Erotické masáže Praha

Linda – Luxury Grand

Hodinová masáž, podle ceníku Klasická erotická masáž, placeno 1900,-.

Zážitek z konce listopadu, kdy se sešlo chladné, vlhké počasí s návštěvou, o tom více později. Vstup na pobočku v zapadlé a přesto rušné ulici na Vinohradech, ale žádné dlouhé čekání – po zazvonění dle instrukcí jsem vcelku záhy vpuštěn do větší předsíně, kde na mě čeká Linda v černém tílku a kalhotách. Přecházíme do pokoje, kde je poměrně slušná kosa – mně to tolik nevadí, zimu mám rád, ale někomu by mohlo. Linda si to sama pochvaluje, taktéž má ráda spíše chlad než teplo, ale pro někoho by to mohlo být velmi nežádoucí.

Společná sprcha (přítomna na pokoji) nenabídnuta, ulehám na futon, Linda si odkládá svršky, což bohužel působí lehce neeroticky, jednak samotná kombinace oblečení, druhak takové běžné domácí odkládání si. Nicméně pod oblečením se nachází velmi krásné tělo udržované třicátnice, velká, upravená prsa a velice přijemně tvarovaný zadek. Masáž samotná na břiše je pak kombinace poměrně dobré masáže a lehce erotického škádlení, velká divočina se zatím nekoná. Za zmínku stojí, že během masáže vedeme i lehkou, pohodovou konverzaci, která k tomu možná přispívá.

Na zádech je to už o něčem jiném, masáž se mění v erotičtější dovádění, kvalitní využití prsou i celého těla, zakončení je asi po 10min otočky na záda s využitím jejích předností a slovního povzbuzování. Po očistě chvíli ležíme, načež se sama Linda vrátí zpět ke kombinaci viz výše a dochází na druhé kolo, které bohužel bez finiše – Lindě ale nelze nic vytknout, snažila se velice dobře, nabízela alternativy. Jdeme do společné sprchy, kde je ještě trocha mazlení, které působí lehce netypicky k první půlce návštěvy, ale velice vhodně k druhé půlce.

Následně se oblékáme, Linda mě doprovází zpět k východu – zde potkáme jednu slečnu, která rychle uteče do jiné místnosti. Následně pusa na tvář, podání ruky a jsem zpět v deštivé Praze.

V součtu příjemná zkušenost, moc GFE nehledejte, ale masáž i erotika kvalitní od zkušené slečny, se kterou se určitě dá vykomunikovat, co přesně má člověk rád, zároveň je i proaktivní a umí pracovat s…námi.

https://tapky.info/?3577,linda-luxury-grand-605-958-304-605958304

linda_049.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx