Erotické masáže Praha

Melisa – Rabbit Hall

B2B – 1,900 Kč / hod

Jednoho chladného večera jsem se rozhodl zahřát se v králičí noře. Volno měla Melisa a byť nebyla na mém top listu, tak z fotek se mi líbila, takže jsem souhlasil na hodinovou masáž tělo na tělo. V domluvený čas stepuju na pobočce na Andělu, zvoním, zvonek bzučí a jdu dolů. Mile mně vítá Melisa, která bohužel není úplně můj typ v obličeji. Ale tělo má hezké, byť tím věkem na webu si jistý nejsem 🙂 Na ruce decentní tetování, kterých fanda nejsem, ale zas tolik mi to nevadilo.

Společná sprcha proběhla a Melisa se hezky lísá, takže ze sprchy jdu s tvrdým a ulehá se mi špatně. Následuje část na zádech, kde mi Melisa ze začátku rozmasíruje bolavá záda (dost příjemné, byť ne erotické) a potom už začíná klouzat všemi přednostmi. Prsa má menší, ale přírodní, akorát do ruky a ve finále velmi pěkná. Co zvládá výborně, tak vzdychání do ouška provázené občasným kousnutím. Ke konci části na břiše brousí na správná místa a já už se nesmírně těším. Otočka nastává zhruba v polovině a Melisa předvádí imitaci sexu v různých polohách a doteky přijímá bez zákazů a s úsměvem. Jak jsem měl dost nabito už ze sprchy, tak jsem to nedal když mi ho stiskla mezi nohy a rychle jsem se udělal.

Nejednalo se nicméně pokus o ojeb, neboť Melisa mně utřela, přitulila se vedle mě a pomalu mně začala hladit a dráždit k druhému kolu. Poté co se kamarád zase postavil, tak jsme pokračovali v hezkém ježdění a teď už i více ruční práci, která je u Melisy velmi příjemná. Skoro ke konci času jsem zdárně zakončil. Přišlo mi, že Melisu baví honit ptáky 😀

Pak už rychlá sprcha čistě za účelem očisty od oleje, zaplacení a pusa na rozloučení.
Smajlík usměvavý hlavně za GFE prvky, doporučení za mně ano, byť osobně opáčko neplánuju, protože Melisa není můj typ.

https://tapky.info/?4069,melisa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

A13B1615-EE2C-4F6A-9964-5F02BFEC861F.png

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx