Erotické masáže Praha

Kira – Number one

Number one je takové doupě ted sem přidali real fotky tak je vidět že něco chtějí dělat.

Prostory jsou malé cestou do pokoje pravděpodobně potkáte několik holek co zrovna mají volno , za mne je na co se dívat , nevýhoda jsou stísněnější prostory a asi záleží v jaké části salonu budete s ohledem na ruch z chodby 😀 , ale jak tu mnohokrát padlo zážitek je vždy o slečně. Vstup do salonu je ale dobrý diskretně tím že recepce hned za dveři a vejdete rovnou do salonu tak nečekate.

Kira je napůl asiatka, já vím že toto je indivuální ale za mne tedy exotika nejvíc co jsem potkal na masážích a jestlli někdo má rád asiatky tak v tomto nebude zklamaný , přirovnal bych to někde s asii a filipínkou 😀

vyšší postava a prsa super – za mne ji ty fotky ubírají .Umí česky

Slečna umí masírovat , takže kdo hledá alternativu ke thajkám s he za mne super volba.

Co je pro mne důležité že je pocit že holka tam je pro mne , nekouká na hodiny, nemá nepřítomné /otrávené ksichty a když člověk chce tak se dokáže i ´angažovaně´ bavit a umí se usmát. Všechny tyto klady pro mne Kira splnuje.

Ale abych jen nechválil slečna hodně dlouho masíruje rukama , zde její štěstí že to umí,  na B2B a vzájemné doteky je pak málo času, nedokážu říci jestli to je její standart ale nedivil by jsem se. Přitom rozhodně talent má a tělo umí používat. Ruční práce hodně dobrá na závěr.

Kdo má standart akce v candy nebo v Rabbitu tak bude zklamaný a rovnou napíšu aby jste se neobtěžovali chodit a zkoušeli prasit ( dolu sem si vzhledem k průběhu masáže netroufl testovat, zaroveň to ale nedokáži vyloučit třeba při opačku. Na druhou stranu kdo rád holky co jsou profi s dobrém slova smyslu a dá se s nimi bavit a  třeba mu nevadí si nějaký ten ´vztah´ budouvat, nemusí mít hned vzájemnou akci pro toho by Kira mohla být dobrá volba.

Neni dobrá volba co chodí pro pussycat ( tu ani myslím nedělá) a nějakou ´divočinu´.

Hodnocení: předvést podobnou masáž ´znuděná ´slečna hodnotím negativně , tady však přístup a talent slečny převážil misky vah do sice ne nadšení ale lehkého pozitivu 🙂 , časem asi i zvážím opáčko.. ta exotika :-))

1h jejich secret masáž ( což má mít udajně každá holka něco jiného , doporučuji ptat se na začatku) placeno 2500 Kč, přes den mají i nějaké happy hours

https://www.tapky.info/?4354,kira-number-one-massage-773-223-326-773223326

kira_02-1.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx