Erotické masáže Praha

Nikole – Candy Shop Massage

Tentokrát jsem jsem nešel na masáž k dívce, kterou jsem si předem „prověřil“ přečtením recenzí a kterou jsem si vybral, ale k dívce, která měla zrovna volno v můj vybraný termín, páč jsem objednával jen den předem. V Candy jsem byl zatím (musím to zaklepat) vždy velice spokojen, tak jsem to risknul. Nabídnuta byla Nikole, kterou jsem tedy přijal.

Po příchodu opět uvítán „paní domácí“, nebo jak jí mám říkat, která mě zavedla dolů k baru, kde mě již čekala krásná blonďatá Nikole, políbila na obě tváře a začala se mi věnovat. Po troše Becherovky a zaplacení se odebíráme na pokoj, cestou si ještě odskočím. Proč to takhle do detailu popisuju? Páč po návratu z WC na mě překvapivě čekají před jeho dveřmi Nikole i s paní domácí a ta mi ukazuje něco na mobilu s tím, že to není „fake foto“. Chvilku nechápu, ale brzy se mi rozjasní. Ukazuje mi fotku Nikole z webu, neuseknutou a s nerozmazaným obličejem, a vedle Nikole s úsměvem zaujme stejnou pózu a ve stejném „outfitu“, jako na fotce (jen bez punčoch – viz níže). Pochopil jsem, že je asi někdo v recenzi tady obvinil, že má Nikole na jejich webu falešné fotky, tak mi chtěly dokázat, že ta fotka je opravdu Nikole. Asi to tady mám vyřídit? Tak tedy vyřizuji – na fotkách na jejich webu je opravdu Nikole.

Po této humorné vložce jsem zaveden naštěstí na ten velký pokoj se sprchou a velkým zrcadlem. Nikole je žhavá, veselá, moc hezká blondýna s krásnými dvojkami a sexy křivkami. Až teď, kdy tohle píšu jsem si zpětně přečetl předchozí recenze na ni, kde ji někdo nazval bubákem. Ať už je důvod jakýkoli, nebo si z toho vzala ponaučení, zkrátka se mnou byla naprostý opak. Už od začátku se často usmívala, rozpustile i svůdně/šibalsky, se sexy očním kontaktem, byla uvolněná a to se přeneslo na celkovou super atmosféru, která tuhle hodinku a čtvrt vládla. Zaplatil jsem za hodinu tantra mix, ovšem odcházel jsem až za cca 70 minut, přetažení no problem.

Úvodní sprcha – jak je v Candy zvykem – velice přítulná a vzrušující. Nikole trpí klaustrofobií, tak jsme se sprchovali s otevřeným sprcháčem. Masáž – začala „standardně“, hodně podobně, jako u jejích kolegyň z Candy – čili naprostá spokojenost. Možná by nemusela být taková tma, v zrcadlech tak byly vidět jen obrysy. Ale zase tak moc to nevadilo – já se soustředil na vzájemné doteky a měkkost jejího těla – nebudu to šířeji popisovat, cítil jsem se božsky. Nikole to má v malíku, navíc z ní přímo tryskala dobrá nálada a pozitivní přístup, a ze mě taky, až ze mě na konci tryskalo i něco dalšího…

Dostalo se mi téměř všeho, co jsem naznačil a co mám tak rád na těchhle masážích, téměř nemám co vytknout, takže jsem odcházel s úsměvem na tváři, který vydržel až doteď, do večera. Miluju tyhle polední pauzičky…

Masáž Tantra Mix, 60 minut za 1700 Kč; LINK: https://tapky.info/?4007,nikole-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Nikole-Candy-Shop.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx