Erotické masáže Praha

Paula – Alfa masáže

https://tapky.info/?1734,paula-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

Zašel jsem na masáž k Paule do podniku Alfa masáže na masáž exclusive mix na 60 minut za cenu 2500 Kč.

Objednání 3 dny předem bez problémů přes whatsapp, v den masáže jsem ještě ráno masáž přes whatsapp potvrzoval. Hodinu před masáží přišel dotaz jestli můžu přijít dřív a jelikož jsem měl nějakou časovou rezervu, zvonil jsem na masérnu o půlhoďky dříve, než jsme měli domluveno.

Po zazvonění jsem dovnitř vpuštěn přes bzučák a u dveří do studia na mě už čekala Paula. Přivítání v pohodě, pusa na tvář a odvedla si mě na pokoj, kde si upřesnila že mám masáž na hodinu a nabídla společnou sprchu. Na tu jsem se celkem těšil, protože si jí tady v recenzích všichni velmi chválí. Po odložení oblečení jsme se společně přesunuli do sprchy, kde mi Paula nejdřív důkladně umyla celé tělo a nakonec si nechala péro, kdy zaklekla a začala mě honit. Celou dobu u toho udržovala oční kontakt a úsměv měla od ucha k uchu. Po chvilce se zeptala, jestli má pokračovat, já jsem ale spíš na oddalování než na lámání rekordů v počtu výstřiků a tak jsme sprchu ukončili bez stříkání. V koupelně si mě ještě usušila a ptala se mě co mám u masáže rád, řekl jsem, že oddalování orgasmu, pěkné výhledy a masáž prostaty. Řekla, že to není problém a na můj seznam přání mi přidala ještě footjob .

Následoval přesun na pokoj a zalehnutí na břicho. Začala klasickou masáží, kterou dobře uměla a u toho nezapomněla dráždit na správných místech. Celou dobu se pěkně nastavovala do zrcadla, vzdychala do ucha, kousala do lalůčku a nešetřila ani B2B. Po asi 15ti minutách následovala otočka, už jsem se těšil až si taky budu moct sáhnout . Doteky byly dovolené všude, i dole, ale jen povrchově. Po otočce začala s B2B, nechyběly pohledy do očí, nos na nos, polibky na tvář. Dále šla na chvilku do polohy 69, v tu chvíli, při tom pěkném výhledu jsem měl co dělat abych nestříkal předčasně.Paula ale dobře věděla, kdy přestat, oddalování má fakt zmáknutý. Pak následoval chvilku footjob a na konec masáž prostaty. Chvilku mi masírovala prostatu a honila u toho péro a pak si na mě lehla, pokračovala s masáží prostaty a řekla mi, ať si ho dám mezi prsa a šukám. U toho mě hezky povzbuzovala, ať jí pocákam kozičky. To jsem dlouho nevydržel a stříkal jak požární hydrant. Utřela mě, přitulila se ke mě a chvilku jsme jen tak leželi. Pak se zvedla a šla se podívat, jestli je volno ve sprše a v tu chvíli  sprchu obsadila masérka s kolegou masážníkem z vedlejšího pokoje. Věřím, že jinak mají časy masáží nastavené tak, že by se to nemělo stát, ale tím, že jsem přišel dřív se to trochu rozhodilo… Museli jsme počkat, než se sprcha uvolní a tak jsem dostal ještě masáž chodidel a krku a u toho jsem si povídali.

Po uvolnění sprchy jsme se tam oba přesunuli, sprcha byla opět společná, kdy mě Paula opět důkladně umyla a já jsem důkladně umyl jí .

Po sprše zpět na pokoj, obléknout, zaplatit, rozloučení, pusa na tvář a zase někdy příště. Nakonec jsem tam místo hodiny byl 90 minut a byl to opravdu příjemně strávený čas. Paula je milá a krásná žena, je na ní vidět, že jí to opravdu baví. Sice je masáž dražší, ale nemusíte se bát, že narazíte na ledovou královnu, která vám celou dobu sedí u kotníků u toho strojově honí a kouká otráveně do stropu….

Masérku doporučuji a určitě si to někdy zopakuji

 

Paula-1.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx