místo je zvláštní, jak tu všichni zmínili, že je tam bar s paní domácí.. ale sympatická paní, podle řeči nějaká cizinka.. když jsem dorazil, tak se zeptala na to, co si dám k pití a to mi donesla nějaká její společnice hodně hezká mladá holčina.. jestli nějaká jiná masérka, ani netuším.. potom poručila, aby došla pro Báru a tam jsem si poprvé říkal, že jsem našel svojí druhou polovičku, protože má hodně společných vzhledových rysů jako já a brýle.. hlavně nevypadá na svůj věk, vypadá hrozně mladě.. klasické uvítání a vzala mě za ruku a šli jsme na místo..

Zavedla mě do pokoje hned vedle baru a jen se zeptala na sprchu, jestli dáme společnou, což jsem neodmítnul, mě ty sprchy na tom baví asi nejvíc, když po krásný holce teče voda a společně se mydlíme.. :D.. a už tam začalo velké rodeo.. Bára je fakt hodně krásná mladá holka a pěkně jsme se omyli a pohráli..potom jsme se osušili a přešli jsme k masáži..

Už o tom tady psalo hodně lidí, ale tohle bylo poprvé, co jsem věřil tý masérce, že jí to vážně baví.. ani neumím popsat, co všechno dělala, ale bylo to vážně super.. plus ta její libůstka v uších je taky hodně hot.. musí se nechat, že ví, co má dělat a že jí to ještě k tomu baví.. takže jsem si poprvý užil část na břiše vážně na 100%, možná i víc, když vezmu, co všechno se mnou dělala..

Potom mi řekla, ať se otočím na záda a já se na ní díval a sledoval, jak pokračuje v tom, co dělala na břiše, ani jsem se jí nedotýkal, jen jsem se kochal její spontáností a radostí.. tohle je přesně to, co bych čekal na masáži.. přejížděla po mě sem a tam, hrála si se mnou všema možnýma způsobama.. postupně jsem jí začal dráždit a přišlo mi, že se jí líbí přesně to co dělám.. celkově mi přišlo, že jsme byli skoro sehraní.. ty piercingy v bradavkách jsou taky hodně neobvyklé, ale prostě mi k ní seděli.. asi jako všechno..

Po nějaké době jsem se přesunul rukou z hlazení zad až k její svátosti a postupně jí potěšil, jak sama postupně vybízela.. tam jsem trošku opadnul, tak jsme to dokončili zase společně do konce i u mě.. Jako musí se nechat, že už asi žádná masáž mě nebude bavit tak jako s ní, což se později potvrdilo, ale to necháme do další recenze..

Chápu, že tohle dělá se všemi zákazníky, ale mě vážně přišlo, že jsme sehraný a souzněný, protože jsme si tak moc podobní, až je to divoký, jakoby jsme věděli, co ten druhý chce… Takoví dva elfí brejlouni.. určitě se za ní ještě vrátím..

Potom proběhnula očistná sprcha, rozloučení u baru a šup domů..  s menším smutkem, protože to vše skončilo.. Děkuji ještě jednou za super zážitek..

https://www.tapky.info/?4304,bara-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

bara_015.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx