Erotické masáže Praha

Bára – Candyshop

Volím b2b za zimních 1700 60min. Klasicky pokoj vlevo, byl jsem 3x, 3x tam nemám výtky.
Tělo už tady bylo dost rozebráno, prostě krásné, piercingy. Jako jejich odpůrce musím uznat, že ty její nejsou nic hrozného. Při B2B jsem je vůbec necítil. Teď řeknu asi něco za co tady dostanu. Někdo obličej přirovnával k Douchové, částečně se s tím dá souhlasit, za mě Douchová výrazně lepší. Celou dobu jsem si říkal, jestli si těmi piercingy tohle nekompenzuje.

Masáž před společná. Je poznat, že není vychována v Candyshopu, není to jejich signifikatní, pokud upřednostňujete 2x je lepší naznačit na začátku sprchy, než jí chytat až když se začíná chystat pryč.
Na břiše nestrávíte ani polovinu času. Poměrně dlouho masíruje nohy, aby pak přišla výše a prakticky zbytek času velmi kontaktní a „stará“ se o uši.
Po otočce pokračuje v podobném duchu, uši trochu méně, ale full contact, proplétání rukou, nohou atd.  2. zakončení bez problému. Není to úplně masáž, ale za mě tam zase něco k super GFE chybělo.

Za ty peníze to určitě není zklamání. Přiznávám, že moje recenze jsou možná mnohdy zbytečně bez nadšení. Možná jsou ostatní příliš nadšené a stačí jim mladé nahé holky v jejich blízkosti a pak všechno co se odehraje je super. Uznávám, nejsem ten typ, co chodí do kina každý týden, vybírám si ty nejlepší a zajímavé filmy. Takže moje škála je asi trochu ustřelená.

Smajlík ušměváček.

Příště zase zkusím zajít zase někam jinam. Ale je to těžké, někoho si vždycky vyhlédnu a pak zmizí ze salonů.

admin edit: https://tapky.info/?4304,bara-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx