Erotické masáže Praha

Nikol – Rabbit Hall

slečna Nikol

masáž Pussycat 90 min

3400 Kč

Dobrý den pánové,

minulý týden se mi poštěstilo příjemného zážitku v podniku Rabbit Hall. Jelikož jsem měl naplánovaná jednání v Praze na celý den, tak jsem si chtěl odpočinout u příjemné masáže. Již dva dny před tím jsem na webu RH vybíral dívku pro exkluzivní zážitek a Nikol podle fotek a uvedených informací pro mě byla číslo jedna, jinou dívku jsem nechtěl, měla čas pouze v úterý v 19.00.. nakonec mě posunuli až na 19.45, to mi nevadilo, jinou dívku jsem prostě nechtěl.

Na místo jsem dorazil raději o hodinu dříve, že se projdu po okolí…CHYBA!!!! Venku zima jak v Rusku, tak jsem zapadl do místní hospůdky a nalil jsem se čajem…DALŠÍ CHYBA 😀 No nic, vyrážím tedy na místo…

Klasika… dveře z ulice, zvonek označen RH, takže pohoda, scházím dolů zmrzlej jak lejno.. vítá mě sympatická slečna, tak si říkám jestli tohle je Nikča tak super, a ono NÉÉÉ. Z vedlejšího pokoje na mě vykukuje a mrká jiná dívka… s úžasem jsem nemohl uvěřit svým očím.. to byla moje princezna Nikol.. Přišel jsem o něco dříve, tak mě zavedli do jiného pokoje, kde mám počkat.. chápu.. soukromí je důležité. Za chvilku pro mě přichází Nikol a vede si mě do pokoje, interiér super.. nabízí mi občerstvení a společnou sprchu, všecko beru.. Nikča ještě odběhla pro ručníky, tak sem skočil do sprchy zatím sám trochu se ohřát..  Po delší době se ke mě přitulilo malé koťátko a společně jsme se pomazlili ve sprše. Krásně se mi věnovala, umyla mě, lehce poškádlila a sama se nechala namasírovat na čičince.

Následovalo pokračování na futonu… jako ostřílený matador si poslušně lehám na matraci na břicho a Nikča se pustí do práce. Začala mi masírovat chodidla a lýtka a tak si říkám, jestli jsem ve správném podniku 😀 Po chvilce ale začalo intenzivní B2B a masáž zadku a varlat.. Nějak jsem se nemohl dostat do pohody, byl jsem ještě dost zmrzlej, ale otočka asi max po 10 minutách pomohla. Zde to začalo být hodně zajímavé. Nikča rozjela tu svoji parádní sestavu, až jsem se bál, aby si neublížila 😀 Brutální techniky masturbace penisu mezi stehy, prsy a vším možným.. nemohl jsem uvěřit. Po chvíli zpomalila, začala být velice něžná (super GFE), mazlili jsme se, okusovala mi ušní lalůčky, vzdychala, ale nikterak nuceně, velice přirozené. V každé fázi masáže se intenzivně věnoval masáži penisu .. ÚŽASNÉ.. během celé masáže mě provokovala náznaky líbání, až jsme se nakonec začali i líbat aniž bych to měl zaplacené. Celou masáž provázelo střídání poloh.. nejvíce se mi líbilo 69, kdy svoji malou něžnou prdelku posadila na můj obličej a dala mi jasně najevo co si přeje, ačkoliv jsem to v plánu opravdu neměl, neodolal jsem a začal jsem ji líbat a masírovat na její rozkošné mušličce. Mohl jsem si s ní dělat prakticky cokoliv.. ani jsme se nebavili o nějakých zákazech .. možná i proto, že jsem si přišel opravdu jen odpočnout a vážil jsem si všeho, co jsem dostal navíc. Po kapitulaci jsme se ještě chvilku mazlili a povídali si o rodině.  Nakonec společná sprcha, taky velmi příjemná a plná něžných doteků.

Již jsem se jen oblékl, zaplatil a Nikča mě doprovodila k východu, byl jsem z ní úplně mimo a nemohl jsem se ani obou, pořád mě ubezpečovala ať hlavně nezapomenu hlavu a dobré myšlenky 😀 FUNNY… Cícil jsem se provinile, že jsem ji nenechal dýško, byl jsem úplně mimo.. 🙁 Příště půjdu opět za tímto andílkem, vezmu kytici růží a nějaký dáreček a nechám velký dýško.. protože si to zaslouží. NEJLEPŠÍ MASÁŽ NA KTERÉ JSEM BYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Abych jen nechválil 🙂 , tak na začátku delší čekání ve sprše, bál jsem se jetli vůbec příjde :-).Měl jsem 90 minut masáž, ale ve finále kratší o deset minut, protože hodiny v pokoji šli napřed 😀 moje chyba 🙂 , ale to mi nevadilo, užil jsem si to.

JInak tímto tě Nikčo zdravím, slíbil jsem ti recenzi, na ale webu RH ji nezveřejnili, tak píši sem. Už se na tebe moc těším a přivezu ti z Moravy něco krásného… Pavel-Brno.

admin edit: https://tapky.info/?3550,nikol-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Nikol110.webp

2 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
22 prosince, 2022 08:15

“ JInak tímto tě Nikčo zdravím, slíbil jsem ti recenzi, na ale webu RH ji nezveřejnili, tak píši sem.” za tohle bych te mel poslat okamzite do splasku, ty ostrilenej matadore, kterej si vezme pussycat a pak se divi ze mu cpe kocku do ksichtu ….

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx