Erotické masáže Praha

Chloe – Rabbit Hall

Jak se říká, do třetice všeho dobrého a zlého..

říkal jsem si, že masáží zanechám a budu se věnovat jiným činostem, snažil jsem se dostal k Zoe, když už tedy Bára vypadnula z hry a bohužel bezúspěchu..

Podíval jsem se tedy ještě jednou na všechny holky z Rabbit Hall a zaujala mě CHloe, říkal jsem si, tak u tý to vše skončí.. tak uvidíme, zkusíme jestli má čas a podle toho se uvidí.. podle všeho s ní hodně lidí je nespokojeno s tím, že dole má zákazy a tak všelijak si u ní něco našli.. já jsem se teda u ní objednal na 90 minut a mířím za ní..

Zase jsem na místě, zvonek, pochoduji dolů a říkám si, tak tohle bude můj poslední masážní zážitek, tak ať to stojí za to.. ve dveřích mě zase překvapí podle fotek úplně jiná slečna, ale tady si říkám paráda.. ta holka je přesně taková, jakou já mám vyvolenou za dokonalou.. hlavně už ten úsměv značí, že tu holku to hrozně baví..

Jdu s ní na pokoj a už během hovoru si říkám, tady hraje všechno nějak moc dobře, asi se mi to jen zdá.. 🙂 dojdeme na pokoj, ptá se mě, jestli sprcha společná a co za masáž, já hned z patra, že sprchu si určitě dáme společnou a masáž nějak zapomenu zmínit.. říkám, že stačí jen voda k pití a chloe se na chviličku vytratí.. vážně na chviličku, přijde zpět a že se půjdem spolu vysprchovat.. už tady si říkám, jestli to není sen.. protože z ní je cítit hrozně krásná karma..

Vyslékneme se před sebou a zajdem do sprchového koutu a já pořád nevěřím, že vše co se děje je doopravdy.. už ve sprše je vše jako sen a tam se teprve rozhoduji pro jakou masáž se vlastně rozhodnu.. z toho co vidím před sebou si říkám, že B2B bude nejlepší volba. 🙂 90 minut za 2600 s takovou sličnou slečnou, to je jen sen..

Už během sprchy navazujeme komunikační kontakt a vše je čím dál lepší.. i když je slečna z východu, tak je v češtině velmi zdatná a domlouváme se na přesném postupu toho co bude a je.. ulehám na postel a na břiše zažívám nejlepší masáž jakou jsem kdy zažil, jsem prostě unešen vším, co se mnou dělá a co vše na mě předvádí za kreace..

Nevím jestli jsem se nelíbil i já jí, ale prostě mi přišlo, že jsme na těch 90 minut zastavili čas a strávili spolu nejlepší chvíle, co se dají strávit.. vše co dělala mi přišlo, jako by mi vyčetla z mojí mysli a prostě bylo vše uplně dokonalé.. na to jak spousta lidí u ní nadává na to, že neukáže spodek a že je to tajemství, tak já byl spokojen se vším.. protože to co mi dala bylo víc než nějaká ukázka něčeho, čeho bych se stejně mohl maximálně dotknout.. prostě masáž je masáž a tady jsem byl totálně okouzlen..

Po otočce přišla na řadu její kreace na zádech a i ta byla velmi krásná.. já si celou dobu přišel, jako v pohádce.. vím, že tam nejsem jediný a že tohle je její denní chleba, ale tady jsem poprvé všemu věřil, vše, co dělala prostě bylo procítěné a i v očích jsem jí viděl nadšení.. to jsem předtím neviděl

Zakončení se jí nepodařilo, protože jsem celou dobu nevěřil, že se tohle vše děje reálně.. tak jsem jí velmi rád pomohl a i tak jsem měl co dělat, abych to dokončil i s její velmi krásnou pomocí.. přišlo mi to trošku sobecké vůči ní, že si užiju já..

Vím, že bych se neměl tak unáhlovat, ale prostě Chloe je super holka a už jsem s ní to vše zopakoval.. její přístup je přesně takový jaký bych od holek tohle dělajících čekal.. plus její koníčky a tak celkově je to holka s kterou bych si dokázal představit společný život.. na nic si zbytečně nehraje a je prostě svá..

Plus ty zákazy dodávají všemu to kouzlo.. čehož si ostatní neváží.. protože bez nich by to prostě nikdy nebylo takové..

Pro mě osobně je Chloe číslo jedna a asi jí nikdo nepřekoná.. protože tohle se dá překonat velmi těžko..

Tohle je taková má platonická láska.. 🙂

https://www.tapky.info/?3676,chloe-rabbit-hall-774-910-918-774910918

chloe_014.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
16 prosince, 2022 08:26

Mohl bys tve recenze davat do spravne kategorie = Masaze a nikoli Masazni salony, tak jak to neustale delas? Diky !

16 prosince, 2022 10:31

Souhlas, já jsem z ní byl také takto nadšený, ale už jsem jaksi neopakoval. Zajímavé je, že také jsem měl problém s ukončením, neboť už po 60 minutách jsem byl zamilovaný 🥴

Jinak dobré recenze 👌

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx