Erotické masáže Praha

Dina – Secretroom

Podnik: retezec Relaxpoint66 / Relaxpoint 66 / Secretroom / RelaxMassage / MalinaSpa

Masaz: Pussycat

Cas: 60 minut

Cena: 2500 Kc

https://www.tapky.info/?3333,dina-relax-point-66-728-219-076-728219076

Po delsi dobe vyuzivani poznatku se pripojuji k recenzentum na jmena mene znama.

Na masaze chodim spise impulzivne, tedy bez dostatku planovani a rezervaci predem, a tak jsem nakonec skoncil jeden podzimni nedelni vecer opet v relativne malo recenzovane honirne s osazenstvem z od vychodnich sousedu – Secretroom ve Slavikove, kde byla k dispozici zatim neprilis recenzovana Dina (resp. operatorka ji tam po domluve poslala, soude dle domluvy, a i jeste prosby o odlozeni o 15min kratce po objednani). Domluva telefonicka anglicky v poradku.

Pobocka ve sklepe cinzovniho domu, na vecer mene rusne ulici, zvonek viditelny jen pri detailnim pohledu, sic probehl neprilis diskretni dotaz na rezervaci pres bzucak od maserky.

Prostory ciste, prijemna vune, spise tmavsi (coz me osobne vyhovuje), na pokoji vpravo od vchodu je vyssi az hotelova kulata postel a maly plastovy sprchovy kout (v teto pobocce doporucuji spise druhy pokoj s velkym sprchovym koutem 😉 ).

Otevira mi Dina v zupanu, fotky z webu sedi a vek bych ji veril +-jednotky let. Je to drobna, stihla blondynka, prijemne se usmiva, lehce nadprumerny oblicej. Automaticky spoustim anglicky, coz bohuzel skoro neumi (az ke konci masaze jsem zjistil, ze umi slusne cesky – a v ni se i prijemneji naladila, skoda..), ale nejak dame ve spolupraci s cenikem dohromady hodinu pussycat. Bohuzel dele ten den nemuze a bohuzel extras nenabizi, resp. je vylozene slusne odmitla, pricemz usmev pri tom trochu opadl – ale mozna jen nebyly vzajemne sympatie nebo nebyla spravne naladena ve vecerni cas, pokud musela extra dojet.

Nabidka piti, coz nevyuziji, podava mi obycejny stredne velky rucnik, odvede me na pokoj a odkaze do sprchy (spolecna pred nenabidnuta, ale na mensim pokoji se v ni ve dvou stejne vetsi chlap temer nepohne, natoz, aby tam sla predehra).

Po chvili prichazi Dina, svleka si zupan a vyzve me si lehnout na bricho. Masazni cast velmi prijemna, cas casu nezna, hodne vyuziva jemne doteky rukou (lechtive jedince by mozna chvilemi az simraly), prsa spis mene, ale i na ne a na obcasne vzdychani do ucha dojde. Pozitivni je, ze divka ma krasne prijemnou hebkou pokozku. Ale v nekterych fazich se do toho umi i hezky oprit a pritlacit celou svou vahou (sic je drobna) a je to pomerne dost akrobacie. Nadchla me hlavne masaz jejim super zadeckem, kdy po me pomerne kreativne klouzala po celych zadech, zadku i nohach. Muj zadek take masiruje slusne, penisu se na brise ale bohuzel vubec nedotkne. Z pohledu masazniho relaxu a nehy je tato faze z me zkusenosti ale honirnovy nadstandard. Tohle urcite umi!

Nevyhodou je, ze se v teto poloze masaze na brise prakticky vubec ani sama nenastavuje a dotekum spis uhyba nebo rozlozi cloveka do polohy, ze ktere nema moc moznost se ji dotykat. Coz uplne clovek u eroticke asi nechce.. :/

Otocka nasleduje odhadem spis po pulce casu, kdy uz mi dava na odiv prsa, at uz na doteky nebo polibky. Jsou velmi hezka, rekl bych az ‚divci‘, se spicatymi bradavkami, akorat do ruky, mekci, ale plne, rozhodne nijak nevisi. Ma krasne stihle brisko.

Zanedlouho se ale presouva vsede (jak zminoval i predchozi recenzent https://recenze.tapky.info/2020/11/18/dina-relax-masaze/ , minimalne popis je velmi blizky me zkusenosti i po takto par letech) a pak se take pusti do masaze a pote i primo honeni penisu. V teto casti mi zadne extra finty v pameti neutkvely.

Kundicku ma moc hezkou, ale bohuzel ji poskytne do ruky az pomerne kratce na konec v poloze 69, ve ktere spis prehravane vzdycha a snazi se urychlit honenim finis, takze si ji moc neuzijete, coz je oproti jinym mistnim zkusenostem docela zklamani. Atmosferu take docela kazi, ze polibky na zadek nebo lehce nad nej vubec nevita, a opravuje me slovy a ucukava, ze tam jen rukou.

Na vystrik se mirne odtahne a u utreni spis necha prostor me.

Po vyhoneni se ale skoro jako promemena na zbyvajicich par minut prituli, hladi me na prsou, trochu ve vlasech atd. Pri tom nahodou pri pokusu o navazani konverzace zjistim, ze i hovori cesky, pri cemz se az snad zaraduje, takze zbytek uz probiha v o neco vrelejsi atmosfere.

Nabizi zaverecnou sprchu a omyti, kterou prijimam, ale v male sprse je to spis uz jen o omyti zad, nez nejakem hrani.

Celkovy cas dodrzen.

Pred odchodem pusa na rozloucenou na tvar a uz se zase zcela usmiva a nezapomene zminit kdy pracuje v nejblizsich dnech a at se zase zastavim..

Celkove prumerny smajlik za neznou i relaxujici masaz samotnou i prituleni a velmi hezkou slecnu. Vysledny dojem ale kazi absence GFE, kontaktnosti a neochota v moznosti dotykani obecne (mohlo to byt chybejicimi sympatiemi, ale precejen u nejdrazsiho typu masaze v nabidce by clovek cekal vic – hlavne, kdyz jinde to lze).

Opakovat spise nebudu, leda bych chtel zkusit cele v cestine (z me zkusenosti jsou maserky k cizincum odtazitejsi / opatrnejsi) a spis zacatek jeji smeny.

Dina-01-600x900-1.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 ledna, 2023 18:39

Takže stejně jako vedle recenze opět placeno pussycat a opět ojeb takže dole jsi mohl jen na chvíli rukou a jazykem vůbec když ji vadil i zadeček?

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx