Erotické masáže Praha

Jenny – Studio Le Velour

Jenny – BDSM masáž, 1hod, 2400,-, časová dotace samotné masáže odpovídá.

V rámci toulek po pražských masážích jsem zavítal k Jenny, vyhlášené kapacitě na BDSM masáž. Nezkušen v těchto praktikách jsem při objednávání skrz rezervační systém (oceňuji viditelné volné termíny) v poznámce toto uvedl, pro jistotu.

Vstup opět na rušném místě, uvnitř mě již vítá samotná Jenny. Je toho zde o ní již spoustu napsáno, vše sedí, od uhrančivého pohledu až po pružné tělo s upravenými přednostmi. Krátce se pobavíme o představách ohledně dané masáže a následně po sprše probíhá samotná akce.

Dojde na využití pár pomůcek (od bičíku přes paví pera), které jsou majoritně v držení Jenny – občas dojde k výměně, kdy Jenny některé pomůcky nenápadně „nastraží“ mně na dosah, abych je zkusil použít i na ni, což je samozřejmě adekvátně oceněno (znovu podotýkam, že se jedná o BDSM masáž a Jenny je zkušená domina…). Není zapomenuto i na samotné masážní prvky, které jsou spíše na erotické a provokující bazi, nicméně cíle je zdárně dosaženo. Musím uznat, že Jenny opravdu ví, co dělá, zároveň se ale nebojí i s vámi komunikovat a vnímá, co funguje a co ne. Zároveň jsou naprosto dodrženy hranice BDSM zkušenosti i pro začátečníky a já si tak odnáším zážitek, který mohu jen doporučit. Znovu podotýkám, že ani masáž samotná není Jenny cizí, akorát v rámci mé objednávky na ní tolik nedošlo.

https://tapky.info/?3789,jenny-studio-le-velour-777-317-249-777317249

jenny_013.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx