Erotické masáže Praha

Nina – Luxory Grand

Nina – Luxory Grand

https://www.tapky.info/?4034,nina-luxury-grand-605-958-304-605958304-luxury-grand

Má první návštěva v tomto salónu proběhla hned první lednový týden. Byl vybrán díky lokalitě, měl jsem kousek odtud jednání a 2 hodiny plánovanou díru v programu. Salón se nachází na Žitomírské ve Vršovicích. Věděl jsem, že na straně obchodních partnerů bude opět sedět jedna parádně vyvinutá soudružka s pořádně napěchovaným dekoltem a že mě ním bude celé dopoledne dráždit, takže jsem měl jasný požadavek, na co nejvíce obdařenou masérku. Přiznám se, že původně jsem měl vybranou Angeliku, ale ta ten den nepracovala, takže volba padla na Ninu. Domluva bohužel jen přes telefon, osobně preferuji salony s objednáváním online, ale operátorka ochotná, takže tady vše OK.

Neznám moc tuto lokalitu, ale v době mé návštěvy bylo před domem trochu víc rušno a po odeslání SMS o mé přítomnosti před domem trvalo minimálně 2-3minuty než se otevřely dveře a Nina mne pustila dovnitř. Na sobě měla nějaké šatičky s parádním výstřihem, čímž mi hned naznačila kvalitu svých největších zbraní, mile se usmála a já tušil, že to bude OK.

Na pokoji nabídla pití, přitom proběhlo klasické ujasnění pravidel a aktivně se zajímala o to, co mám při masáži nejraději. Velice pozitivně hodnotím, že většina byla následně zakomponována do průběhu masáže. Nabídku na společnou sprchu jsem přijal. Situace se vyvinula tak, že jsem ji směl sledovat, jak se přede mnou svléká z těch šatiček a spodního prádla. Byl to krásný pohled, až poté jsem ze sebe rychle shodil své svršky a vklouzl za ní do sprchy. Okamžitě mě začala velice něžně a příjemně omývat. Já se však nemohl dočkat až potěžkám ty její balony. Myslím, že je na to zvyklá, protože mi je hned nastavila zepředu, pak mi je nabídla v pozici zadečkem ke mně, nechala mě si s nimi v klidu pohrát a poté se pomalu vrátila k naší očistě. Tvar a velikost super, ale jsou pochopitelně vylepšeny chirurgem.

Na pokoji nejprve klasika na břiše. Na můj vkus jsme v této pozici setrvaly déle, než bylo nutné. Ale nedá se říct, že by to byla úplně nuda. Začínala pozvolna rukama, ale pak začala používat i prsa a to bylo velice příjemné. Ke konci se začala více věnovat prostoru mezi mýma nohama, trošku víc mě roztáhla a parádně mě dráždila. Vycítila, že toto je můj šálek kávy a snažila se mě vydráždit na maximum. Že se jí to povedlo poznala okamžitě po mé otočce.

I zde si je vědoma toho, kde jsou její největší přednosti a nutno říct, že je využívá na maximum. Jejích koz budete doslova přesyceni a ochotně vám je nastaví kdykoliv a kamkoliv. Bez problému je možné se jí dotýkat na všech místech. Ikdyž ty nejintimnější partie příliš aktivně nenabízí, ale když už jsou v dosahu, tak se lehce pohladit nechá, ale moc bych tady raději na pilu netlačit. Rovněž není žádná velká gymnastka a rozhodně nečekejte žádné dynamické změny pozic. Masáž probíhá klidně a rozvážně. O nic z toho, co nabízí vás neochudí, ale ani toho nepřidá moc navíc. Zakončení však na výbornou s výstřikem na kozy.

Celkově hodnotím pozitivně a jistě patří k těm lepším, ale na TOP ji ještě něco chybí… Osobně si rozšířím obzory zase někde jinde. Co se týče samotného Luxory Grand, tak se vrátím určitě, už teď tam mám vybrané 2 adeptky a další návštěvu. Ještěže jezdím do Prahy tak často.

Erotická masáž, hodina, 1900kč

fb49af34-009d-41d5-a179-40974047c998-916x1024.webp

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx