Erotické masáže Praha

Molly – Candy Shop Massage

Plánovaná cesta do Prahy na nějaké pracovní záležitosti. Mám tam cca hodinku a půl okno. Co s volným časem? Tak zajdeme do cukrárny, když je tam teď ta sleva. Objednáváno pár dní dopředu na konkrétní čas. Z nabídky podle kladných recenzí vybírám Molly.

https://tapky.info/?3768,molly-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Přicházím asi o deset minut dřív. Jsem tu prvně, tak hledám zvonek a najednou se otevírají dveře. Tak jdu dovnitř. Vstup do masáží nacházím bez problémů. Hlásím, že mám registraci k Molly. Dostávám drink a chvilku čekám u baru. Šéfová příjemná, krátký pokec, domlouvám 60 minut pussycat, platím 2 040 kaček, zaokrouhluju to.

Po chvilce přichází Molly, přivítá mě polibkem a odvádí na pokoj. Pokoj slušně osvětlený a je v něm sprcha, což je určitě fajn. Molly vypadá dobře. Jo, líbí se mi. Zatím s výběrem spokojenost, ale to jsme ještě nezačali, pak přišlo peklo……

Už ve sprše začíná polibky na krk a kroutí se a tulí ke mně tak, že jsem po pár minutkách hotovej. Když mě ve sprše poprvé vyždíme, tak se mi třesou nohy jak drahýmu ratlíkovi. To se mi ještě nestalo…..

Po znovuumytí přecházíme na futon. Lehám si na břicho a začíná příjemná masáž všemi částmi jejího těla. Snad během deseti minut velí k otočce. Super. Pokračuje v provokacích, oční kontakt, úsměvy, vzdychání, polibky na krk a na tvář, kouše mě do bradavek, nabízí mi na hraní ty její parádní kůzlátka….no prostě peklo. Jezdí po mě celým tělem a moc nechybí, abych do ní proniknul, ale to samozřejmě hlídá a ví, co dělá. Pak mi nabízí to svoje koťátko a já si ho parádně a do sytosti užívám. Ruční práce na jedničku. Ve finále mě ukončuje neskutečně. Chudák Molly to má i ve vlasech. Po očistě si ke mně ulehá a chvilku si povídáme a hladíme navzájem. Pokec trošku drhne, ale ne, že by nebyla komunikativní. Ještě musí trochu zlepšit češtinu. Ale domluvit se dá v pohodě.

Na konec společná sprcha, kde mně zase nenechává v klidu, a během chvilky jsem připraven na další akci. Prý si mám nechat zajít chuť, už na to není čas. Škoda.

Je to pěkná ženská s ženskými tvary. Pěkný zadek a ty kůzlátka….. Na stránkách uváděných 27 let ale ani náhodou. Pro mě je to ale pořád mladá holka.

Rozloučení obejmutím a pusou. Čas plus mínus dodržen.

Hodnocení:

Postava za mě 8/10

Přístup a masáž 12/10

Celkově 10/10.

I když rád poznávám nové tváře a nerad se vracím, tady o tom celkem uvažuju. Rozhodně doporučuju a smajlík vysmátej jako prase.

molly1-1.PNG molly-0.PNG

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx