Erotické masáže Praha

Bára – Candy shop

K Báře jsem se snažil dostat, ještě když byla v Rabbit hallu, bohužel se mi to nepodařilo. Takže když jsem ji zahlédl na stránkách v Candy, neváhal jsem a objednal se. Zvoním, projdu chodbou a scházím schody dolu kde mě čeká velmi milá recepční vybírám b2b 1h a platim 1700mají teďka akci a za minutku přichází Bára, ach.. krásná zrzavá co by studentka s rozkošnýma brýlema a culíčky, tipoval bych ji méně než má na stránkách. Odvádí mě na pokoj, společnou sprchu bere jako samozřejmost. Svléká si přede mnou černou koženou minisukni a krajkový topík a padá mi brada, tak dokonalé tělíčko jsem dlouho neviděl, pevná prsa, dokonalá pevná prdelka a kundička se zrzavýma upravenýma chloupkama nahoře.

Ve sprše proběhlo první seznámení s tělíčkem, pořád jsem se nemohl vynadívat, Bára je velmi přítulná a já vím, že se moje čekání vyplatilo. Ulehám na futon a začíná masáž od nohou směrem nahoru, Bára zajíždí poctivě mezi nohy a já si u toho v zrcadle užívám pohled na tu krásu. Pokračuje přes zadek na záda kde začíná b2b, vzdychá do ouška, občas se do něj víc zaboří až mi z toho běhá mráz po zádech a já jsem maximálně vzrušený, otočí si mě na bok přitulí se a nechá si hladit tělíčko úplně všude a přitom máme propletené nohy, pak se přetočí na mě, klouže se po mě zepředu, a u toho si všímá mýho ptáka, pohledy do očí jak to mám rád..dlouho to už nevydržim a stříkám snad úplně všude :-D.

Přitulí se chvilku si povídáme a já jsem u toho někde v oblacích s myšlenkama, že mám pocit jako bychom to už xkrát zažili, velice osobní a příjemný nenucený chování. Smajlík vysmátý, opakovaní jasné 🙂

 

https://www.tapky.info/?4304,bara-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

76F22C96-770E-460B-B898-200774B20F21.jpeg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx