Erotické masáže Praha

Bianka – Candyshop

Candyshop má v dnešní době s vysokou inflací přívětivou cenovou politiku a dobrý výběr, takže jsem si tam musel zajít znovu zlepšit náladu když jsem měl nedávno depku z toho zimního počasí. Objednání přes Whatsapp bez problému a daný den si to kráčím přes Staromák k jejich doupěti.

Na recepci přijímám od paní recepční panáka na kurážDopředu platím B2B za 1700 na hodinu zimního zahřátí, což už je v dnešní době docela lidová cena. Po zaplacení si mě Bianka, která je milá a drobná tmavovláska v černých šatičkách odvádí na pokoj. Sprchu volím společnou, Bianka na chvilku odbíhá pro olej a já se mezitím svleču a pak erotická sprcha se vším co k tomu patří. Chtěla mě udělat už tam, ale řekl jsem jí, že bych radši jednou na konci s čímž nemá problém. Ulehám na břicho trochu nepohodlně a přichází velmi nežné B2B klouzání, což mám rád. Sem tam zavdychání za uchem a já cítím natěšenej na to co bude jak  malej v cukrárně. Otočka zhruba v polovině a část na zádech probíhá v podobném duchu. Pipinku si nechá pohladit jemně, takže jsem spokojen, nějak víc jsem nezkoušel, abych zůstal v rámci pravidel salonu. Práce s tím hlavním velmi dobrá, střídá různé hmaty, klouzáním imituje kopulaci, takže po zdárném oddalování to ze mě šlo jak šlehačka.

Na konec společná sprcha, při odchodu ještě do sebe klopím dalšího panáka, neboť venku v poslední době dost tuhne a po schodem nahoru mizím. Jediné co bych trochu vytknul, tak ne úplně svěží dech (ale pořád to bylo v pohodě). Takže více ústní vody, nebo žvýkačky pro příště a bude to top. Celkově usměvavý smajlík, přišlo mi, že ten den měla Bianka fakt dobrou náladu, tak snad to tak má vždycky.

admin edit: https://www.tapky.info/?4157,bianka-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

bianka-4.webp

2 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx