Erotické masáže Praha

Lea – Rabbit hall

Lea Rabbit hall

Masáž:B2B

Čas: 90 minut, dopolední termín

Placeno: 2600

Prvně chci říct, že na masáží už jsem byl více jak 5, takže to není moje první zkušenost a Rabbit hall znám ještě z Mánesovy. Ale nejdřív klady.

Lea je krásná slečna, skvělá postava a velmi hezká v obličeji. Masáž na zádech byla opravdová masáž a opravdu mě uvolnila. Nechá na sebe bez problémů sáhnout, jen dovnitř trošku brzdila. Bohužel zde pozitiva končí.

Už první problém nastal v tom, že mi tykala celou dobu masáže. Velmi to narušovalo atmosféru a absolutně zabíjelo jakýkoliv GFE přístup. Přestože je Lea zdatná herečka, tak mě nedokázala přesvědčit, že si to taky užívá, o což se běžně snažím. To byl problém závěrem, kdy i přes masivní frontální útok jsme neuspěli. (Rychlost není všechno). Co mi vadilo nakonec bylo, že po konci odešla a vrátila se až na sprchu. Já si docela rád pokecám a prohodim pár slov takže další mínus. Na začátku odešla na celkem dlouho, takže v souhrnu -10 minut.

Závěrem: Mohl jsem jí být nesympaticky, mohla to být lehká rýma, kterou měla nebo cokoliv jiného. V tomto případě jsem dal na moudrost davu a nevyšlo to. Opakovat určitě nebudu, ale věřím, že to s ni může být super, jen to nebyl můj případ.

Hodnocení 5.5/10

 

https://www.massagehall.cz/cs/masseuses/lea/

lea_017.jpg

3 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 prosince, 2022 14:23

Nechtěl jsi napsat: vykala? 😀

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx