Erotické masáže Praha

Alex, SPA Infinity

Jelikož jsem byl vylosován a jelikož jsem ještě nebyl v INFINITY zkusil jsem ho. A vyšlo to.

Erotická masáž za 1.900,-, neplatil jsem

Délka masaže 60 minut

tel: +420603373881

https://www.tapky.info/?3981,alex-infinity-spa-603-373-881-603373881

Objevil jsem slečnu Vivien, objednání přes whatsapp. Bohužel mi bylo řečeno, že už tam nepracuje. Takže výběr jiné slečny. Padla mi do oka slečna Vanesa. Takže objednání tři dny dopředu. Dotaz na možné prodloužení o půl hodiny a viřívku k tomu. Prodloužení není problém vířivku neví jestli bude. Ok. Píšu – vířivku neřešte, když bude pořádná společná sprcha tak dobrý. Ráno v den konání cestou do Prahy píšu potvrzující zprávu. Přišla mi odpověď, že Vanesa poslala sms, že dnes nepřijde. Co teď, už tam jedu. Dotaz jestli má někdo volno. Ano Alex, ale má čas jen hodinu. Potvrzuji Alex. Na Pavláku kupuji růži.

Pár minut před mým časem zvoním na zvonek, čekám pár vteřin a bzučák zvoní. Otevírám dveře. Vstupuji do baráku. Dveře na chodbě jsou již pootevřené a vykukuje Alex. Vcházím dovnitř. Vítáme se polibkem na tvář, předávám růži. Prý jsem zlatíčko 😊. Dostávám další pusu. Jdeme do pokoje. Nabízí sklenku vody. Nabídku vody přijímám. Přináší sklenici vody. Následuje společná sprcha, která je na chodbě. Zamykáme za sebou.

Už společná sprcha je hodně mazlící. Bude to dobrý. 😊

Po sprše jdeme zpět na pokoj, hudba hraje, zhasíná světlo a za světla svíček ulehám na břicho. Začíná mě bez oleje hladit po celém těle. Je ve mně trošku nedůvěry. Lehá si na mě a bere do rukou olej, ulevilo se mi 😊. A začíná mou vybraná erotická masáž. Můžu říct, že takhle mě ještě žádná nenamasírovala, docela síla. Ale už po mě začíná jezdit. Naše prsty na rukou se proplétají, její rty cítím na svém krku. Vzdychání do ucha je standardem, hladím jí rukou po stehně. Ta mi snad tu ucho ukousne 😊. Po chvíli se mě zeptá jestli se už nechci otočit na záda.

Souhlasím. Klouže po mě, nastavuje se. Nechá si masírovat ňadra, doteky jsou naprosto povoleny, ale jenom doteky. Několikrát jsou její rty od mých snad jen pár milimetrů, bleskne mi hlavou. Chce mě líbat? Nechce, jen si se mnou hraje. Otáčí se ke mně zády, sedám si abych dosáhl na její ňadra. Ještě že mám tak dlouhé ruce. Bere ho do rukou a po chvíli kapituluji. Utírá mě.

Máme ještě chvíli čas, Lehá si vedle mne. Jezdí mi rukou po hrudi, hladím ji po zádech. Povídáme si. Dozvídám se o ní docela dost. Podává mi sklenku s vodou.

Na závěr samozřejmě společná sprcha.

Kdyby nebyl zmatek v objednávce, tak by to bylo skoro dokonalé.

2E487F76-FFDD-41E2-92C1-F4F95E3F0DDE-678x1024.jpeg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx