Erotické masáže Praha

Daniela – Angels

Tak jsem se po pár týdnech přišel podívat, co je tu novýho, a koukám samá recenze na RH, až je to IMHO trochu trapný, tak vám zrecenzuju jedny Angels

I když na druhou stranu… no asi to překvápko na vás vybalím hned na začátku. Zážitek to byl spíš jak z králíka

Dveře mi otevřela evidentně dobře naladěná slečna – Daniela. Musím uznat, že s bohatými rozpuštěnými vlasy mi přišla hodně atraktivní. Holka není klasický Angels typ „pornohvězda“, spíš roztomilá mladá studentka (byť ty 2 fotky, co na stránkách salonu má, se podle mě snaží tenhle fakt zamaskovat). Teď se koukám, že má uvedený věk 26 let – no já bych jí klidně tipoval i o několik let míň.

Komunikace přátelská a usměvavá, společná sprcha tedy nenabídnuta, pač to se tu neprovozuje, ale mně osobně zrovna na tomhle stejně nezáleží.

Při příchodu na masáž už má slečna sepnuté vlasy, což jí teda upřímně trochu na atraktivitě ubralo, ale pořád v poho. Postavu má hodně štíhlou, možná bych řekl i sportovnější, břicho dost pevné, vysportované. Prsa pěkný dvojky. Taky byla hodně opálená (ale aby bylo jasno, jedná se o Češku, prostě jen se skvělým fototypem ), což musím uznat, že se mi v danou chvíli hodně líbilo.

Masáž na břiše v pohodě, Daniela v podstatě zakomponovala všechny stěžejní prvky jako síla, jemnost a i to jakože intimní foukání za ouško tam bylo.

Po otočce pokračovala v sympatickém přístupu, kdy si fakt nechtěla pouze jakkoliv odkroutit zaplacenou hodinu, ale starala se i o přání zákazníkova 🙂 Daniela zcela očividně preferuje prsní práci, titfuck by klidně dělala celou hodinu, ale zas na druhou stranu jsem si chvílemi říkal, jestli jí není trochu nepříjemné, když se jí dotýkám jinde (třeba zvenku na stehně), pač ruku šmátralku mi taky celkem jednoznačně jednou či dvakrát přesměrovala na její poprsí. Co se týče vyvrcholení, tak to stálo za to, ale rozepisovat to v rámci zachování anonymity podrobně nebudu (můj lístek do soutěže dejte třeba na charitu).

Pokec na konci taky v pohodě, měl jsem pocit, že zvolené téma Danielu doopravdy zajímá, prostě sympatický přístup od začátku do konce.

Na to, že původně jsem měl vyhlédnutou jinou masérku, ale ta byla ten den už plně obsazená, takže jsem Danielu vzal víceméně jako náhradu, a ještě k tomu jsou fotky a uvedené údaje lehce zavádějící, dopadla tato návštěva nakonec celkem jednoznačným úspěchem.

Body to body, 60 minut, cena dva dva.

https://www.tapky.info/?4334,daniela-angels-masaze-778-896-288-778896288

Daniela_6_velka-461x692.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx