Erotické masáže Praha

Bára – Le Velour

Bára – Le Velour
https://tapky.info/?4139,bara-studio-le-velour-777-317-249-777317249

  Po delší době jsem zavítal do Le Velour. Vstup z docela rušného JzP, ale označen a hned po zazvonění bzučí. Pádím si to hluboko pod zem a ze dveří vykukuje Bára jen ve spodním prádle a na jehlách.
  Ruka a pusa na tvář na uvítanou, koketní úsměv. První dojem velmi dobrý a bára působí opravdu sexy. Věkem bych ji možná odhadl lehce nad údaj na webu. Postava z fotek vypadá o něco pevnější než je, ale Bára ví jak na nás. Cestou na pokoj si užívám pohled na její zadek a prohodíme pár vět.
  Na pokoji potvrzujeme masáž. 60 minut B2B za 1900 a jsem odeslán do sprchy.
  Vzhledem k velikosti sprchového koutu sám. Holky v Le Velour to ale zpravidla vynahrazují lehkým pomazlením ve stoje před ulehnutím na matraci. Vysvobodil jsem tak její bujné poprsí a následně ulehl na břicho.
  Masáž na břiše je fajn, s plynulým rozjezdem. Teda masáž, Bára se spíš mazlí, hladí a škádlí. Nechala si i jehly a občas s nimi po mě přejede, což jsem nevěděl, že bude tak fajn.
Na můj vkus by ale mohla použít trochu víc oleje. Nevím čím přesně to bylo ale sem tam nastalo pár hluších míst. Asi některými vleklejšími tahy. Nicméně, na správná místa se taky dostane již před otočkou.
  Po otočce odkládá kalhotky a různě se nakrucuje, což byl super pohled. Masáž na zádech se nese v podobném duchu jako před otočkou. Bára většinu času přitisknutá a bylo to fajn. Ruční práce dost dobrá, takže zakončení bez problému. Nechá vše doznít jak se patří a následně se vydávám do sprchy.
  Celkově hodnotím pozitivně ale, vyloženě wow zážitek to pro mě nebyl.

5b818177-d3a5-4308-bdcd-7b924ecc1766.webp

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx