Erotické masáže Praha

Patricie – Rabbit hall

Zdravím všechny,

Za poslední dobu jsem navštívil v rámci průzkumu Kralíkárny tento podnik vícekrát, ale až teď jsem se konečně dokopal k tomu, podělit se s Vámi o mé pocity.

Za Patricií jsem byl ještě v Mánesovce, kterou už tu nebudu popisovat, neboť RH zde již nesídlí. Nicméně tamních sprchový kout asi zůstane v paměti leckterého návštěvníka podniku.

No, teď už ale k masáži…

Domluva přes Whatsapp naprosto bezproblémová, objednáno 2hodiny B2B + autoerotika, placeno 4000,- Ve smluvený čas jsem vpuštěn dovnitř a ve dveřích mě čeká Patricie v lehce rozhaleném župánku, takže jsem hned dostal upoutávku na to, co mě čeká v příštích momentech…

Jak už tu bylo zmíněno, Patricie není dívka, která patří na molo, je spíše oplácanější, ale na těch úplně nejlepších místech, takže já měl tendence ji z toho župánku svléknout už v chodbě.

Po přivítání a výměně pár lichotek, následovalo uvedení na pokoj a ujasnění si objednávky. Načež mi Patricie nastínila plán masáže. Někoho by to možná zarazilo, já byl rád, že vím, do čeho jdu.

Sprcha byla nabídnuta a využita, nicméně však proběhla v lehce zrychleném tempu, což jsem si však uvědomil až po ulehnutí na futon, poněvadž celou dobu předtím jsem nespustil pohled z jejích výstavních prsou. A jestli tohle jsou “jen” trojky, tak já jsem váš příští prezident 😂.

Masáž na břiše proběhla za poměrně krátkou dobu a mohu říct, že Patricie masírovat opravdu umí, v tom právem slova smyslu. Měla nádherně vybalancovanou masáž kombinovanou s naznačováním toho, co bude následovat. Za mě super, neboť jsem si při pobytu odpočal (byl jsem po 12ti hodinové směně) a zároveň mi tam dole začalo lehce hučet.

Po této předehře následovalo přetočení na záda a konečně jsem se dostal na dosah jejich prsou, kterým jsem nedal pokoj, načež mi bylo naznačeno, že ani tam dole bych to neměl zanedbávat.. V tomto mě Patricie překvapila, neboť mě k tomu vlastně sama vyzvala 😌

Bohužel první ukončení bylo na můj vkus poměrně rychlé, neboť Patricie po pár minutách zaútočila na má správná místa vší vervou a já už se nestihl ubránit. Doteď mi z té její techniky mžikají před očima hvězdičky…

Poté následovala deseti minutová přestávka, která mě tedy příliš nepotěšila, neboť když už jsem si zaplatil za 2 hodiny, tak by mi celkem vyhovovalo mít opravdu dvě hodiny… Tady tedy palec dolů.. 👎

Po jejím návratu jsme začali opět na zádech a já začal mít lehce pocit, že Patricie lehce ztrácí ten drive z první poloviny masáže, neboť ji více zajímaly mé nohy než erotický náboj, který začal vyprchávat. Naštěstí se začal blížit konec, a ten asi v Patricii vyvolal novou vlnu energie a začala s mojí příplatkovou službou. K tomu se nebudu vyjadřovat, poněvadž to se musí zažít. Řeknu k tomu jen to, že už chápu, proč ji má na stránkách jako oblíbenou 😉. A jak asi všichni chápeme, můj druhý finiš  následoval o chvíli později. Po masáži proběhla lehká očistná sprcha, kam ze slušnosti vždycky chodím s masérkou, protože mi přijde fér, abych ji také omyl a ještě se naposled pozdravil s jejími kamarádkami.
Nakonec platba, pusa na tvář a hurá zpět do víru velkoměsta.

Závěrem bych to zhodnotil asi takto. Milovníci hubených žen bez větší výbavy, tady pro vás nastane zklamání, ale pro ty z vás, kteří máte rádi, když je holka za co chytit, doporučuji. Jen asi ne na dvě hodiny… Nevím jestli to Patricie nemá až tak natrénované, ale přišlo mi, že čas, kdy se mi věnovala úplně na 100% odpovídal cca té 1 – 1,5 hodiny. Zkrátka na mé oblíbené 2hodinové masáže Patricie úplně není, nicméně až budu na masáž méně času, určitě bude mezi horkými kandidátkami ve výběru 😁.

Takže suma sumárum za mě vysmátý smajlík 😃

admin edit: https://tapky.info/?3036,patricie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

DC989B8F-758A-4E1E-A12D-9BDB70364EC8-1.webp D2991536-E0D6-4BD5-8A20-1031B02D6E23-0.webp

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx