Erotické masáže Praha

Sara – Rabbit Hall

Oblíbená masérka beznadejne vyprodána, tak volím Sáru, jejíž fotky se mi docela líbí. V kombinaci s jejím popisem jsem cekal spíše nežnejší mazlivé stvorení. Ve dverích na Vinohradské me vítá Sára podáním ruky a pusami na oblicej. Predstavoval jsem si ji tedy jinak, má takové drsnejší rysy obliceje. S úsmevy dost šetrí a když se akorát neusmívá tak pusobí prísne. Spíše by se hodila jako BDSM domina, ale u této kategorie nemá srdícko. Taková holka od rány. Já mám takové holky rád, ale mimo salón.

Objednanou mám body to body na 60 minut cena 1900kc. Do sprchy jdeme spolu, ale jenom se tam umyjeme, nic co by me vyrajcovalo. V pokoji je dostatek svetla, hurá! Po zalehnutí si všímám i dobrého zrcadla. Škoda, že si nepamatuji presne která místnost v salonu to je, i tak si místnost vybírat nemužeme, ale nachází se dál od vchodu, je menší a sprcha je rovnou naproti matraci, vedle které svítí lampa. Sára zacíná s rucní masáží celého tela. A wow, je to opravdová a tvrdá masáž. To mám rád, nijak se s tím nepáre a natahuje mi svalstvo. Má opravdu silné ruce, nechtel bych ji tedy nejak vytocit.

Jednotlivé části prerušuje krátkým B2B, které je príjemné, ale že by to nejak víc prožívala, to ne. Ty tri písmenka na G tomu markantné chybí, a nemyslím tím GTA. Asi dvakrát mi foukne do ucha no. V zrcadle to vypadá fajn, má velmi pekný zadek, který se nebojí párkrát vyšpulit do zrcadla, takže mám i pekný výhled. Po chvíli ji zacnu hladit kde se dá, na rukou, nohou a stehnech. Ale nemá to žádný účinek. Svaly mám ale krásne rozmasírované, asi jako nikdy na erotické masáži.

Po otočce me nejprve naolejuje, já se na ni jen usmívám a snažím o nejaký oční kontakt. Ten jestli je, tak se na me dívá jako bych zapomnel na její narozeniny. Nevím no, celou dobu jsem mel pocit, že se jí vubec nelíbím a že tam moc nechce se mnou být, herecka by nebyla dobrá. No a muj vojácek má z toho pohov, takže si ho Sára musí rucne dát do pozoru. Je u toho v takové pozici, že ji mužu hladit jen na kotnících a chodidlech, ale já mám ženské tlapky rád a dáva mi je plně na dosah.

Škoda toho, že je z jejího výrazu videt, že ji to až tak nebaví. To mi vlastne z našeho setkání nejvíce utkvelo v pameti, to její koulení ocima do všech svetových stran. Když se ale dá na body to body, tak je to fajn, má pekné dvojky prsíčka a moc pekný pevný zadek. Nechá se pohladit, ale jelikož se celková atmosféra pri tom nemení, tak nemám moc chuť ji nejak zbytecne dráždit. V jednom momente si ke mne zboku lehne, pricemž mi ho rukou stimuluje a snáží o takové pritulení a já se snažím o objetí, ale cítím, že je jí to proti srsti. Po jisté dobe mi zase vadne a já se zacínám obávat toho, co nikdo ani masérka nechce.

Sára ale na záver vytáhne takovou nazval bych to „nasranou“ 69ku 😀 no abyste si to umeli nejak predstavit, tak v poloze na ctyrech mi stiskne hlavu svými silnými (silou, ne tukem) stehny a mám její „kamarádku“ rovnou nad ocima. Moc pekný výhled, je i docela blízko, ale zároven daleko a mimo muj dosah rukou, pricemž hlavu mám zafixovanou mezi jejími stehny. Je to provokacní a to me baví. Zase mi to pripomnelo spíše nejaký BDSM prvek, takový ten teasing, i když na tento typ masáže jsem ješte nebyl, ale plánuji to jednou vyzkoušet (možná s Violette). Do toho me zacne krute honit, trochu i konecne povzdechne a nakonec po pár minutách úspešne dobojováno. Sára mi podá drink a sedne vedle me, ne ke mne, pokecáme trochu a konecne se i usmeje, mazlivá tedy vubec není, nebo ten den nebyla.

Jedeme ješte do sprchy, kde se už nic erotického nedeje. Vlastne tomu celkove chybela erotika a hlavne nejaký náznak predstírané náklonnosti. Avšak nemužu ríct, že to nemelo i pozitivní cásti. Chtelo by to vymazat tu vetu o krásném úsmevu a prívetivé povaze z jejího profilu 😀 Co se mi tedy líbilo byla ta porádná masáž celého tela, neco jako od Sofie, to se casto nevidí. Sára má pekné pevné telo, na které si nechá sáhnout a ta záverecná poloha byla super. Takže dávám za mne neutrálního smajlíka. Asi jsem jí vubec nesedl, nebo ji už ten den stihl nekdo nasrat. Opakovat nebudu. Doporucit lze tem, co mají rádi dominantnejší typy a výzvy.

https://tapky.info/?4232,sara-rabbit-hall-774-910-918-774910918

sara-1.jpg sara2-0.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx