Erotické masáže Praha

Barbara – Barbara masáže

https://tapky.info/?3594,barbara-barbara-masaze-739-111-031-739111031

sweet kiss 60 min,

Byl jsem u této dámy v úterý 17.1.  Před tím jsem měl jednu masaz u králíků, takže v podstatě neostrileny zajíc. Nazývám tuto slečnu dámou, protože si toto osloveni zaslouží. Je milá, pozorna, inteligentni a neskutečne přitažlivá. Dokáže být tak citlivá a jemná v dotycich, ze mi to vyrazilo dech. Nevim, jestli tohle cítil každý její klient, ale pro mě to byl jeden z nejsilnějších erotických zážitků mého života.
Uz v poloze na brise, kdy po mých zadech klouzala a já cítil ty její nádherná prsa a její přirození na mých stehnech a zadku, do toho mě hladila a vzdychala.. to proste nejde popsat. Dělala to s takovou přirozenou nenuceností, ze mi dala možnost si na chvíli myslet, ze travim čas s milovanou osobou.. a co se dělo, když si mě po chvilce otočila na zada. Neskutečna erotika.. dotyky, hlazeni, vzájemne uspokojování a pocit, ze svět je proste nadherny.

Doufam, ze se k Bare ještě někdy dostanu a doufam, ze se ubranim pocitu, ze bych tohle chtěl ještě někdy zazit, protože se nedá nic opakovat a já si nechci nic zaskatulkovat. Možná se už na žádnou masaz nikdy neobjednam a nechám si tuhle jako jedinou.. ale zato dokonalou.
Dekuju Báro. A uzij si hory! 🙂

 

 

BA7157DA-A098-4D95-A9D6-11C9963354D4.jpeg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx