Erotické masáže Praha

Zoe – Luxury Grand

Zoe – Luxury Grand

https://www.tapky.info/?4328,zoe-luxury-grand-605-958-304-605958304

Má třetí, nejčerstvější a zatím poslední návštěva tohoto podniku. Bohužel to zase není Angelika. Objednání jsem řešil na poslední chvíli tak, abych se trefil do „polední pauzy“ v ne úplně jasně časově ohraničeném pracovním programu. Takže přestože tam Angelika tentokrát byla, tak byla obsazená a mě byly nabídnuty dvě jiné dívky. Rychle jsem zhlédl fotky a na první dobrou mě více zaujala Zoe.

Schůzku jsem potřeboval domluvit diskrétně během jednání, takže tentokrát oceňuji komunikaci přes WhatsApp, která proběhla naprosto bez problému. Salón se nachází na Žitomírské ulici. Oproti dvěma předchozím návštěvám panoval před salónem relativní klid. Paradoxně jsem však skoro nečekal, což se mi zde stalo poprvé, a Zoe mě během okamžiku pouští dovnitř.

Zoe od prvního okamžiku působila mile. Jedná se o drobnější dívku, která na mě od prvního okamžiku působila dojmem běžné, tuctové holky. Tím nemyslím, že by nebyla pěkná, ale prostě taková holka od vedle, za kterou se jednou otočíte a řeknete si OK, ale nic víc. Přivítala mě pěkně oblečená, ale na rozdíl od svých kolegyň, nebyla oblečena tak moc sexy a vyzývavě. Na pokoji proběhla nabídka pití a standardní předmasážní konverzace.

Na společnou sprchu se ani neptala a brala ji tak nějak automaticky. Z jejího průběhu mi nic zásadního v paměti neutkvělo. Tělíčko má pěkné. Prsa takové poctivé dvojky do ruky. Tady na stránkách Tapky.info jsou psané 4ky, ale ty to určitě nejsou. Na stránkách masaže-luxury však má psané 2ky a to myslím sedí. Osobně bych řekl i větší dvojky.

Na pokoji jsme začali jak jinak než klasikou na břiše. Řekl bych, že se jednalo o takový průměr. Nijak to nešidí, ale není tam ani nic, co by nějak zvlášť nadchlo, nebo překvapilo. Navíc jsme asi v této pozici setrvali zbytečně dlouho.

Po otočce jsme pokračovali v podobném duchu. Samotná masáž nebyla špatná, a to včetně B2B. Rovněž se mi předvedla v několika zajímavých pozicích. Sáhnout na sebe také nechala, teda na prsa, zadek a podobně. K pipince mě moc nepouštěla a ani ji nějak zvlášť cíleně neukazovala. Technicky a věcně tam bylo asi vše, co tam mělo být, ale chyběla tomu nějaké větší jiskra, nebo trochu víc živočišnosti. Cíl však splněn a tady zase všechna čest, celkem dlouho si se mnou pohrávala, oddalovala, a nakonec výstřik na kozy.

Celkový dojem z masáže je takový ..no.. neurčitý. Nenadchne, ani neurazí. Z těch třech, co jsem zatím v Luxury měl (Zoe, Sabrina a Nina) to bylo ale bohužel zatím nejslabší.

Erotická masáž, hodina, 1900kč

zoe.webp

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx