Erotické masáže Praha

Barbara – Barbara masaze

Recenzí na Barču je tu asi miliarda, to byl i důvod, proč jsem jí potřeboval taky vyzkoušet. Domluva přes WA a operátorka celkem hezky rychle odpovídala (to, že se jedná o operátorku jsem se dozvěděl až na samotné masáži), termín jsme sice hledali asi na 5 pokusů, ale povedlo se a pro další návštěvu vím, že se mám pokoušet objednávat cca 3týdny dopředu abych si mohl i vybrat den v týdnu. Jelikož je tu Barča recenzovaná jako velká dračice, tak jsem ,přiznám se bez mučení, celkem vyměkl a zvolil jsem erotickou masáž jako takovou poznávačku (slova operátorky).¨ Den před návštěvou potvrzovací SMS a doplněna adresa.

Erotická masáž – 60minut – 1900Kč (myslim, že taková byla cena, ale nechával jsem stejně 2000Kč, ale to jsem se moc nepředvedl) – Barbara – Barbara masaze – 739 111 031 – 739111031 – Tapky.info

Teď jsou ceny vyšší, ale za ten zážitek to stejně stojí.

Trošku problém s parkováním, ale zvládlo se to celkem šikovně v nedalekém OC, procházka mi neuškodila ani tam ani zpět. Při procházce ještě dorazila jedna zpráva, že mám přijít o 15minut déle, potvrzuju a pozdržím se. Na smluvený čas zvoním, bzučákem vpuštěn do baráku, pár kroků chodbičkou a vpravo pootevřené dveře, kde už číhá luxusní Barbara. Cítím tlak v kalhotách, objetí, pusa, úsměvy, nenucená konverzace, uvedení do bytu. Už si přesně nepamatuju jak jsme se dostali do pokoje touhy, protože jsem byl uchvácen tou krásou a ladností se kterou se Barča pohybovala a komunikovala.

Na pokojíčku upřesnění si průběhu mé návštěvy, svlíkačka já, svlíkačka Barča s mojí dopomocí rozepnutí podprsenky a Barči podivením jak mi to jde (náhodou se povedlo dost rychle). A jde se do sprchy, sice mě upozornila, že je tam vysoký stupínek, ale stejně jsem zakopl, uznale jsem prohodil, že bych si asi mohl čumět i pod nohy, když mě upozorní a oba jsme se zasmáli. Sprcha tady už mnohokrát zmiňovaný průběh, hodně mazlení na obě strany s použitím mýdla i k očistě, otírání těla o tělo na správných místech a už ve sprše mi ho staví do pozoru, vede moje ruce na její výstavní kozy (je si moc dobře vědoma, že úprava se chirurgovi moc povedla a je na to patřičně hrdá) otáčí se zády a začíná mazlo-myjo-honit až jí radši zastavím, protože si chci užít veškerou slávu až při samotné masáži (nejspíš ani dodělání by nebylo špatné rozhodnutí – to mi bylo už při masáži jasný a určitě to potvrdí další návštěva) a cestou ven jsem zase zakopl, to už mi bylo trochu trapně, myslim, že tohle se tam nestává každýmu. Lehké osušení a ulehám na břicho.

Upřímně si nejsem jistý, jestli vůbec proběhlo nějaké rozpatlávání oleje rukama, nebo rovnou tělem, ale bylo to něco úžasného, měl jsem oči na vrch hlavy a hltal každý její pohyb, takže místo klasické erotické masáže se mi dostalo rovnou B2B a moc jsem si to užíval, už při části na břiše si hrála s koulema a pérem, který musela trochu lovit z podbřicha, protože že sprchy už byl neforemnej a nechtělo se mu dolu, ale poradila si. Pusinky na tvář, fuňění do ucha a příjemné vzdychy nechyběly. Otočka vcelku brzy, za což jsme asi všichni co se nám podařilo Barču vyzkoušet dost vděční a se srdceplesáním to vítáme.

Na zádech už si jsem jistý, že se o žádnou klasickou masáž nejedná, ale Bára má evidentně radši B2B a rovnou se vrhá na mazlení a zlobení všemi zbraněmi, samozřejmě nechybí ani část, kdy mi „jen“ rozetřela olej i na stehna, ale pokaždé nezapomněla dotyky na koulích a péru, které nemělo díky četnosti dotyků ani šanci zvadnout. Chvíli stehna, chvíli mazlení, další chvíli mám její prsa u obličeje nabídnuty k polibkům, nebo se jen nakláněla, aby mě kousla do ucha?? O:-) Pak si na mě nasedla a imitovala sex, kdy mi po něm přejížděla kundičkou a se špičkou si hrála rukou, nebo si ho dala mezi půlky, chvíli čelem ke mě, chvíli zády ke mě. Musel jsem se ujistit zbývajícím časem a brzdit jí, abych nemusel litovat odmítnutí ve sprše už tak brzo, času ještě zbývalo dost, tak jsem přiznal blížící se konec…

Barča taktně poukázala na nevyužití ve sprše (ale ne negativně, bylo to milý a vtipný) a musel jsem jí dát za pravdu, oba jsme se usmívali, povídali jsme si a Barča mě stále hladila po těle… Zanedlouho přišla otázka s čertíkama v očích jestli můžem pokračovat a já s radostí dítěte rozbalujícího vánoční dárky souhlasil. Víceméně se zopakovalo to co už jsem popisoval, ale tentokrát s finišem a mohutným kropením všeho co bylo poblíž. Pánové to bylo něco dokonalého, ale evidentně tenhle Barbara-efekt zná od více z nás, tak se ani nepodivila, vše uklidila, přitulila se a hezky jsme si ještě povídali. Pak přišla druhá společná sprcha, která ani tentokrát nebyla čistě účelně jen o omytí oleje.

Otlapkávání bylo samozřejmé po celou dobu masáže a když jsem náhodou otlapkával málo tak si mě upravila (normálně bez ostychu mi vzala ruce a nasměrovala tam kde chtěla abych jí hladil a osahával).

Opakování povinností, bude jednodušší objednání, když vím, že si mám vymyslet termín dostatečně dopředu.

Doporučení samozřejmostí a kdo jste tam ještě nebyl, tak s tím koukejte něco udělat, spokojenost je tam zaručená. Myslim si, že až bude někdy chtít Barča „pověsit olej na hřebík“ jak tady někdo moc hezky napsal, tak spousta z nám zapláče a bude těžké najít náhradu. Tahle holka je ďábel v tom nejlepším slovasmyslu.

barbara-03-1920x1282-1.jpg barbara-02-1920x1282-0.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx