Erotické masáže Praha

Foxy – Candyshop

Chtěl jsem si v rámci odvykací kúry od své nejmilovanější masérky zajít za jinou, aby se moje city trochu otupily. A vybral jsem si Candy shop a tam Foxy.

Domluva s šéfovou dobrá, akorát před domem jsem zahlédl polednici od Erbena, jak vyšitou: Malá, hnědá, tváři divé pod plachetkou osoba; o berličce, hnáty křivé, hlas – vichřice podoba! Mimo těch berliček to sedělo a tenhle mimozemšťán mačkal tlačítko masáže, co mu síly stačily, dokud nebyl vpuštěn. Mně nějak přešla chuť při představě, že jsem masérka a tohle individuum dorazí, ale na konec jsem po chvíli zazvonil a za chvíli jsem do sebe kopl panáka na baru.

Jinak Foxy už tady byla popsaná v minulé recenzi, fotky docela sedí. Původně jsem chtěl na pussycat, ale když jsem si tady přečetl, jak to probíhá- hodinové olizování voskové figuriny- zvolil jsem tantrickou masáž na hodinu.

Společná sprcha fajn, nabídku prvního výstřiku vzhledem ke svojí nadrženosti přijímám. Hlazení fajn, sem tam polibek. Masáž zad velmi dobrá, body to body, holka umí. Postupně i prohrabává koule a to je fajn. Otočka určitě dost za půlkou, tady už tělo na tělo moc ne a zkouší přerušovaně dráždit kamaráda, ale ouha, svoji mušličku moc dávat na hrátky nechce, což mě docela překvapilo. Tak ji jen tak lehce pohladím a o víc se nesnažím. Prostě cítím, že není zájem. Ruční práce dobrá, střik do dálky a potom přitulení- to se mi líbilo asi nejvíce.

Závěr: Zážitek fajn, asi nejsem ten, kterého chce cítit na svém klitorisu a nebo je to spíš záležitost peněz, že si řekla, nezaplatil sis pussycat, tak ti mušličku na větší akci nepůjčím. Ok, akceptuju.

admin edit: https://tapky.info/?4330,foxy-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Foxy.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 února, 2023 10:27
Reply to  Nocnijezdec

A fakt už skončila nadobro, nebo má dlouhou dovolenou? zněla jako docela dobrá adeptka na pussycat

10 února, 2023 18:46
Reply to  Hasak

Vždyť napiš do Candy, vedoucí ti ráda odpoví. Jinak tam je několik masérek, které pracují jen občas a někdy to vypadá, že už snad skončily, ale pak se znovu objeví, jako například teď Daša.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx