Priváty v Praze

Maya

Na Adultprague me zaujala slecna jmenem Maya. Pisu na Whatsapp a overuju, jestli jsou fotky prave. Pry ano a posila jeste “sve” video. Domlouvame se na odpoledne.

Nachazi se vedle Green Pointu na Andelu. Posila mi pres Whatsapp vstupni kod a instrukce jake dvere jsou jeji. Vychazim do patra, tukam, otvira mi slecna uplne jina nez na fotkach – cekal jsem drobnou zrzku, dostal jsem drobnou brunetku. Ma na sobe sexy kratasky a kosilku, dvakrat si ji projedu jestli teda jo nebo ne (kvuli ojebu s fotkama), ale vyhodnotim ze ji chci za trest vym*dat, tak jdu dal. Oblicej ma pekny.

Je to takovej malej podkrovni smajchlkabinet, moderne zarizeny. Beru pul hodku s libanim, oralem bez a CIM za 3000. Neumi moc anglicky, tak jsme si museli pomahat s prekladacem. Mozna toho dela i vic, kdyz jsem se ptal co vsechno nabizi za extras, odpovedela mi stylem “A co bys chtel?” Jdu se osvezit do sprchy, po prichodu uz ceka jen v kalhotkach. Ma moc hezky tvarovany dvojky, telicko parada, ne vylozene vychrtlice, ale takova pekne tvarovana a nikde nic nepreteka. Zacina s OB, ktery ji jde velmi slusne, snazi se ho davat dost hluboko coz ocenuju. Potom si ji otacim na zada a oplacim poteseni. Libi se ji to, prsty dovnitr ne. Libacka a nasleduje klasicky trojboj. 69 nedela. Na konicka ji musim dost krotit, protoze na me skace jak diva. Mlatim to do ni ze vsech stran, hezky vzdycha a je videt ze si to uziva. Sama me pritom liba, skrabe. Casove jsme uz asi 15 minut, vubec s tim nemela problem. Hodiny za celou dobu ani jedno nekontrolovala. Tak velim CIM, drzim ji pritom za hlavu a strikam hluboko do krku.

Akce samotna pohodu a zaslouzila by si i usmivajiciho smajlika, ale kvuli pojebu s fotkama a vyssi cenou rozhodne neutral.

https://www.tapky.info/?4357,maya-778-590-741-778590741

+420 778 590 741

BED51D1E-E2CF-4E01-84A7-69E22B2B23A5.png

4 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 ledna, 2023 11:53

Na tech strankach jsou vetsinou Rusky ci Uk za zlatokopecky ceny. Nektery jsou tedy zjevy a chtej i 4500 za hodku, no fuj.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx