Erotické masáže Praha

Anet – Candy Shop Massage

Z Candy Shop se v poslední době stal můj asi druhý nejoblíbenější podnik erotických masáží a pokud budou tahle pokračovat i dál, můžou se stát i jedničkou, kterou jsou stále Králíčci z RH. Líbí se mi jejich přístup – hlavně co se týče naprosto famózní pasáže při úvodní sprše a faktu, že zatím vždy o něco přetáhly stanovenou hodinku. Nikam nespěchají a jejich masáže jsou fakt propracované. Zatím jsem tam teda byl jen třikrát – ale pokaždé velká spokojenost.

I dneska s Anet. Sympatická, kolem třicítky, vlnité blond vlasy (přesně jako na fotce), milý úsměv, slyším trošku ruský/ukrajinský přízvuk, ale česky umí dobře. Opět k baru, kde si vyberu „welcome drink“ a hurá na pokoj se sprchou. Anet je celkem hezká a hubená, ale do posilovny evidentně nechodí a sport zřejmě neprovozuje – její tělo je nezpevněné a měkké a i její prsa, cca 2-3, jak jsou hodně měkká a povislá se vám v ruce při mačkání téměř ztratí. Anet, jestli tohle čteš – neber to jako kritiku, jen dobře míněné doporučení – zacvič si občas, posilni svalstvo.

Sprcha – opakuji: úchvatná. Kontaktní a žhavá. Pokud společnou sprchu z nějakého důvodu před masáží odmítáte – tady u cukrátek doporučuji to nedělat. Navíc Anet je evidentně líbací typ. A začalo to už ve sprše.

Hlavní chod – masáž – opět kvalitní. Škoda, že byla možná až moc velká tma, asi jsem si měl říct, jestli by nešlo světla nastavit trochu na větší viditelnost. Holt – líná huba… Třeba v zrcadlech skoro nebylo ani nic vidět, tak jsem se na ně tentokrát vykašlal a se zavřenýma očima si o to víc vychutnával doteky a měkké tělo Anet. Byla skvělá, před i po otočce. Takovou salvu žhavých polibků na nejrůznější části těla jsem asi ještě nezažil. Naše obličeje byly často přitisknuty těsně k sobě nebo v naprosté blízkosti, svým potutelným, rošťáckým úsměvem mi připomínala Paulu z Alfy, často mě propalovala svým uhrančivým pohledem… A jakým intenzivním způsobem pak gradovalo celé představení, to bylo fakt něco!

Anet mohu doporučit.

Masáž Tantra Mix, 60 minut za 1700 Kč; LINK: https://tapky.info/?3766,anet-candy-shop-massage-773-667-250-773667250,

annet-3-2-Candy_Shop-0.webp anet_01-Candy_Shop-1.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx