Erotické masáže Praha

Chloe – Rabbit Hall

Původně jsem měl namířeno za jinou masérkou, ta měla ale zrovna plno tak jsem si musela vybrat jinou a to byla Chloe. Vybrala jsem si 1h erotickou mix masáž za 1800 kč. Šel jsem na pobočku Vinohradská a přivítal mě ten nejkrásnější a nejmilejší člověk.

Po uvítání jsem si ověřil typ masáže, šli jsme do sprchy, kde jsem viděl celé její tělo (je nižší, 167cm). Chvíli jsem ji umyl a pak jsme se přesunuli na masáž. Namaže mi tělo olejem a zahájí pomalou a senzační masáž, celé to sleduji ze zrcadla. Její doteky jsou plné erotiky. V jednu chvíli začala masírovat zadečkem a já se cítím tak nadržený. Někdy mi dýchá na ucho a cítí se tak dobře.Zavřu oči a cítím její doteky na mých nohách a ona se snaží dotknout mého penisu.

Po 25-30 minutách mi říká, ať se otočím a konečně mám možnost dotknout se jejích prsou, zadku a vidět její oči. Je to jako bych byl v ráji.

masíruje mi nohy, ruce a nakonec mi masíruje penis. Jednou rukou držím její zadek a druhou prso. Pořád se na mě usmívá a na poslední část se opravdu moc snaží. Bohužel pro oba jsem včera večer vystříkl. Byla trochu smutná, že jsem nemohl dokončit.

Čas se blížil, jdeme do sprchy, platím a zdravíme se a slibuji jí, že příště si s ní a Kirou objednám masáž.Určitě ji znovu navštívím

 

Profil: https://www.tapky.info/?3676,chloe-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Telefon:  +420 774 910 918

Chloe erotická masérka v Praze

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx